Αστρολογία 14-15/08 Οι σχέσεις Αναζωπυρώνονται

astro-live συναστρίες

Αστρολογία  14 Αυγούστου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη (21:11 στον Λέοντα)

Αστρολογία  : Η ικανότητά σας να εκπέμπετε μια αύρα αγάπης, απόλαυσης και ομορφιάς είναι πολύ δυνατή τώρα. Έχετε τη δυνατότητα να απαλύνετε τις αιχμηρές γωνίες, τις δικές σας και των άλλων, και να μοιράζετε τη χαρά και την αγάπη σας.

Θα είστε πιο διπλωματικοί, ευγενικοί και καλόβολοι. Αυτό θα σας επιτρέψει επίσης να χειριστείτε δύσκολες αλληλεπιδράσεις με στρατηγική φινέτσα, όπως και να διαπραγματευτείτε με ευκολία σε δύσκολες συγκρούσεις.

Η ικανότητά σας να προσελκύσετε τις επιθυμίες είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτή τη στιγμή… γι’ αυτό προσέχετε τι ζητάτε! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξετε μια ματιά στις επιλογές σας.

zodia-taro-45

Δείτε αν ζείτε σύμφωνα με τις αξίες σας και κατά πόσο οι αξίες φέρνουν χαρά και ικανοποίηση στη ζωή σας. Και οι σχέσεις μπορεί να είναι στο μυαλό σας. Μπορεί να θέλετε μια νέα σχέση ή να αναζωπυρώσετε την υπάρχουσα.

Αυτό μπορεί να ισχύει για τις προσωπικές σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες ή τις στενές φιλίες. Μπορεί να επικεντρώνεστε στην απόκτηση υλικής αφθονίας, στη συγκέντρωση πόρων ή στην καλλιέργεια της προσωπικής σας αξίας. Είστε όσο όμορφοι και επιτυχημένοι νιώθετε!

Η περίοδος αυτή ονομάζεται Cazimi, που σημαίνει «στην καρδιά του Ήλιου». Όταν οποιοσδήποτε πλανήτης είναι στο Cazimi, λέγεται ότι είναι ασυνήθιστα ισχυρός. Είναι στο μάτι της καταιγίδας και μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε για σημαντικότερα αποτελέσματα (καλύτερα ή χειρότερα).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογια  14 Αυγούστου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη (21:11 στον Λέοντα)

Στην περίπτωση της Αφροδίτης, η ικανότητά σας να αλληλεπιδράτε και να επικοινωνείτε με τους άλλους θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Είναι καλή περίοδος για να διαπραγματευθεί συμφωνίες, δεδομένου ότι η ενέργεια υποστηρίζει γενικά τη στρατηγική και την ισορροπία.

Ωστόσο, ανάλογα με το ζώδιό σας, και οι δύο πλευρές μπορεί να είναι αποφασισμένες να βρουν ισορροπία αλλά προς όφελός τους. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι διαβάζετε και τα ψιλά γράμματα. Η αίσθηση της δικαιοσύνης μπορεί να είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιδιώξετε δικαιοσύνη και για τις δύο πλευρές, όταν αυτό είναι δυνατόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Αστρολογία 15 Αυγούστου – Ο Ερμής βγαίνει από την σκιά (04:27 στον Λέοντα, επόμενη σκιά στις 11 Οκτωβρίου 2019)

Ο Ερμής επιτέλους αφήνει την Σκιά –το τμήμα του Ζωδιακού όπου ήταν ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι η σύγχυση, οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων 2 μηνών έχουν ως επί το πλείστον διαλυθεί και τα πράγματα λίγο πολύ θα πρέπει να έχουν επανέλθει σε κανονική λειτουργία (όποια και αν είναι αυτή).

Η διαφορά είναι ότι τώρα έχετε το πλεονέκτημα να βλέπετε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, αφού επανεξετάσατε, ξανασκεφτήκατε και αναμασήσατε πληροφορίες και αντιλήψεις τους τελευταίους 2 μήνες. Αυτό σας δίνει περισσότερες επιλογές από όσες είχατε πριν.

δωρεάν-προβλέψεις

Στην πραγματικότητα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αν πιστεύατε πως κάτι ήταν καλή ιδέα πριν από ένα μήνα ή πριν από δύο χρόνια, τώρα συνειδητοποιείτε ότι μια διαφορετική προσέγγιση, απόφαση ή τρόπος κατανόησης μπορεί να είναι καλύτερα.

Εάν περιμένατε μέχρι ο Ερμής να τελείωσε τον ανάδρομο κύκλο του προτού πάρετε μια τελική απόφαση σχετικά με κάτι ή μέχρι να δράσετε πάνω σε κάτι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ρίξετε μια ακόμη ματιά σε ό,τι κι αν είναι αυτό. Απλά μην ξεχάσετε την κοινή λογική σας και να θυμάστε ότι ο Ερμής είναι μόνο ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της απόφασής σας. Χρησιμοποιήστε την κρίση και τη σοφία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9