Αστρολογία 19/10 Φλογερές Συζητήσεις σε Θολό Τοπίο

zwdia-zodia-astrologia-3

Αστρολογία 19 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ( στους Σκορπιό / Ιχθύες)

Το μυαλό σας είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όταν οι ιδέες σας ρέουν σαν μαγικό ποτάμι.

Μπορεί επίσης να είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από τη λαχτάρα και τις φαντασιώσεις σας για τις κρυφές επιθυμίες σας. Είναι δυνατόν να τα διοχετεύσετε αυτά σε δημιουργική έκφραση, μέσω της ποίησης, του χορού, της μουσικής, του τραγουδιού στο ντους, οτιδήποτε!

zodia-taro-45

Το να ακούσετε με συμπόνια τα προβλήματα των άλλων μπορεί να είναι πιο εύκολο τώρα για σας. Είναι πιο πιθανό να πάρετε μια συμπονετική ανταπόκριση από τους άλλους στα δικά σας προβλήματα.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαραχθούν σαφή και αμετακίνητα όρια ανάμεσα σε σας και τους άλλους, από τη στιγμή που είστε πιο επιρρεπείς στη συναισθηματική βαρύτητα τους. Είναι τελικά μια εποχή για αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, αν και είναι σοφό να διατηρήσετε τουλάχιστον το ένα πόδι σας στο έδαφος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία 19 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη ( στους Σκορπιό / Υδροχόο)

Φλογερή ομιλία, διαπληκτισμοί και θερμές συζητήσεις χαρακτηρίζουν αυτήν τη διέλευση. Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί τη μορφή σύγκρουσης ή θα μπορούσε να είναι τονωτικό και προκλητικό –ή και τα δύο!

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι μπορεί να έχετε μικρό φιτίλι στο θυμό σας και το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τους άλλους γύρω σας.

Μπορεί να είναι μια περίοδος που ξεστομίζετε πράγματα και στη συνέχεια τα μετανιώνετε. Η μπορεί να βρείτε επιτέλους το θάρρος να κάνετε κάτι που έχετε καθυστερήσει εδώ και καιρό.

dream

Αστρολογία 19/10 Φλογερές Συζητήσεις σε Θολό Τοπίο

Το πρόβλημα είναι ότι το ένα μπορεί εύκολα να μοιάζει με το άλλο και αυτό που σας φαίνεται ως θάρρος εκείνη τη στιγμή, μπορεί να μοιάζει περισσότερο με απερίσκεπτη βιασύνη εκ των υστέρων. Τα σκληρά λόγια δεν μπορείτε πάντα να τα πάρετε πίσω, γι’ αυτό κρατήστε γερά την αντικειμενικότητά σας και την κρίση σας, ενώ προφορικά πολεμάτε δράκους.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να ανατροφοδοτήσετε την φλόγα που σας υποκινεί και χρησιμοποιήστε τις ιδέες σας για να δημιουργήσετε θετική δράση. Μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την ψυχική ενέργειά σας σαν να τρέχετε με αγωνιστικό άλογο. Το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει άφθονη ενέργεια για να τροφοδοτήσει τις αποφάσεις σας, το θάρρος και την αποφασιστικότητα σας

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot