Αστρολογία 13-14/11 Μυστικές επιθυμίες και κρυφοί πόθοι

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

Αστρολογία 13 Νοεμβρίου – Η Αφροδίτη βγαίνει εκτός ορίων .

Αστρολογία : Η Αφροδίτη βγαίνει εκτός ορίων και θα επηρεάσει τις σχέσεις, τα οικονομικά, τα υπάρχοντα και την αίσθηση της αρμονίας σας και του κόσμου γύρω σας.

Στην καλή περίπτωση, μπορεί να αποκτήσετε μοναδικές ή ασυνήθιστες γνώσεις και ιδέες σε αυτούς τους τομείς.

Στην αντίθετη περίπτωση, αυτοί οι τομείς θα γίνουν προβληματικοί, λόγω μη ρεαλιστικών και αντιπαραγωγικών προσπαθειών να περάσετε σε άγνωστα εδάφη.

zodia-taro-45

Παραδείγματος χάρη, μπορεί να γίνετε πιο περιπετειώδεις, αντισυμβατικοί ή απείθαρχοι στις φιλίες, τις ερωτικές σχέσεις ή τα οικονομικά σας. Αν έχετε κρυφές ή ασυνείδητες λαχτάρες για κάτι «διαφορετικό», είναι ώρα να απελευθερώσετε αυτές τις επιθυμίες σας! Αυτό μπορεί να είναι θετικό, να δώσει στη σχέση ή το πορτοφόλι σας χώρο και να διευρύνει την εμπειρία σας.

Από την άλλη πλευρά, αυτές οι λαχτάρες μπορεί να οδηγήσουν σε τσακωμούς και ταραχές, που μπορεί να φέρουν το τέλος μιας σχέσης ή μπορεί να ξοδέψετε πολλά λεφτά σε κάτι που τελικά δεν σας χρησιμεύει. Αυτό θα ισχύσει ιδιαίτερα στις πλευρές της ζωής που έχουν δυσκολίες και κρέμονται από μία κλωστή. Θα σας βοηθήσει να δείτε την πραγματικότητα από τα μάτια ενός ανθρώπου που εμπιστεύεστε ή τουλάχιστον να ανοίξετε τα μάτια σας καθώς ξεκινάτε αυτό το ταξίδι. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-taro-astra

Αστρολογία 13 Νοεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (15:58 στους Σκορπιό / Ιχθύες)

Αστρολογία : Είναι η δεύτερη από τις τρεις διελεύσεις αυτής της όψης, που γενικά διευρύνει τη φαντασία, τα όνειρα, την ευαισθησία και τη διαίσθησή μας. Αυτή τη φορά ο Ερμής είναι ανάδρομος, γεγονός που θα εντείνει τη δημιουργική, μη λογική πλευρά σας και θα σας δυσκολέψει σε λογικά και μεθοδικά θέματα. Σε συνδυασμό με αυτό το υπέροχο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στην καλύτερη, θα είναι μια περίοδος που τα όνειρά σας γίνονται ιδιαίτερα ζωντανά.

Μπορεί να αντιλαμβάνεστε πράγματα από το περιβάλλον που σας προκαλούν σύγχυση μερικές φορές. Θα είναι επίσης μια πολύ δημιουργική περίοδος αν αφήσετε το μυαλό σας να ακολουθήσει τη ροή. Μπορεί να νιώθετε κάπως χαμένοι και ληθαργικοί. Στη χειρότερη, θα νιώσετε αποθάρρυνση, στεναχώρια ή βαρεμάρα ή μπορεί να ψάξετε απόδραση σε κακές συνήθειες. Τροφοδοτήστε το μυαλό σας με μουσική, τέχνη, χορό, διαλογισμό, φύση και συμπόνια. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Αστρολογια 14 Νοεμβρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (15:58 στους Τοξότη / Ιχθύς)

Χρήματα, υλικοί πόροι, σχέσεις και ευχαρίστηση μπορεί να υπόκεινται σε σύγχυση, παραπλάνηση ή εξωπραγματικούς ευσεβείς πόθους υπό αυτή την όψη. Μπορεί να φαίνεται ότι αυτό που νομίζατε ότι είχατε (αγάπη, φιλία, χαρά, χρήματα, πόρους) έχει ξαφνικά εξαφανιστεί ή δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο νομίζατε ότι ήταν.

Μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι, λυπημένοι ή μόνοι. Αυτό είναι ωστόσο πιο πιθανό να είναι μια περαστική φάση από ότι μια σοβαρή κρίση. Το ερώτημα είναι: ποιες είναι οι μυστικές επιθυμίες σας και οι κρυφοί σας πόθοι που μπορεί να λειτουργούν ασυνείδητα; Αυτοί μπορεί να δυσκολεύουν την ικανότητά σας να σχετίζεστε με ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σας. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

Παλιοί εθισμοί, κατάθλιψη ή ιδεαλισμοί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ως τρόπος αντιμετώπισης των συναισθημάτων σας.

Μια καλύτερη διέξοδος θα ήταν να διοχετεύσετε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας στην δημιουργικότητα, την ομορφιά, την έμπνευση και τη συμπόνια, για παράδειγμα στην τέχνη, τη μουσική ή βοηθώντας τους άλλους. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot