Αστρολογία 12-13/10 Πειραματισμοί και απερισκεψίες στις σχέσεις

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Αστρολογία 12 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό (05:13 στους Σκορπιό / Ταύρο) .

Αστρολογία : Οι σχέσεις, οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, οι υλικοί πόροι και η συναισθηματική ισορροπία μπορεί να γίνουν κάπως απρόβλεπτα ή ασταθή αυτή την περίοδο. Καθώς ο Ουρανός χτυπά ένα γκονγκ σε αυτούς τους τομείς.

Μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς σε συμπεριφορές εκτός του χαρακτήρα σας, σε πειραματισμούς ή σε απερισκεψίες στις σχέσεις.

Σε κοινωνικά ή οικονομικά θέματα, πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί απελευθερωτικό ή ενοχλητικό, συναρπαστικό ή δυσάρεστο.

zodia-taro-45

Οι περιστασεις ή οι άλλοι μπορεί να δημιουργήσουν μια κατάσταση στην οποία να πρέπει να ανταποκριθείτε με ασυνήθιστο ή ανοίκειο τρόπο. Η ιδέα πίσω από αυτή την ενέργεια είναι να γίνετε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε ένα ευρύτερο όραμα δυνατοτήτων σε αυτούς τους τομείς.

Μπορεί να υπάρχουν σημεία αδυναμίας σε μερικούς τομείς και αυτή η διέλευση θα τα φωτίσει δημιουργώντας προβλήματα, έτσι ώστε να μπορέσετε να τα διορθώσετε και να τα δυναμώσετε ή αλλιώς να τα απελευθερώσετε έτσι ώστε να μπορούν να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες. Δείξτε πίστη στη διαδικασία και κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά στην αλήθεια και τη γνώση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία 13 Οκτωβρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία (20:06 στους Ζυγό / Τοξότη)

Αστρολογία : Αυτή είναι μια εποχή που η αντίληψή σας για την ευρύτερη εικόνα και για τη θέση σας μέσα σε αυτή μπορεί να αναδιαμορφωθεί. Ως αποτέλεσμα, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σας μπορεί να αυξηθούν αρκετά τώρα.

Η ικανότητά σας να δείτε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες με μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί να παράγει εμπειρίες φαινομενικής τύχης. Η εικόνα σας για τη ζωή και τον κόσμο γύρω σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα φωτεινή, αισιόδοξη και εμπνευσμένη.

Αυτή είναι μια θετική για τα συναισθήματα όψη, όταν η αίσθηση του εαυτού φαίνεται να μπορεί να επεκταθεί και να απελευθερωθεί.

xartomanteia

Αστρολογια 13 Οκτωβρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία (20:06 στους Ζυγό / Τοξότη)

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με την πνευματική ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Απλώς προσέχετε μην γυρίσει εναντίον σας όλη αυτή η αυτοπεποίθηση και η «γνώση». Μην διογκώσετε το μέγεθος των γνώσεων σας ή υποτιμήσετε την αντίδραση του κοινού σας.

Είναι πιθανό να γίνετε λίγο επιεικείς με τον εαυτό σας στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, οπότε προσέξτε μην το παρακάνετε. Πέρα από την λογική προσοχή που θα πρέπει να έχετε, αυτή είναι μια όψη για απόλαυση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia