Αστρολογία 16-22/09 Μια Μεγάλη Επιστροφή μέσα στην εβδομάδα

zwdio-ixtheis-afroditi

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Μήπως κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας φαίνονται βαλτωμένα τους τελευταίους πέντε μήνες;

Μην εγκαταλείπετε την ελπίδα: Οι αστρολογικές δυσχέρειες αναμένεται να αρχίσουν να απομακρύνονται!

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ο οργανωτικός Κρόνος αφυπνίζεται. Λήγει η ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, που ξεκίνησε στις 19 Απριλίου!

zodia-taro-45

Ο δακτυλιοφόρος πλανήτης διανύει έναν ανάδρομο κύκλο κάθε χρόνο. Αυτή είναι η τρίτη φορά από το ’09, που κινήθηκε με την όπισθεν μέσα στον Αιγόκερω που κυβερνά. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που προκύπτουν αναταραχές σε όλους τους τομείς.

Ο Κρόνος απολαμβάνει το πλεονέκτημα της «έδρας» του από τις 19 Δεκεμβρίου 2017. Θα συνεχίσει να σας φορτίζει με τις ισχυρές του δονήσεις, μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2020!

Με την επιστροφή σε ορθή πορεία μέσα στην εβδομάδα, ο Κρόνος θα κάνει μια επιθεώρηση στη ζωή σας: Πού θα μπορούσατε να ανορθώσετε τα δεδομένα σας; Είναι ο πλανήτης που απαιτεί την αριστεία αλλά απεχθάνεται τις υπερβολές!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Κατά την τριετή περιοδεία του στον Αιγόκερω, πρόθεσή του είναι να σας δώσει μαθήματα: Να μάθετε πώς να θέτετε στιβαρά θεμέλια για την επιτυχία, ώστε να χαίρεστε τη «δυναστεία» σας για πολλές γενιές στο μέλλον! Μήπως συμπράξατε με αναξιόπιστα άτομα για αυτή την θεμελίωση; Τώρα καλείστε να βγάλετε τα καλοπροαίρετα γυαλιά σας και να αρχίσετε την αναζήτηση της αφρόκρεμας!

Ο Κρόνος κινείται ανάδρομος τους τελευταίους τέσσερεις μήνες. Σε αυτό το διάστημα σας ώθησε να μελετήσετε εκ νέου τους σχεδιασμούς και την πρόοδό σας. Να επιθεωρήσετε την κάθε πτυχή τους με επιμονή στα πρωτόκολλα. Σίγουρα αυτός ο αστρολογικός «έλεγχος» δεν ήταν ευχάριστος!

Με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία την Τετάρτη, αποδεχθείτε την πρόκλησή του: Να αναβαθμίσετε κάθε όνειρό σας στο ανώτερο δυνατό επίπεδο.

tarw-taro-xartomanteia

Να είστε προετοιμασμένοι, καθώς ο πήχης θα ανεβαίνει όλο και ψηλότερα τις μέρες που έπονται. Μην παρασυρθείτε από όσα τεκταίνονται στον ανταγωνισμό… Πάντα θα υπάρχει κάποιος που λειτουργεί καλύτερα, πιο γρήγορα ή με πιο σπουδαία αποτελέσματα. Ας τον εκλάβετε ως έμπνευση, αντί για αποθαρρυντικό παράγοντα!

Για όσους είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε αργά και αριστοτεχνικά, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω μπορεί να καταστεί ισχυρή κινητήρια δύναμη. Όσο οι μέρες θα προχωρούν, πολλά κομμάτια των θεμάτων σας θα αρχίσουν να βρίσκουν και πάλι τη θέση τους.

Αυτοί που μπορούν να ανάψουν το πράσινο φως για εγχειρήματά σας, θα επιστρέψουν στις θέσεις τους και θα απαντήσουν στα αιτήματά σας. Μην εκπλαγείτε αν έχετε αποκρίσεις για τις θαυμάσιες προτάσεις σας, που είχαν παραπέσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο από τον Απρίλιο!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Είναι καιρός να κάνετε κι εσείς τις κινήσεις για το επόμενο στάδιο. Και φροντίστε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο, με μια πιο δελεαστική προσέγγιση ή με ένα ακαταμάχητο γεύμα. Οι στρατηγικές κινήσεις μπορεί να μεταλλάξουν ακόμα και μια παγιωμένη κατάσταση.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, ο διεκδικητικός Άρης συντονίζεται με τον μυστικιστή Πλούτωνα. Κάτι που είχε μείνει κρυφό ενδέχεται να βγει στην επιφάνεια, ο ίδιος ο πυρήνας των στοιχείων σας να δώσει κίνηση στα κολλημένα γρανάζια!

Παρατηρήστε, ερευνήστε και θέστε τα σωστά ερωτήματα για να εκμαιεύσετε αυτές τις πληροφορίες. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς με τον Άρη παρόντα – αλλά στον Πλούτωνα δεν αρέσει να δείχνετε τα χαρτιά σας. Πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή, είτε πρόκειται για μια ρομαντική εξομολόγηση ή για μια επιχειρηματική κρούση. Δεν πρέπει να είστε τόσο εισηγητικοί που να φανείτε ασαφείς. Θερμάνετε το κλίμα με σταδιακή προσέγγιση, για να μην πιεστεί η άλλη πλευρά!

δωρεάν-προβλέψεις

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου πρέπει να κινηθείτε και πάλι προσεκτικά. Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας θα σχηματίσει ένα τετράγωνο σύγχυσης με τον Δία, αλλοιώνοντας ίσως την οπτική σας. Αν και ο Δίας προάγει τα ρίσκα, ο Ποσειδώνας δεν είναι ειδήμων της ορθής κρίσης. Να κοιτάτε προσεκτικά πριν κάνετε το άλμα – και να επιβεβαιώσετε ότι δεν επιστρέφετε σε ένα περίπλοκο δράμα που σας παγίδευε ως τώρα!

Μέσα στο 2019 σχηματίστηκαν ήδη δύο όψεις τετραγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα: Στις 13 Ιανουαρίου και στις 16 Ιουνίου. Επιστρέψτε σε αυτές τις ημερομηνίες. Μήπως κάποιος σας «δελέασε» αλλά δεν τήρησε τα λεγόμενά του; Μήπως εσείς υποσχεθήκατε περισσότερα των δυνάμεών σας και πιεστήκατε για να αποδώσετε;

zwdia-fotia

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Τα όρια δεν είναι απαραίτητο να αποτελούν εμπόδια. Ωστόσο, αυτό το σαββατοκύριακο δεν ενδείκνυται να βουτήξετε κάπου χωρίς να έχετε μελετήσει την κάθε λεπτομέρεια. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα σε κάθε έγγραφο. Ελέγξτε το υπόβαθρο των καινούργιων ατόμων που μπαίνουν στο περιβάλλον σας!

Οι αγαστές προθέσεις δεν καταλήγουν πάντα σε θαυμαστά αποτελέσματα… Αλλά με λίγη επιπλέον προσοχή, υπάρχουν πολλές δυνατότητες να βρείτε την ευκαιρία που αναζητούσατε: Εκείνη που θα αλλάξει όλο το παιχνίδι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065