Αστρολογία 19-20/12 Επαναστατώντας ενάντια των ανισορροπιών στις σχέσεις

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

Αστρολογία 19 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (16:04 στους Τοξότη / Ιχθύς)

Αστρολογία : Η ψυχική σας εστίαση μπορεί να είναι λίγο θολή, σε σύγχυση ή σε λήθαργο αυτή τη στιγμή. Καθώς το συνειδητό μυαλό σας αγωνίζεται να αντιληφθεί την άμορφη, απεριόριστη έκταση του Σύμπαντος και του ασυνείδητου.

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια απογοήτευση στις παρατηρήσεις σας ή την επικοινωνία σας με τους άλλους.

Ωστόσο, αυτό που ρέει κάτω από την επιφάνεια των γεγονότων τώρα είναι η ανάγκη για διάλυση του φλοιού των παλαιών προσδοκιών που εμποδίζουν την οπτική σας από το να δει μια μεγαλύτερη αλήθεια.

zodia-taro-45

Εάν αισθάνεστε εκτός ισορροπίας, προσπαθήστε να ακούτε περισσότερο από ότι μιλάτε, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε δεκτικοί στην εσωτερική ευαισθησία σας. Η λειτουργία με την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου μπορεί να είναι δύσκολη τώρα, εκτός και αν την συνδυάσετε με πολλή διαίσθηση από την δεξιά πλευρά.

Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε έναν άκαμπτο τρόπο σκέψης ή να εγκαταλείψετε αυτό που πιστεύατε για μια κατάσταση στη ζωή σας. Έτσι θα ανοίξετε τον εαυτό σας σε νέες προοπτικές που μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστούν αλλά είναι τελικά προς το συμφέρον της πνευματικής σας ανάπτυξης.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία 20 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο (έως τις 13 Ιανουαρίου)

Αστρολογία : Οι σχέσεις, η υλική αφθονία και οι αξίες, κάνουν ένα βήμα πίσω για να αποκτήσουν προοπτική, απόσταση και χώρο για να αναπνεύσουν ελεύθερα.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα οικονομικά και τους πόρους σας για βοηθήσετε όσους βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Να υποστηρίξετε το γενικότερο καλό της κοινωνίας με κάποιο τρόπο.

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να πειραματιστείτε ή να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Να δικτυωθείτε με ομάδες ανθρώπων και να σκεφτείτε αντικειμενικά την οικειότητα και την αλληλεπίδραση. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο Δεκεμβρίου

zwdia-taro-astra

Αστρολογια 20 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο (έως τις 13 Ιανουαρίου)

Οι σχέσεις μπορεί να πάρουν μια ιδεαλιστική τροπή, αναζητώντας μια κατάσταση ισότητας. Επαναστατώντας ενάντια των ανισορροπιών που δίνουν στο ένα άτομο το πλεονέκτημα σε σχέση με το άλλο.

Το ισχυρό στοιχείο της φιλίας μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να γίνει πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Οι φιλίες γενικότερα μπορεί να πάρουν μια κεντρική θέση στη ζωή σας. Η αποστασιοποίηση χωρίς αποσύνδεση είναι το ιδανικό εδώ. Μπορεί να μην είστε σε θέση να προβλέψετε τις μελλοντικές δυνατότητες και να μεταφράσετε τις επιθυμίες σε ευχές και νέα ελπίδα. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia