Αστρολογία 19/03 Εκμεταλλευτείτε την Ευκαιρία στο έπακρο

anadromos-aris

Αστρολογία 19/03 – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο .

Αστρολογία 19/03 : Έχετε την ευκαιρία τώρα να κάνετε κάποια πρόοδο σε ότι αφορά τα αποτελέσματα στα έργα, την καριέρα, τις φιλοδοξίες και την δημιουργική έκφρασή σας.

Είναι δυνατό να επικεντρωθείτε και να βρείτε την πειθαρχία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε κάποια βήματα προς την υλοποίηση των στόχων σας.

Περιτριγυρίζεστε από δυνατότητες επιτυχίας, αν και δεν θα σας δοθούν απλώς, θα πρέπει να προσπαθήσετε.

zodia-taro-45

Το μυαλό σας και ο σκοπός σας θα είναι ξεκάθαρα και δυνατά τώρα, και θα σας βοηθήσουν να είστε αποφασιστικοί και παραγωγικοί. Η ηγεσία, η διαχείριση και η οργάνωση είναι ικανότητες που θα φτάσουν σε κορύφωση τώρα. Μπορείτε με επιτυχία να δείξετε τη σιγουριά που απαιτείται από την κατάσταση, αρκεί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει άκαμπτος ή αυταρχικός.

Είναι μια καλή περίοδος για να μάθετε και να εξασκήσετε νέες δεξιότητες ή να επικεντρωθείτε στο διάβασμα. Είναι επίσης η εποχή που μπορείτε να κάνετε σχέδια για μελλοντικά έργα ή να πραγματοποιήσετε πρόοδο στα υπάρχοντα. Εκμεταλλευτείτε τη στο έπακρο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία 19/03 – Χαρούμενη ισημερία! Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό (έως τις 19 Απριλίου)

Αστρολογία 19/03: Ευτυχής ηλιακή επιστροφή σε όλους τους Κριούς! Τώρα έχουμε την εαρινή ισημερία –τον χρόνο όταν η μέρα και η νύχτα έχουν την ίδια διάρκεια. Στο νότιο ημισφαίριο, αυτό σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης, καθώς αυξάνεται το φως. Στο βόρειο ημισφαίριο, σηματοδοτεί την αρχή του φθινοπώρου, καθώς μειώνεται το φως.

Ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, είναι η εποχή που όλοι μας (όχι μόνο οι Κριοί) έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε τη φύση του Κριού μέσα μας. Το αρχέτυπο αυτής της φύσης είναι σαν καθαρή δύναμη για ζωή που περιέχεται μέσα σε έναν μόνο σπόρο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Bairaktar αποκαλύπτει για τις ερωτικές σχέσεις

μελλοντολόγος

Αστρολογία 19/03

Ο σπόρος είναι το κατάλοιπο του προηγούμενου κύκλου ανάπτυξης –καταλήγει τόσο σε συγκομιδή όσο και σε εκκρεμότητες που έχουν αφεθεί. Η ενέργεια του Κριού έχει να κάνει με τη χρήση της ωμής δύναμης της ζωής μέσα από την προσωπική μας έκφραση αυτής της ενέργειας.

Εκδηλώνεται με διεκδίκηση, τόλμη, διακινδύνευση, ευθύτητα, πρωτοβουλία, λίμπιντο και πρωτοπόρο πνεύμα. Μπορεί όμως και να εκδηλωθεί με επιθετικότητα, πιεστικότητα, βία, θυμό, απερισκεψία και εγωκεντρισμό.

Η ίδια πιεστική ενέργεια που μπορεί να τροφοδοτήσει καταστροφή και εγωισμό, μπορεί, αν εκφραστεί με διαφορετικό τρόπο, να είναι απαραίτητη για την επικύρωση του εαυτού μας, την αυτοπεποίθηση και την ορμή να κάνουμε πράγματα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Bairaktar αποκαλύπτει για τις ερωτικές σχέσεις

zodia-astra-tarot

Αστρολογια 19/03

Ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, όλοι έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε πώς χρησιμοποιούμε αυτή την ενέργεια στη ζωή μας και αν πρέπει αυτό να αλλάξει. Να μερικές προτάσεις για το πώς να εξερευνήσετε τη φύση του Κριού: Υπάρχει κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε στη ζωή σας; Ποιες δραστηριότητες θέλετε να κάνετε που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν; Τι θα σας δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να τα κάνετε αυτά πραγματικότητα;

Αν δεν είναι δυνατό να τα κάνετε ή αν αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, πώς χειρίζεστε την απογοήτευσή σας; Ο θυμός και η ενόχληση σάς κινητοποιούν να δράσετε ή σας παρασύρουν και σας περιορίζουν; Πώς εκφράζετε τον θυμό σας και ο τρόπος που το κάνετε ξεκαθαρίζει τα πράγματα ή δημιουργεί περισσότερα προβλήματα; Χρησιμοποιήστε αυτή την εποχή για να εξερευνήσετε αυτούς και σχετικούς τομείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75