Αστρολογία 13-19/01 Η Εβδομάδα της Αγάπης

sxeseis-sagapw

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Μην βιαστείτε να σκύψετε το κεφάλι και να ορμήσετε στις υποχρεώσεις αυτή τη Δευτέρα…

Έχετε την ευκαιρία να λειτουργήσετε πιο ήρεμα, με μια ονειροπόλα και χαλαρή διάθεση.

Η αυλαία ανοίγει – και δίνει στη νέα εβδομάδα μια πιο «ποιητική» τροπή!

zodia-taro-45

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου η γητεύτρα Αφροδίτη περνά στους αιθέριους Ιχθύες. Φυσικά και έχετε πολλά να κάνετε, πολλούς να συναντήσετε, σε πολλά μέρη να πάτε. Αλλά η δημιουργική θεά θα παραμείνει σε αυτά τα ανιδιοτελή εδάφη μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου…

Δεν θα χάσετε καμία ευκαιρία, αν διανύσετε αυτές τις μέρες με έναν πιο ανάλαφρο βηματισμό! Κατ’ ακρίβεια, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να προσδώσει στα εγκόσμια μια πιο πνευματιστική χροιά. Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε κάθε καθημερινή ρουτίνα σε ιεροτελεστία!

Τα πρωινά των περισσοτέρων έχουν μια δεδομένη σειρά: Ξύπνημα, καφές, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ενώ παίρνετε πρόγευμα κ.λπ. Γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό για τις επόμενες εβδομάδες;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Μετά το ξύπνημά σας, ανοίξτε το παράθυρο και πάρτε μια βαθιά ανάσα δροσερού αέρα. Φτιάξτε ήρεμα το πρόγευμά σας και απολαύστε το ενώ θα ονειροπολείτε χαμογελώντας!

Η θεά του έρωτα θα διαμένει στο ζώδιο της φαντασίας. Και έχει τη δυναμική να φέρει στην πόρτα σας έναν «Βαλεντίνο», λίγο νωρίτερα…Στο χέρι σας είναι να παραδοθείτε στο ρομάντζο, όχι ότι η ατμόσφαιρα θα σας δώσει και πολλές επιλογές!

Από την άλλη πλευρά, οι Ιχθύες είναι οι εκπρόσωποι της ψευδαίσθησης. Γι’ αυτό πρέπει να είστε βέβαιοι ότι σας έλκει ένα άτομο για την πραγματική του υπόσταση, όχι τους ευσεβείς πόθους σας. Και κάτι ακόμη πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας ως κανόνα, μέχρι τουλάχιστον τις 7 Φεβρουαρίου: Παραμερίστε κάθε αποστολή διάσωσης!

μελλοντολόγος

Κάποια άλλα σήμαντρα που θα ακούσετε αυτές τις μέρες, θα καλούν όλους τους ικανούς ηγέτες. Και ναι, σε αυτούς μπορείτε να είστε κι εσείς. Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, ο ευφυής Ερμής αρχίζει την ετήσια επίσκεψή του στον Υδροχόο. Θα είναι και η έναρξη μιας περιόδου τριών εβδομάδων για σοβαρές καινοτομίες. Λαδώστε καλά τις μηχανές του μυαλού σας!

Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου καμία ιδέα δεν θα είναι εκτός συζήτησης, τουλάχιστον για την καταγραφή της. Αντιθέτως, όσο πιο ιδιόρρυθμη είναι τόσο το καλύτερο. Η ομορφιά της ενέργειας του Υδροχόου είναι ότι μπορεί να είναι λογικός και εκκεντρικός ταυτόχρονα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αυτή η παράδοξη ιδιοσυγκρασία του, έχει επιφέρει κάποιες από τις πλέον συναρπαστικές και ανατρεπτικές επινοήσεις που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Στο ζώδιο του Υδροχόοι έχουν γεννηθεί ο Τόμας Έντισον, η Όπρα Γουίνφρι, ο Γαλιλαίος, η Βιρτζίνια Γουλφ – για να πάρετε μια γεύση!

Ο Υδροχόος είναι και το ζώδιο της ομαδικής δουλειάς. Γι’ αυτό αν αναζητάτε τους κατάλληλους συνεργάτες, αυτή είναι η στιγμή να εντείνετε την έρευνά σας. Δεν χρειάζεστε άτομα που να σκέφτονται ακριβώς όπως εσείς… Ωστόσο, είναι σημαντικό να μπορείτε ναπροκαλέσετε ο ένας τη σκέψη του άλλου με σεβασμό και δίνοντας κίνητρα!

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Να ενδώσετε σε αυτή την οραματιστική παρόρμηση. Αλλά αν δεν θέλετε να είστε άλλη μία περίπτωση «τρελού επιστήμονα», να ισοσταθμίζετε τα πάντα με τη λογική. Και την πρώτη επαλήθευση μπορείτε να την κάνετε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου: Ο Ουρανός από τον πραγματιστή Ταύρο, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή!

Δεν είναι απλά συνετό, είναι απαραίτητο να περάσετε τις εξαιρετικές ιδέες σας από πολλές δοκιμές και επεξεργασίες… Γι’ αυτό μην βιαστείτε να τις γνωστοποιήσετε στην αγορά, είτε στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης!

Μπορεί να είστε σε θέση να αφήσετε τη μόνιμη δουλειά σας, για να εξελίξετε μια νέα σειρά για «έξυπνες τσάντες» τεχνολογικά προηγμένες. Πριν το κάνετε, αφιερώστε λίγο χρόνο στη μελέτη του πρακτικού σκέλους: Κόστη παραγωγής, περιθώρια κέρδους, συνεργασίες. Να θυμάστε ότι μια ακλόνητη βάση σχεδιασμού, είναι αυτό που διαχωρίζει μια πετυχημένη αποστολή από μία ακόμη εξαιρετική ιδέα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia