Αστρολογία 12/04 Υπάρχει μια μεγαλύτερη αλήθεια

zwdio-tayros

Αστρολογία 12 Απριλίου – Μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή 

Ο Ερμής φτάνει στη μεγαλύτερα απόκλιση του από τον Ήλιο σήμερα, που σημαίνει ότι βρίσκεται όσο πιο μακριά γίνεται από τον Ήλιο (από την οπτική της Γης).

Ο Ερμής είναι το πρωινό αστέρι, που σημαίνει ότι είναι ορατός στον ανατολικό ουρανό λίγο πριν την ανατολή του Ήλιου. Αυτό συμβαίνει όταν ο Ερμής ορθοδρομεί και λίγες μέρες πριν αφήσει την ανάδρομη σκιά του.

Τείνει να φέρνει καθαρότητα στις συνειδητοποιήσεις και στη λήψη αποφάσεων και μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε με σαφήνεια το μονοπάτι εμπρός σας. Είναι η κατάλληλη εποχή για να αναλογιστείτε τις πληροφορίες και τις συνειδητοποιήσεις που συλλέξατε τους τελευταίους δύο μήνες.

zodia-taro-45

Για να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας. Αν νιώθατε μπερδεμένοι ή ενοχλημένοι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, τα πράγματα θα αρχίσουν να βγάζουν νόημα τώρα. Ας είναι αυτή μια εποχή νέας οπτικής και κατανόησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία 12 Απριλίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (24:20 στους Ιχθύς / Τοξότη)

Μπορεί να ψάχνετε τους αδύναμους κρίκους στη γνώση σας, την κατανόηση ή τις πεποιθήσεις σας τώρα. Οι ιδέες και τα λόγια σας μπορεί να φαίνονται πως υπολείπονται από τα οράματα του μυαλού σας, ή ίσως να μην είστε σε θέση να πείσετε τους άλλους για την άποψή σας.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να το αντισταθμίσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πίστη ή αισιοδοξία, από ότι υπάρχει στην πραγματικότητα.

Ή μπορεί να αποκαλύψετε πάρα πολλές πληροφορίες, υπεραναλύοντας ή μιλώντας νευρικά. Εναλλακτικά, μπορεί να συναντήσετε κάποιον άλλο που το κάνει αυτό και ίσως να τους κατηγορήσετε ή να έχετε επικριτική αντίδραση απέναντι τους.

zodia-zwdia-9988

Αστρολογια 12 Απριλίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (24:20 στους Ιχθύς / Τοξότη)

Αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθετε κάτι σχετικά με το πώς βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ή ρίχνετε ευθύνες. Αυτό μπορεί να προκληθεί από μια κατάσταση που αμφισβητεί τις πεποιθήσεις σας, τις απόψεις σας ή την προοπτική σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μέρος του εαυτού σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε τι πραγματικά σας ενοχλεί ή τι πραγματικά χρειάζεται να πείτε σε αυτή την κατάσταση.

Μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη αλήθεια για να βρεθεί αν ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι που είστε απρόθυμοι να αναγνωρίσετε, αντί να ψάχνετε για μια «τελική αλήθεια» γύρω από την οποία να καταλήξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00