Αστρολογία 18 -19/09 Ενα Κρίσιμο σημείο καμπής

test-odigwntas-agnwsta-meri

Αστρολογία  18 Σεπτεμβρίου – Ο Κρόνος σταθεροποιείται ορθόδρομος (13:54 στον Αιγόκερω, έως τις 11 Μαΐου 2020) .

Αστρολογία : Για μία εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή η ενέργεια του Κρόνου είναι ιδιαίτερα δυνατή και έντονη.

Μπορεί να τη βιώσετε με σωματική ή πνευματική νωθρότητα ή βάρος.

Θα ανακαλύψετε ότι πρέπει να «σοβαρευτείτε» σχετικά με κάποιες ευθύνες ή να πρέπει να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις.

zodia-taro-45

Αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής σε μακροπρόθεσμα πρότζεκτ και σχέδια που αναπτύσσατε τους τελευταίους 5 μήνες περίπου.

Ή μπορεί να αρχίσετε να νιώθετε διαφορετικά σχετικά με παλιούς περιορισμούς. Μπορεί να βρείτε περισσότερους τρόπους να τους ξεπεράσετε ή να συμφιλιωθείτε μαζί τους.

Αν αντιμετωπίζετε τέλη σε κάποιον τομέα της ζωής σας, αυτή την περίοδο θα αρχίσετε επιτέλους να το ξεπερνάτε και να προχωράτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογία 19 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (20:40 στους Παρθένο / Αιγόκερω)

Αστρολογία : Μπορεί να αισθανθείτε την έντονη επιθυμία να αγκαλιάσετε τη δύναμη, να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε πράξη τις βαθιές παρορμήσεις σας. Η σεξουαλική σας ενέργεια θα μπορούσε επίσης να είναι πολύ υψηλή τώρα (χρησιμοποιήστε τη με σύνεση).

Μπορεί να νιώθετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει ή να σας κρατήσει πίσω. Για την ακρίβεια, η δυνατότητα να δημιουργήσετε αλλαγές και να αναλάβετε δράση είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτή τη στιγμή. Αν ήδη ετοιμάζατε να βάλετε τα σχέδια σας σε δράση, αυτή μπορεί να είναι η ιδανική περίοδος για να το πράξετε.

zwdia-taro-astra

Αστρολογια 19 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (20:40 στους Παρθένο / Αιγόκερω)

Αλλά να θυμάστε, επίσης, ότι η υπερβολή κάποιου καλού μπορεί μερικές φορές να γυρίσει μπούμερανγκ. Είναι πιθανό να υπερβείτε τα όρια σας ή να δείξετε μια πιεστική εικόνα υπό αυτή την ενέργεια. Ο κατασταλμένος θυμός, η απογοήτευση ή η επιθυμία να νικήσετε τον εχθρό πάση θυσία μπορεί να εκφραστεί πιο δυναμικά απ’ ό,τι σκοπεύατε.

Θα σας βοηθήσει το να βρείτε το κέντρο σας και να επικεντρωθείτε στην αναγνώριση των συναισθημάτων σας, των παρορμήσεων σας και της δύναμης σας. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την κρίση σας, όταν πρέπει να αποφασίσετε εάν ή πώς θα ενεργήσετε πάνω σε αυτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia