Αστρολογία 13/12 Θα φτάσετε σε ένα σημείο καμπής

gamos-kfyres-alitheies

Αστρολογία 12 Δεκεμβρίου – Ο Χείρωνας σταθεροποιείται ορθόδρομος (01:26 στον Κριό, έως τις 11 Ιουλίου 2020)

Αστρολογία : Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, μπορεί να νιώθετε λίγο σαν να είστε παγιδευμένοι μεταξύ κόσμων, του πνευματικού και του φυσικού. Του ψυχικού και του συναισθηματικού ή του εξωτερικού, αντικειμενικού κόσμου και της εσωτερικής σας υποκειμενικής εμπειρίας.

Ο Χείρων ήταν ανάδρομος για τους τελευταίες 4 ½ μήνες, δίνοντάς μας χρόνο να αξιολογήσουμε τα σημεία στη ζωή μας που χρειάζονται θεραπεία. Να ανακαλύψουμε τους τρόπους που μπορεί να πληγώναμε τον εαυτό μας ή τους άλλους.

Αυτό περιλαμβάνει θέματα σωματικής υγείας, συναισθηματικής τρωτότητας και ψυχικών προοπτικών που δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν.

zodia-taro-45

Καθώς ο Χείρωνας ορθοδρομεί, όλα όσα έχουμε μάθει κατά τους τελευταίους πέντε μήνες είναι έτοιμα να εφαρμοστούν τους επόμενους τρεις (ενώ ο Χείρωνας είναι ακόμα στη σκιά).

Αυτή τη στιγμή μπορεί να καταλήξετε σε αποφάσεις ή να φτάσετε σε ένα σημείο καμπής σε θέματα που παλεύατε από τον Μάιο σχετικά με τους στόχους, την καριέρα, τις προσδοκίες ή την εξουσία.

Εάν αυτά τα θέματα σας προκαλούσαν άγχος, αυτό θα μπορούσε να βγει τώρα με τη μορφή προβλημάτων υγείας. Γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να είστε ήπιοι, αλλά πειθαρχημένοι με τον εαυτό σας σε αυτούς τους τομείς.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία 12 Δεκεμβρίου – Ο Χείρωνας σταθεροποιείται ορθόδρομος (01:26 στον Κριό, έως τις 11 Ιουλίου 2020)

Αστρολογία : Θα μπορούσε να είναι μια εποχή ασάφειας, να είναι σαν να έχετε παγιδευτεί σε μια δίνη που αναμιγνύει τις δυνατότητες με τους περιορισμούς.

Ή, μπορεί να βιώσετε κάποια καθαρότητα, καθώς η παράδοξη συνύπαρξη της πραγματικότητας και των δυνατοτήτων της πορείας σας βρίσκονται μπροστά σας σε μια σαφέστερη εστίαση.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια στιγμή που μπορεί να είναι μαγική. Λόγω της ικανότητάς της να γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του τι είναι και του τι θα μπορούσε να είναι.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αστρολογια 13 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη επιστρέφει εντός ορίων (21:35 στον Αιγόκερω, εκτός ορίων από τις 13 Νοεμβρίου, επόμενη πορεία εκτός ορίων στις 02 Απριλίου 2020)

Η επιστροφή μέσα στα όρια μπορεί να είναι λίγο ανώμαλη, καθώς η απεριόριστη ενέργεια πιέζεται για να επιστρέψει στη συνηθισμένη της ισχύ.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρατηρήσετε τις επιθυμίες σας και τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σας, καθώς και αλλαγές στα θέματα που επηρεάζει η Αφροδίτη στην κοινωνία γύρω σας.

Για αρκετές ημέρες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, δώστε προσοχή στα πράγματα που ενισχύουν ή παγώνουν τις επιθυμίες σας και την ανάγκη σας για κοινωνική σύνδεση. Συνειδητοποιήστε ότι αυτή είναι μια περίοδος προσαρμογής και έχετε λίγη υπομονή με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο ομαλά αυτή την περίοδο.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2020

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογία  : Εναλλακτικά, η επανείσοδος μπορεί να είναι μια επεισοδιακή εποχή. Μπορεί να προκληθούν αλλαγές στους τομείς που κυβερνά η Αφροδίτη. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώθετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε. Ισως να τελειώσετε μια σχέση ή μια φιλία ή να κάνετε αλλαγές σε μια κοινωνική κατάσταση στη ζωή σας.

Μια μεταβολή στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε ή χειρίζεστε την επιθυμία, τη δεκτικότητα, τη διπλωματία ή τον συμβιβασμό θα σας εμπνεύσουν να κάνετε θετικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια αλλαγή στην οπτική σας ως αποτέλεσμα των εμπειριών που βιώσατε ενώ η Αφροδίτη ήταν εκτός ορίων.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογία 13 Δεκεμβρίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (15:59 στους Σκορπιό / Ιχθύς)

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μια μυστικιστική, φαντασιακή, συμπονετική αύρα στην τυπικά άμεση, γρήγορη, επιθετική, εγωκεντρική ενέργειά του Άρη.

Μπορεί να εμπνευστείτε να ενεργήσετε από πίστης, να αντιμετωπίσετε καταστάσεις με συμπόνια και να αντιδράσετε ευγενικά.

Απ’ την άλλη, μπορεί ευκολότερα να βρείτε κίνητρα σε κάτι που δεν είναι αυτό που πιστεύατε ότι ήταν.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο παρορμητικές θα είναι οι πράξεις σας και από το αν θα έχουν βασιστεί σε σχεδιασμό και έρευνα. Μπορεί να έχουμε την τάση να βλέπουμε τις ενέργειές μας ως δίκαιες και δικαιολογημένες.

Η δημιουργική ενέργεια είναι συνήθως έντονη, είτε αυτή χρησιμοποιείται κυριολεκτικά για έργα τέχνης είτε για να βρίσκουμε δημιουργικές λύσεις σε διαφωνίες και προβλήματα. Ο θυμός μας και η επιθετικότητά μας μπορεί να εκφραστεί με τρόπο συμπονετικό και διαισθητικό.

Αλλά μπορεί επίσης να αμβλύνει υπερβολικά η επιθετική πλευρά μας. Καλό θα είναι σκεφτόμαστε το δίδαγμα της παραβολής με το φίδι, κατά το οποίο το ότι δεν επιλέγουμε να δαγκώσουμε όταν κάποιος περνάει από το μονοπάτι μας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να σφυρίξουμε απειλητικά.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA