Αστρολογία 18/05 Το Βράδυ της Απελευθέρωσης

astrologia-ioylios-2014

Αστρολογία 18 Μαΐου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (23:01 στους Ταύρο / Αιγόκερω)

Αστρολογία : Είναι δυνατόν να βουτήξετε βαθιά τώρα κάτω από την επιφάνεια στην αντίληψη σας για τις καταστάσεις, τους άλλους και τον εαυτό σας.

Αν προσπαθούσατε να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα και τις δυναμικές αυτών που συμβαίνουν στη ζωή σας, μπορεί τώρα να συμβεί πρόοδος.

Το φως μπορεί επιτέλους να φωτίσει και στις σκοτεινότερες γωνιές που είχαν ξεφύγει από εσάς και την διεισδυτική διορατικότητα σας.

zodia-taro-45

Θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να αρθρώσετε αυτές τις αντιλήψεις και να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Με έναν τρόπο που είναι συνήθως δυναμικός ή έντονος (οπότε προσέχετε να μην ρίξετε κατά λάθος το κοινό σας στο νερό). Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια ευκαιρία να καταστρέψετε και αφήσετε πίσω σας παλιές και φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας.

Δοκιμάστε να γράψετε τις σκέψεις σας και τις ιδέες σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης. Αυτό είναι το μόνο ακριβές πέρασμα αυτής της όψης, καθώς ο Πλούτωνας ήταν εκτός εμβέλειας όταν ο Ερμής πέρασε από αυτή την περιοχή πριν από δύο μήνες.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Πανσεληνος στον Σκορπιό  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Αστρολογία 18 Μαΐου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό (03:58 στον Ταύρο)

Η γλυκιά δεκτικότητα της Αφροδίτης μπορεί να ψυχρανθεί λίγο, να γίνει αποστασιοποιημένη και απρόβλεπτη όταν συνδυάζεται με την ενέργεια του Ουρανού. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να ακολουθηθούν λογικές στρατηγικές ή για δικτύωση με γνωστούς και συνεργάτες.

Είναι επίσης μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να απελευθερωθείτε από παλιές σχέσεις. Για παράδειγμα, να επιλέξετε να δώσετε τέλος σε μια ερωτική σχέση. Να απομακρυνθείτε από μια φιλία που έχει πλέον τελειώσει. Να είστε ανοικτοί στον πειραματισμό με νέα είδη σύνδεσης με τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογια 18 Μαΐου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό (03:58 στον Ταύρο)

Μπορεί επίσης να είναι περίοδος παρορμητικών εξόδων ή, απ’ την άλλη, να θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τους πόρους σας προς όφελος ενός ανθρωπιστικού σκοπού. Τα οικονομικά αναμένεται να γίνουν κάπως απρόβλεπτα ή ασταθή. Είτε πρόκειται για εισόδημα που δεν περιμένατε είτε για έξοδα που είναι εκτός προϋπολογισμού.

Είτε θέλετε να απελευθερώσετε τη δική σας ζωή είτε κάποιου άλλου, είναι η περίοδος που η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι στο επίκεντρο της απόλαυσης. Ο πειραματισμός είναι επίσης πολύ δελεαστικός. Ενώ μπορεί να είναι αναζωογονητικός, μπορεί επίσης να σας αφήσει με επιπτώσεις που δεν είχατε προβλέψει. Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό σας, αλλά μην χωρίσετε με την κρίση σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Πανσεληνος στον Σκορπιό  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9