Αστρολογία 18-24/11 Ορμητικά αλλά και επιπόλαια συναισθήματα

zwdia-zodia-astrologia-3

Αστρολογία 18-24/11 .

Αστρολογία : Είναι πιθανό να νιώσετε τη θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα, με όλα τα παρελκόμενα!

Από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, ο παθιασμένος Άρης θα διασχίσει τα εδάφη του φλογερού Σκορπιού. Η λίμπιντο όλων θα φουντώσει, από τώρα και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου… Δεν γινόταν να ρίξει αυλαία μια ολόκληρη δεκαετία, χωρίς να υπάρξουν φανταχτερά πυροτεχνήματα!

Παρακαλώ, αφήστε το μυστήριο και τη μαγεία να διοχετευτεί στην ατμόσφαιρα. Ο Άρης πιάνει και πάλι το πηδάλιό του… Ως συγκυβερνήτης του Σκορπιού μαζί με τον Πλούτωνα, να είστε βέβαιοι ότι θα βιώσετε όλοι μια λάγνα περίοδο!

zodia-taro-45

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του έντονου και ουσιαστικού αισθησιασμού, με όλες τις ταντρικές του αποχρώσεις. Καταλαβαίνετε ότι η παρουσία του Άρη, επαναφέρει τον ερωτισμό με πάταγο. Υπάρχει μόνο ένα σημείο αιχμής σε όλο αυτό το σκηνικό: Η διαμονή του Άρη εδώ κάθε δεύτερο χρόνο, απαιτεί ιδιωτικότητα… Δεν είναι δημόσιο θέαμα!

Κάθε είδους συμπράξεις και συνευρέσεις, θα συντελούνται πίσω από κλειστές πόρτες για τις επόμενες επτά εβδομάδες. Γι’ αυτό δεν έχει σημασία αν πρόκειται για προσωπικές ή επαγγελματικές συμφωνίες. Σημασία έχει να τις «υπογράψετε» με ανεξίτηλο μελάνι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία 18-24/11

Είναι ευτυχής η συγκυρία, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία αυτή την εβδομάδα. Έτσι κάθε διαπραγμάτευση θα λάβει τη διαφάνεια που χρειάζεται. Θα προκύψουν δημιουργικοί τρόποι χειρισμού κοινών τόπων, που θα καταλήξουν σε ανέλπιστες αμοιβαίες επιτυχίες.

Ωστόσο, μην βιαστείτε να διαμοιράσετε τα πάντα ακριβώς στη μέση. Θα ενισχύσετε περισσότερο τη δυναμική των συμπράξεών σας, αν εκτιμηθεί ρεαλιστικά η ικανότητα συμβολής του καθενός!

Όσο προσεγγίζει η στιγμή αλλαγής της χρονιάς, να είστε σε επιφυλακή: Το άσχημο τέρας της ζήλιας, είναι πιθανό να στήσει δόλιες παγίδες. Η εκρηκτική ενέργεια του Άρη στον Σκορπιό εγείρει ορμητικά αλλά και επιπόλαια συναισθήματα, που μπορεί να σας κάνουν να αντιδράτε ανώριμα!

tarw-wroskopio-4

Αστρολογία 18-24/11

Ειδικά στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να είστε όσο πιο ειλικρινείς μπορείτε – χωρίς να σκοτώνετε τη μαγεία… Η μυστικοπάθεια μπορεί να κεντρίσει υποψίες, που ίσως να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητα δράματα!

Κάθε σύγχυση και περιπλοκή αναμένεται να ξεκαθαρίσει γρήγορα. Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, ο Ερμής βγαίνει από τον διανοητικά νωχελικό κύκλο των τελευταίων τριών εβδομάδων. Με τον εύγλωττο «επικοινωνιολόγο» ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 31 Οκτωβρίου, τίποτα δεν ήταν ακριβώς όπως φαινόταν.

Τώρα ο Ερμής ανακτά ταχύτητα προς τα εμπρός, παραμένοντας σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογια 18-24/11

Όλες οι δίοδοι επικοινωνίας θα εξομαλυνθούν, αργά αλλά σταθερά. Οι επιθετικές δυναμικές θα στραφούν σε υγιείς ανταγωνισμούς ή και συνεργασίες… Αυτή η αναστροφή του Ερμή, θα σας υπενθυμίσει ότι είναι καλύτερα για όλους να μοιράζεστε τα «παιχνίδια» σας αντί να κρύβετε!

Από την άλλη πλευρά, μην βιαστείτε να βγάλετε όλη την προστατευτική αρματωσιά σας. Η διαδρομή του Ερμή με την όπισθεν, είναι βέβαιο ότι αποκάλυψε και κάποιους δόλιους χαρακτήρες… Αν δεν αποκαταστήσουν την πλήρη ακεραιότητά τους μέχρι την Τετάρτη, αποσύρετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και προχωρήστε παρακάτω!

Μην σας ανησυχήσει το πιθανό έλλειμμα συνενόχων στο «έγκλημα»: Να θυμάστε ότι η σκιά της ανάδρομης διαδρομής του Ερμή, θα υφίσταται μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου. Γι’ αυτό αν έχετε το περιθώριο να αναβάλετε ως τότε κάθε είδους επισημοποίηση, να το κάνετε. Διαφορετικά, να μελετάτε επισταμένως κάθε δέσμευσή σας και να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα με τεράστιο μεγεθυντικό φακό!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογια 18-24/11

Είστε έτοιμοι να φρεσκάρετε την οπτική σας, σε κάθε τομέα της ζωής σας; Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, αρχίστε με το πέρασμα σε ευρυγώνιο φίλτρο αντί της μικρής εστίασης. Ο Ήλιος αποχωρεί από τα λαθραία μπουντουάρ του Σκορπιού, για να περάσει στον παγκόσμιο εξερευνητή Τοξότη.

Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου – ίσως στη σκηνή κάποιων νομάδων, ίσως σε ένα τροχόσπιτο!

Βρισκόσασταν σε χειμερία νάρκη τον περασμένο μήνα, μόνοι ή με ένα σέξι ταίρι; Έφτασε η στιγμή να ξαναβρείτε τη ζωντάνια σας. Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη της αγάπης συμπράττει με τον φανταχτερό Δία από τον Τοξότη.

tarw-taro-xartomanteia

Αγοράστε εισιτήρια για αεροπλάνα και βαπόρια ή γεμίστε το ρεζερβουάρ της βενζίνης: Το «οπουδήποτε εκτός από το σπίτι», αποτελεί πάντα ο ιδανικός προορισμός για την εποχή του Τοξότη!

Αν οι υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να απομακρυνθείτε από την έδρα σας, ανοίξτε την πόρτα του σπιτιού. Δεν αποκλείεται να υποδεχθείτε επισκέπτες και ποικίλες φιλικές παρέες. Αστρολογικά, είναι η ιδανική εποχή για κάθε είδους πολιτιστική διασύνδεση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος