Αστρολογία 12-13/09 Το κλειδί που ξεκλειδώνει την Αγάπη

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογία 12 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία (16:01 στους Παρθένο / Τοξότη)

Αστρολογία  : Στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης η ενέργειά σας είναι πιο προσιτή, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι πιο προβληματικό απ’ ό,τι είναι χρήσιμο.

Απ’ τη μία πλευρά, έχετε περισσότερο ενθουσιασμό και κίνητρο για να κάνετε τολμηρά βήματα προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Ωστόσο, μπορεί να αναγκαστείτε να το κάνετε αυτό από αίσθηση ηθικής, παρά να το επιλέξετε ελεύθερα.

Ή οι ενέργειές σας μπορεί να προκληθούν περισσότερο από παρόρμηση αγανάκτησης παρά από την αίσθηση του τι είναι σωστό για εκείνη τη στιγμή.

zodia-taro-45

Τα ερεθίσματα θα γίνονται πιθανώς πιο εύκολα υπερβολικά, αλλά θα είναι και πιο δύσκολο να ελεγχθούν. Αυτό περιλαμβάνει το θυμό, τη σεξουαλικότητα, την επιθετικότητα και το δυναμισμό. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να μοιάζει με αλαζονεία.

Το θάρρος μπορεί να γίνει απερισκεψία ή θρασύτητα. Αν σας είναι δύσκολο να αναδείξετε αυτές τις ιδιότητες του εαυτού σας, μπορεί να αναβλύσουν προς τα έξω με έναν τρόπο που θα μπορούσε να είναι τρομακτικός ή εκφοβιστικός. Αλλά μόλις η ενέργειά σας ξεπροβάλει, θα μπορείτε πιο εύκολα να μάθετε πως μπορείτε να την αξιοποιήσετε, να την χρησιμοποιήσετε, να συνεργαστείτε μαζί της και να την καλέσετε κατά βούληση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Αστρολογία 13 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη (28: 50 στην Παρθένο)

Αστρολογία  : Κοινωνικές συνδέσεις, διπλωματική επικοινωνία και δεκτική συνειδητοποίηση σηματοδοτούν αυτή την διέλευση. Είναι η ιδανική στιγμή να διαπραγματευτείτε συμβόλαια ή συμφωνίες, καθώς η επικοινωνία ρέει ευκολότερα. Επικεντρωθείτε στο να επιτύχετε αμοιβαία ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το άλλο άτομο. Μια αμοιβαία νίκη μπορεί εύκολα να επιτευχθεί τώρα.

Μπορεί, μάλιστα, να μπείτε στον πειρασμό να πείτε μόνο αυτά που πιστεύετε πως θέλει να ακούσει ο άλλος (πράγμα που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα έξυπνο) για να πετύχετε τη νίκη. Αυτή είναι επίσης μια εποχή που εκτιμάτε και εκφράζετε περισσότερο την ομορφιά, την απόλαυση και τη σεξουαλικότητα.

μελλοντολόγος

Αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιον (ερωτικά, φιλικά ή ακόμα και με κάποιον αντίπαλό σας!), μιλάτε απαλά και ακούτε δεκτικά και αυτό μπορεί να είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει την πόρτα. Μπορείτε επίσης να εμπνευστείτε νέες δημιουργικές ιδέες από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους ή από την παρατήρηση τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια 13 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (20:43 στους Παρθένο / Αιγόκερω)

Η αίσθηση του σκοπού σας είναι ισχυρή αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι είστε σε θέση να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο της ενέργειας και της αποφασιστικότητα σας. Η προσωπικότητά σας είναι πιθανό να είναι πιο ισχυρή τώρα, γεγονός καταπληκτικό αν πρέπει να δώσετε μια ισχυρή εντύπωση. Αλλά ίσως όχι και τόσο σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτότητα, διακριτικότητα ή διπλωματία.

zwdia-66

Η ικανότητα σας να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων είναι ιδιαίτερα καλή. Μπορεί να είναι δυνατό να ξεθάψετε μυστικά ή να μπείτε στον πυρήνα ασυνείδητων μοτίβων συμπεριφοράς (δικών σας ή άλλων). Είναι μια περίοδος που η προσωπική σας παρουσία θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Πρέπει, λοιπόν, να θυμάστε πως το λιγότερο είναι πάντα περισσότερο υπό αυτή την όψη.

Είναι μια εποχή που μπορεί ξαφνικά να βρείτε το θάρρος να ξεχωρίσετε και να διεκδικήσετε την προσωπική σας δύναμη σε κάποια κατάσταση που τη νιώθατε υπερβολική ή αποθαρρυντική. Από την άλλη, αν ακόμα παλεύετε για να μάθετε πώς να ελέγχετε την δύναμη σας, χωρίς να χρησιμοποιείτε πυρηνικές βόμβες για να κάνετε τους άλλους να κατανοήσουν αυτό που λέτε. Μπορεί να νιώθετε κάπως συγκλονισμένοι ή αποθαρρυμένοι από αυτή την όψη. Σε αυτή την περίπτωση, κάντε μικρότερα βήματα και μην προσπαθείτε να σπρώξετε το ποτάμι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA