Αστρολογία 12/08 Μια ευκαιρια για ολους

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

Αστρολογία  12 Αυγούστου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (05:52 στους Ζυγό / Λέων)

Τα ταλέντα και η γοητεία σας λάμπουν λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Μπορεί να είστε πιο δεκτικοί στα όσα έχουν οι άλλοι να προσφέρουν ή μπορεί να αισθάνεστε πιο γενναιόδωροι με τους γύρω σας.

Μπορεί να βρείτε ακριβώς το σωστό μαραφέτι να αγοράσετε ή μπορεί να ανακαλύψετε πόρους που δεν συνειδητοποιούσατε ότι έχετε.

zodia-taro-45

Είναι μια καλή στιγμή για να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε ραντεβού, να κάνετε στρατηγικούς σχεδιασμούς ή να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία.

Στοχεύστε στην ισορροπία του δούναι και λαβείν με τρόπο που ωφελεί όλους τους ενδιαφερόμενους. Απλώς προσέξτε να μην γίνετε τόσο σαγηνευτικοί, που πείσετε κάποιον να κάνει το δικό σας, όταν δεν είναι προς το δικό του –ή το δικό σας– συμφέρον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία 12 Αυγούστου – Ο ανάδρομος Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω (έως τις 10 Σεπτεμβρίου)

Ο Άρης λειτουργεί πολύ καλά στον Αιγόκερω –για την ακρίβεια, ο Άρης μπορεί να γίνει μια τρομερή κινητήριος δύναμη! Οι δράσεις που σχετίζονται με τις φιλοδοξίες, τους στόχους, τα σχέδια και τους σκοπούς σας μπορούν να φέρουν μεγάλη πρόοδο στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρείτε έναν ρυθμό και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας στον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ενέργεια και τις προσπάθειές σας τώρα.

Κρατώντας μια σοβαρή, υπεύθυνη στάση στις πράξεις σας, είναι πιθανό να παράγετε θετικά αποτελέσματα, ακόμη περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε δυσκολία με αυτές τις ιδιότητες και τείνετε να επαναστατείτε ή αγωνίζεστε για να διατηρήσετε την ελευθερία σας. Ισως να αισθάνεστε περισσότερο σαν να είστε δεμένοι σε ζυγό και σας διατάζουν να οργώσετε χωράφια.

zodia-taro-zwdia

Ωστόσο, το ποσό της ενέργειάς που είστε πρόθυμοι να βάλετε στην σοβαρή, αυθεντική δουλειά θα σας ξεπληρώσει κατά πάσα πιθανότητα σε είδος.

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να δείξετε ηγεσία ή να πάρετε ανεξάρτητες αποφάσεις που δίνουν το παράδειγμα. Τα ρίσκα θα έχουν περισσότερο νόημα αν έχετε προετοιμάσει τη στρατηγική σας και έχετε χαράξει το σχέδιο δράσης σας.

Μπορεί να θυμάστε ότι ο Άρης ήταν στον Αιγόκερω από τις 17 Μαρτίου έως τις 16 Μαΐου. Τώρα ο Άρης αναδρομεί πίσω στον Αιγόκερω για μερικές εβδομάδες, όπου και θα ορθοδρομήσει στις 27 Αυγούστου.

zwdia

Σκεφτείτε τι κάνατε τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να γυρίσετε πίσω και να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες, να διορθώσετε κάποια πράγματα που δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε. Να επανεξετάσετε σχέδια που κάνατε ή να δοκιμάσετε νέους τρόπους διαχείρισης της ενέργειας, του θυμού, της επιθετικότητας ή της αυτοπεποίθησής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot