Αστρολογία 14/09 Τα βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην Επιφάνεια

zwdio-tayros

Αστρολογία 14 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (17:12 στους Παρθένο / Ιχθύς)

Αστρολογία : Μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά από σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να συνεργαστείτε με τα τυφλά σημεία σας και τα κρυφά κίνητρα που σας ενεργοποιούν.

Μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τα ιδανικά, τις ελπίδες, τους πόθους και τα όνειρα που σας κινητοποιούν. Οι πράξεις σας θα αναζητούν τις κορυφώσεις της έμπνευσης ή την έκσταση της παράδοσης.

Αυτό θα φέρει εκτόνωση της έντασης ή μια συνάντηση με την ψευδαίσθηση και την εξαπάτηση. Μπορεί να μην είναι εύκολο να αναγνωρίσετε τι είναι τι. Μπορεί να νιώθετε ότι τρέχετε και δεν φτάνετε πουθενά και να μην ξέρετε το γιατί.

zodia-taro-45

Μπορεί να παλεύετε μια κρυφή ατζέντα ή ασυνείδητα κίνητρα (δικά σας ή κάποιου άλλου). Μπορεί επίσης να προσπαθείτε να εφαρμόσετε μια συγκεκριμένη λύση σε μια διφορούμενη κατάσταση και στη συνέχεια να αναρωτιέστε γιατί δεν λειτουργεί.

Το να απαντάτε στις συγκρούσεις ή στα εμπόδια με παθητική επιθετικότητα ή με χειραγώγηση μπορεί να είναι δελεαστικό κάτω από αυτή τη διέλευση. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι δύσκολο να καθορίσετε ποιες άμεσες και αποτελεσματικές δράσεις μπορείτε να πάρετε.

Η δυσαρέσκεια μπορεί να γίνει ο προκλητικός τρόπος για να εκφράσετε τον κούφιο θυμό σας. Μέρος του προβλήματος είναι ότι παλεύετε ενάντια στον υποσυνείδητό ιδεαλισμό σας. Αισθήματα απογοήτευσης ή αδυναμίας μπορεί να ξυπνήσουν πολύ βαθύτερα συναισθήματα από το ασυνείδητο σας.

διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Φατιμά για την Πανσέληνο και το παρελθόν

taro-zodia-76

Αυτό θα σας δυσκολέψει βρείτε το πώς να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στο εδώ και το τώρα. Να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σας, θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση της ενδυνάμωσης σας.

Αστρολογία 14 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό (έως τις 03 Οκτωβρίου)

Αστρολογία  :Ο Ερμής περνά στον Ζυγό και φέρνει ευαισθητοποίηση και νέες ιδέες για το στυλ αλληλεπίδρασής σας και για την επικοινωνία σας με τους άλλους. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να μιλήσετε (και να ακούσετε) με ευγένεια, δικαιοσύνη και διπλωματία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Οι σκέψεις, οι ιδέες, η επικοινωνία και οι διαπραγματεύσεις θα φθάσουν σε μια κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι προς τους άλλους και το περιβάλλον σας. Θα είστε πρόθυμοι να εξισορροπήσετε την κριτική ή την οργή με την ευγένεια και τη διπλωματία. Από την άλλη πλευρά, οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να γίνουν ένα παιχνίδι στο οποίο η αλήθεια, η ειλικρίνεια και τα γεγονότα αντικαθίστανται από τη χειραγώγηση, τη στρατηγική και τα αθώα ψέματα που λέγονται για να αποφευχθούν τα άσχημα συναισθήματα.

Η αναποφασιστικότητα και ο εφησυχασμός είναι πιθανά υπό αυτή την διέλευση, καθώς βλέπετε πολλές διαφορετικές πλευρές της ίδιας κατάστασης.

Μπορεί να βοηθήσει να μοιραστείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με κάποιον καλό ακροατή που μπορεί να σας προσφέρει τις απόψεις του. Θα είναι πιο εύκολο τώρα να επιτευχθεί μια κερδοφόρα λύση για όλους στις συγκρούσεις πουθα είναι δίκαιη για όλους. Αλλά προσέχετε να μην κάνετε λανθασμένες ή ιδιοτελείς υποθέσεις για το τι μπορεί να θέλει η άλλη πλευρά.

διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Φατιμά για την Πανσέληνο και το παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια 14 Σεπτεμβρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό (έως τις 08 Οκτωβρίου)

Αστρολογία  : Η Αφροδίτη γλιστρά σαν χαριτωμένο μοντέλο στο ζώδιό της τον Ζυγό. Σας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνετε το διαδραστικό σας στυλ, να καλλιεργήσετε διπλωματία, να ομορφύνετε το περιβάλλον σας, να δικτυωθείτε με κοινωνικές συνδέσεις και να ανακαλύψετε μια νέα δήλωση της μόδας.

Βρείτε κάτι όμορφο, ισορροπημένο και αρμονικό να εκτιμήσετε ή να κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορείτε να επισκεφτείτε μια γκαλερί ή να παρακολουθήσετε μια ρομαντική ταινία ή να ακούσετε μουσική που σας μεταφέρει σε ένα ήσυχο μέρος μέσα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να βγείτε για ψώνια και να βρείτε όμορφα ρούχα ή αντικείμενα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Μπορεί επίσης να είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες με τρόπο δίκαιο, ο οποίος επικεντρώνεται στο αμοιβαίο κέρδος.

Κάντε κάτι για να γιορτάσετε, να εκφράσετε και να ανακαλύψετε την εσωτερική και / ή εξωτερική ομορφιά σας.

Βρείτε νέους τρόπους να εξισορροπήσετε τα συμφέροντά σας με των άλλων, γεγονός που θα δημιουργήσει καλή θέληση και αρμονία.

Διαβαστε στο Πανσέληνος 14/09 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA