Αστρολογία 16/01 Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογία 16 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (02:39 στους Ιχθύς / Ταύρο) .

Αστρολογία : Σχέσεις, οικονομικά, πόροι και απολαύσεις θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την αυθόρμητη προσπάθεια μια εντελώς διαφορετικής προσέγγισης.

Αν αυτοί οι τομείς της ζωής σας είχαν μπει σε ρουτίνα, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα πράγματα λίγο … Ίσα-ίσα για να τα κάνει πιο ενδιαφέροντα και να μπει καθαρός αέρας στην τυπική σας καθημερινότητα.

Απροσδόκητο εισόδημα θα μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο σας. Ή μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που απλά δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε από το να το αγοράσετε ή μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες κοινωνικές συνδέσεις.

zodia-taro-45

Η θετική όψη αυτής της διέλευσης είναι ότι είναι δυνατόν να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και να απολαύσετε την αυθόρμητη αλληλεπίδραση.

Το μειονέκτημα θα μπορούσε να εμφανιστεί με τη μορφή της παρορμητικής αγοράς που είναι πέρα από τον προϋπολογισμό σας. Ισως να συμπεριφερθείτε με αμέλεια ή να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που δεν μπορείτε να καλύψετε αργότερα.

Αυτή η ενέργεια καλύτερα να χρησιμοποιηθεί για να απελευθερωθείτε από αυτά που σας περιορίζουν, χωρίς να καταστρέψετε τα θεμέλια που στέκεστε επάνω.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία 16 Ιανουαρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο (έως τις 03 Φεβρουαρίου)

Αστρολογία Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει αντικειμενικότητα, ανεξάρτητη ψυχική εστίαση και επικοινωνία που αγωνίζεται για άνευ προηγουμένου εύρη και ύψη. Φτάνει ακόμη και στο σημείο της υιοθέτησης μιας νοοτροπίας που αποφεύγει τα συνηθισμένα και τα άσχημα.

Αυτή είναι μια καλή διέλευση για οτιδήποτε απαιτεί μια επιστημονική ή αναλυτική προσέγγιση, καθώς και για οτιδήποτε απαιτεί από εσάς να σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που θα αρχίσετε να βλέπετε τις παλιές, γνωστές σας καταστάσεις με νέους τρόπους, αποκτώντας μια νέα προοπτική στα πράγματα.

Αυτή η πλανητική ενέργεια είναι πιθανό να μην είναι υποστηρικτική αν θα πρέπει να έχετε μια απαλή ή ευαίσθητη προσέγγιση σε μια προσωπική αλληλεπίδραση.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

μελλοντολόγος

Μπορεί να μπαίνετε στον πειρασμό να πείτε αυτά που πρέπει να ειπωθούν και να αφήσετε τα κομμάτια να πέσουν εκεί που θα πέσουν. Η ψυχοσύνθεσή σας μπορεί να επικεντρωθεί στις επερχόμενες δυνατότητες.

Γι’ αυτό μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να χαράξετε μελλοντικά σχέδια και να δοκιμάσετε νέες ιδέες. Καθώς είναι πιθανό να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι προς αυτά που είχατε προηγουμένως απορρίψει ως μη ρεαλιστικά ή υπερβολικά.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

300x300a

Αστρολογια 16 Ιανουαρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο (έως τις 03 Φεβρουαρίου)

Μπορεί να είναι μια περίοδος που να υποφέρετε από κλειστοφοβία και να πρέπει να βγαίνετε από το σπίτι περισσότερο.

Ειδικά αν είχατε κλειστεί μέσα για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω κακού καιρού, σκληρής δουλειάς ή απλά έλλειψης κινήτρων για να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Το να ξεφύγετε από τις παλιές ρουτίνες μπορεί να σας κάνει καλό. Απλά να θυμάστε ότι θα πρέπει να ζήσετε με ό,τι προβλήματα δημιουργήσετε κατά τη διαδικασία.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA