Αστρολογία 16-22/12 Μια συμπαντική ρουκέτα της αγάπης

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία :Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο…

Η συμπαντική ρουκέτα της αγάπης θα παραμείνει στο ζώδιου του αναπάντεχου και απρόβλεπτου μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2020!

Η Αφροδίτη πέρασε σχεδόν έναν μήνα περιορισμένη, στον μυαλωμένο και παραδοσιακό Αιγόκερω. Αλλά είναι πλέον έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει ανέμελη. Και αν φανείτε ειλικρινείς, εξίσου έτοιμοι είστε κι εσείς… Έτσι δεν είναι;

zodia-taro-45

Το ρομάντζο μετατράπηκε σε πολύ εστιασμένη αποστολή, από τις 25 Νοεμβρίου και μετά. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βοήθησε να ισχυροποιηθούν τα θεμέλια πολλών σχέσεων. Αλλά η ατμόσφαιρα ήταν κάπως βαριά… Σε αυτό συνέβαλε και η διαδρομή του Άρη στα βαθιά νερά του Σκορπιού, που θα συνεχιστεί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020. Ανταποκρίθηκαν οι άλλοι στα κριτήριά σας; Ήταν σύμφωνοι με την μακρά λίστα των απαιτητικών σας ζητουμένων;

Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να βάζετε τον πήχη ψηλά. Ούτε να απαιτείτε να σας φροντίζουν σαν αστέρι, οι άνθρωποι που εσείς φροντίζετε έτσι. Ωστόσο, ενδέχεται τώρα να συνειδητοποιείτε κάτι επιπλέον: Ότι έχετε θέσει πρότυπα, που ούτε μια μηχανή αγάπης δεν θα μπορούσε να ακουμπήσει!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία : Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόου του Αέρα, θα είναι σαν μια ανανεωτική δροσερή αύρα που θα επαναφέρει τη χαρά και το χιούμορ. Επί του παρόντος, η θεά της αρμονίας σχηματίζει ένα αντικρουόμενο τετράγωνο με τον πολεμιστή Άρη. Ακόμα κι αυτό,

μπορεί να προσθέσει δυναμικές εντάσεις στην εξίσωση της αγάπης. Τώρα θα αρχίσει να διευρύνεται η εμβέλειά σας όσο αφορά το ρομάντζο, θα έχετε πολύ περισσότερες επιλογές. Φυσικά κάποιες μπορεί να αποδειχθούν φρούδες και απατηλές – αλλά δεν πειράζει!

Ο Υδροχόος αγαπάει την τεχνολογία: Γι’ αυτό η Αφροδίτη εδώ, θα κάνει ταχύτατες τις διασυνδέσεις σας μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών. Να βρίσκεστε και με μεγάλες παρέες, μιας και η κοινωνική αύρα ευνοεί τα «προξενιά» από την πλευρά των φίλων!

μελλοντολόγος

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Παράλληλα, μην ξεφύγετε από τα ασφαλή σας περιβάλλοντα. Η διαμονή της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα κάνει τους πάντες πιο ζωηρούς και περιπετειώδεις. Και με τον Άρη στον Σκορπιό, θα υπάρχει μια «πικάντικη» χροιά στην ατμόσφαιρα.

Αλλά αυτοί οι δύο πλανήτες αποπνέουν και έναν διχασμό: Να αφήσετε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ή να τα περιορίσετε – δια παντός; Αν διχάζεστε κι εσείς, αφήστε την απόφαση σε εκκρεμότητα. Γιατί ο Άρης θα μπει στον Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου 2020 και όλοι θα βιώσετε ένα δεκαήμερο με άγριες διαθέσεις… Και αξίζει τον κόπο να διατηρήσετε μια απροσδιόριστη ελαστικότητα, τουλάχιστον για την μοναδική εμπειρία!

Μυρίζετε την Χειμερινή Ισημερία στον αέρα; Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα είναι η πιο μικρή μέρα της χρονιάς, για όσους ζουν στο Βόρειο Ημισφαίριο. Υπό την κάλυψη του σκότους δίνεται σε όλους μια γόνιμη ευκαιρία να στραφούν μέσα τους, να επιθεωρήσουν τα εδάφη του ασυνείδητου. Αφιερώστε χρόνο για να διαλογιστείτε, να αντιληφθείτε και να αποδώσετε ευγνωμοσύνη στα θετικά που βιώσατε το 2019. Τώρα θα ξεκαθαρίσετε και τι θέλετε να αφήσετε πίσω σας, περνώντας το κατώφλι του 2020!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Χειμερινή Ισημερία συμπίπτει πάντα με το πέρασμα στου Ήλιου στον προσγειωμένο και εκλεπτυσμένο Αιγόκερω. Ο τράγος του σύμπαντος κυβερνά τους στόχους που θέτετε. Άρα είναι τέλεια η συγκυρία για να ετοιμάσετε τις επιθυμίες σας για το Νέο Έτος, υπό αυτές τις ηλιακές ακτίνες!

Ωστόσο, αφήστε τη σχετική λίστα στον φάκελο των Σημειώσεων προς το παρόν. Πρέπει να απολαύσετε την γιορταστική περίοδο, χωρίς την πίεση να εστιάσετε σε μια νέα δεκαετία φιλοδοξιών. Η εποχή του Αιγόκερω διαρκεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, δεν ρισκάρετε να χάσετε την στιγμή. Καλύτερα να στήσετε με ηρεμία τη λίστα των μεγαλεπήβολων οραμάτων σας!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Το σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου αφήστε πολύ ελεύθερο χώρο στο πρόγραμμά σας: Η δοτική Αφροδίτη πρόκειται να συγκρουστεί με τον απελευθερωτικό Ουρανό. Το τετράγωνό τους θα είναι ακριβείας την Κυριακή. Το αίτημα των άλλων για το χρόνο και την ενέργειά σας, μπορεί να ακουστεί περισσότερο ως απαίτηση… Κι εσείς να αναφωνείτε ότι χρειάζεστε αέρα!

Μήπως έχετε παγιδεύσει τον εαυτό σας σε υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις; Αίφνης θα τις νιώσετε να σας πνίγουν, σαν ένα πολύ στενό ζιβάγκο. Αλλά προσέξτε να μην ξεσπάσετε σε άλλους για τις επιλογές σας. Οι αντοχές θα είναι περιορισμένες και κανείς δεν θα έχει διαυγή οπτική, υπό αυτή τη σύντομη αλλά εριστική όψη!

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογία : Αλήθεια, δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε αυτές τις γιορτινές μέρες; Μην εκλιπαρήσετε για μια επανασύνδεση, με το ταίρι που χωρίσατε μέσω κοινωνικών δικτύων. Από την άλλη πλευρά, ίσως να θέλετε να ταρακουνήσετε μια σχέση που έχει γίνει επίπεδη. Τα όρια μπορούν να γίνουν πιο ελαστικά γύρω στην Κυριακή.

Ωστόσο, δεν πρέπει να υποτιμήσετε κάθε πιθανό αντίκτυπο. Αν είστε πάντα οι ευαίσθητοι αλλά ξαφνικά νιώθετε ένα κέντρισμα να επαναστατήσετε, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αν προηγηθεί μια ήρεμη συζήτηση, με τον εαυτό σας ή το σύμπαν ή ένα άτομο που εμπιστεύεστε. Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα φυσικά σας όρια, πριν πάρετε ρίσκα στην προσωπική σας ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia