Αστρολογία 18-20/02 Η τέλεια ευκαιρία για να γίνουν τα Ονειρα σας πραγματικότητα

panselinos-zwdio-ydroxoos

Αστρολογία 18 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς (έως τις 19 Μαρτίου) .

Αστρολογία : Ευτυχισμένη Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Ιχθύς!

Ενώ ο ήλιος ταξιδεύει μέσω των Ιχθύων, όλοι έχουμε την ευκαιρία να συντονίσουμε τον εαυτό μας με τη διαισθητική, δημιουργική, πνευματική και στοχαστική φύση μας.

Αυτή είναι μια περίοδος που τα όνειρα μας μπορεί να γίνουν πιο σημαντικά, ουσιαστικά ή συχνά, καθώς το ασυνείδητο χύνεται μέσα στο συνειδητό.

zodia-taro-45

Είναι εποχή που πρέπει να περάσετε ποιοτικό χρόνο μόνοι, μακριά από τον θορυβώδη κόσμο, έτσι ώστε να μπορέσετε να ακούσετε την ήρεμη, διακριτική φωνή μέσα σας.

Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του διαλογισμού, της προσευχής ή της απομόνωσης. Δεν είναι απαραίτητο να γίνει σε απομόνωση, βέβαια. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με αυτόν τον χώρο μέσα σας μέσω της μουσικής, της τέχνης, του χορού, της γιόγκα, του Tai Chi ή του περπατήματος μέσα σε λαβύρινθο.

Αυτός είναι ένας μη ορθολογικός χώρος (όχι απαραίτητα παράλογος) που αναδύεται από την αμορφία του ασυνείδητου και είναι γεμάτος δυνατότητες. Οι Ιχθύες φυλάνε την πύλη της δημιουργικότητας και της πνευματικής μας πηγής.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 18-20/02 Ξαφνικό χρήμα – Νέα άτομα

tarw-taro-xartomanteia

Ανοίγει τον δρόμο προς το Άγνωστο, εκεί όπου ξεκινάει όλη η ζωή. Ως εκ τούτου, ενώ ο Ήλιος είναι στους Ιχθύς, έχουμε την ευκαιρία να διαλογιστούμε πάνω στη σχέση μας με αυτή τη μήτρα της δημιουργικής ενέργειας.

Οπότε, δοκιμάστε να γράψετε ποίηση. Ή δοκιμάστε το σχέδιο ή τη ζωγραφική, ειδικά με το μη κυρίαρχο χέρι σας. Βυθιστείτε σε ένα ζεστό μπάνιο και ακούστε την πιο όμορφη μουσική που μπορείτε να βρείτε. Περπατήστε μέσα σε ένα λαβύρινθο, ή μέσα σε ένα δάσος. Αφιερώστε κάποιο χρόνο στο να υπάρχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αστρολογία  20 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (17:45 στους Αιγόκερω / Ιχθύς)

Αστρολογία : Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες τώρα να αυξήσετε την αίσθηση σκοπού, οράματος και αισιοδοξίας σας. Η σοφία και η αυτοπεποίθηση του Δία συνδυάζεται με την παράδοση στη κοσμική ροή του Ποσειδώνα. Το αποτέλεσμα είναι ένα συναρπαστικό όραμα του μέλλοντος που εμπνέει, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να κάνετε πράξεις.

Αυτή η διέλευση θα σας δείξει τι είναι δυνατό και θα σας δώσει όλα τα κομμάτια για να το κάνετε πραγματικότητα. Θα πρέπει όμως να δουλέψετε για να γίνει. Η πρόκληση είναι ότι συνδυάζετε εστιασμένες πεποιθήσεις και γνώσεις (Δίας) με διαίσθηση, φαντασία και πνευματική εμπειρία (Ποσειδώνας).

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 18-20/02 Ξαφνικό χρήμα – Νέα άτομα

zwdia-zvdia-alex

Αυτές οι δύο ενέργειες συνδυάζονται καλά και σχετικά εύκολα, αλλά μπορεί να υπάρξει αντίσταση όταν ένα μέρος του Ποσειδώνα είναι χαμένο και προσπαθούμε να το εκδηλώσουμε με κάποιον τρόπο.

Για παράδειγμα, αν θα κάνετε κάτι που ονειρεύεστε, θα χρειαστεί το πολύ προσωπικό, εσωτερικό συναίσθημα να μεταφραστεί σε κάτι πολύ πιο συγκεκριμένο και οριστικό. Πάνω σε αυτό οι άλλοι μπορεί να σας προκαλέσουν ή ακόμα και να σας κρίνουν.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι μια περίοδος μεγάλης αισιοδοξίας, να νιώθετε ότι όλα μπαίνουν στη θέση τους μόνο με ένα σπρώξιμο.

Μπορεί να νιώθετε τόσο αισιόδοξοι για την ακρίβεια, που να πέσετε πάνω σε τοίχους και κάθε είδους αντίσταση. Προσέξτε να μην το παρακάνετε, αλλά απολαύστε την αυτοπεποίθηση και την πίστη στη ζωή. Είναι η τέλεια ευκαιρία να επενδύσετε την πίστη σας στο όραμα αυτών που θα μπορούσαν να συμβούν για να τα φέρετε λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα. Αφήστε τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις διελεύσεις αυτής της όψης: 20 Φεβρουαρίου, 27 Ιουλίου, 12 Οκτωβρίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream