Αστρολογία 20/03 Μια Ξεχωριστή Ημέρα

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογία 20 Μαρτίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (22:50 στους Ταύρο / Αιγόκερω)

Μπορεί να αισθανθείτε την έντονη επιθυμία να αγκαλιάσετε τη δύναμη, να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε πράξη τις βαθιές παρορμήσεις σας.

Η σεξουαλική σας ενέργεια θα μπορούσε επίσης να είναι πολύ υψηλή τώρα (χρησιμοποιήστε τη με σύνεση). Μπορεί να νιώθετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει ή να σας κρατήσει πίσω. Για την ακρίβεια, η δυνατότητα να δημιουργήσετε αλλαγές και να αναλάβετε δράση είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτή τη στιγμή.

Αν ήδη ετοιμάζατε να βάλετε τα σχέδια σας σε δράση, αυτή μπορεί να είναι η ιδανική περίοδος για να το πράξετε. Αλλά να θυμάστε, επίσης, ότι η υπερβολή κάποιου καλού μπορεί μερικές φορές να αποτύχει – είναι πιθανό να υπερβείτε τα όρια σας ή να δείξετε μια πιεστική εικόνα υπό αυτή την ενέργεια.

zodia-taro-45

Ο κατασταλμένος θυμός, η απογοήτευση ή η επιθυμία να νικήσετε τον εχθρό πάση θυσία μπορεί να εκφραστεί πιο δυναμικά απ’ ό,τι σκοπεύατε. Θα σας βοηθήσει το να βρείτε το κέντρο σας και να επικεντρωθείτε στην αναγνώριση των συναισθημάτων σας, των παρορμήσεων σας και της δύναμης σας. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την κρίση σας, όταν πρέπει να αποφασίσετε εάν ή πώς θα ενεργήσετε πάνω σε αυτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία 20 Μαρτίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (19:12 στους Ιχθύς / Αιγόκερω)

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρείτε μια λογική, πρακτική προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων και την λήψη αποφάσεων τώρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από το «εδώ» στο «εκεί» στην επιδίωξη των φιλοδοξιών σας.

Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι καιρός να κλείσετε το κεφάλαιο των ολοκληρωμένων στόχων σας. Να διυλίσετε και να συστηματοποιήσετε αυτά που έχετε μάθει τους περασμένους μήνες. Αυτό θα θέλει πιθανώς προσπάθεια από την πλευρά σας, αλλά η ευκαιρία είναι εκεί, αν επιλέξετε να την αδράξετε.

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει ψυχική σταθερότητα και ικανότητα να εφαρμόσετε την ψυχική εστίαση σας με έναν πρακτικό και γειωμένο τρόπο. Μπορεί να είναι ευκολότερο να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Η δημιουργική ενέργεια μπορεί να γίνει παραγωγική και αποδοτική, αν τη χρησιμοποιήσετε μεθοδικά ή λογικά.

xartomanteia

Αστρολογία 20 Μαρτίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό (έως τις 20 Απριλίου)

Ευτυχής ηλιακή επιστροφή σε όλους τους Κριούς! Τώρα έχουμε την εαρινή ισημερία –τον χρόνο όταν η μέρα και η νύχτα έχουν την ίδια διάρκεια. Στο νότιο ημισφαίριο, αυτό σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης, καθώς αυξάνεται το φως.

Στο βόρειο ημισφαίριο, σηματοδοτεί την αρχή του φθινοπώρου, καθώς μειώνεται το φως. Ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, είναι η εποχή που όλοι μας (όχι μόνο οι Κριοί) έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε τη φύση του Κριού μέσα μας. Το αρχέτυπο αυτής της φύσης είναι σαν καθαρή δύναμη για ζωή που περιέχεται μέσα σε έναν μόνο σπόρο.

Ο σπόρος είναι το κατάλοιπο του προηγούμενου κύκλου ανάπτυξης –καταλήγει τόσο σε συγκομιδή όσο και σε εκκρεμότητες που έχουν αφεθεί.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ενέργεια του Κριού έχει να κάνει με τη χρήση της ωμής δύναμης της ζωής μέσα από την προσωπική μας έκφραση αυτής της ενέργειας. Εκδηλώνεται με διεκδίκηση, τόλμη, διακινδύνευση, ευθύτητα, πρωτοβουλία, λίμπιντο και πρωτοπόρο πνεύμα. Μπορεί όμως και να εκδηλωθεί με επιθετικότητα, πιεστικότητα, βία, θυμό, απερισκεψία και εγωκεντρισμό.

Η ίδια πιεστική ενέργεια που μπορεί να τροφοδοτήσει καταστροφή και εγωισμό, μπορεί, αν εκφραστεί με διαφορετικό τρόπο, να είναι απαραίτητη για την επικύρωση του εαυτού μας, την αυτοπεποίθηση και την ορμή να κάνουμε πράγματα.

Ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, όλοι έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε πώς χρησιμοποιούμε αυτή την ενέργεια στη ζωή μας και αν πρέπει αυτό να αλλάξει. Να μερικές προτάσεις για το πώς να εξερευνήσετε τη φύση του Κριού: Υπάρχει κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε στη ζωή σας;

zwdia-fotia

Αστρολογία 20 Μαρτίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό (έως τις 20 Απριλίου)

Ποιες δραστηριότητες θέλετε να κάνετε που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν; Τι θα σας δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να τα κάνετε αυτά πραγματικότητα;

Αν δεν είναι δυνατό να τα κάνετε ή αν αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, πώς χειρίζεστε την απογοήτευσή σας; Ο θυμός και η ενόχληση σάς κινητοποιούν να δράσετε ή σας παρασύρουν και σας περιορίζουν;

Πώς εκφράζετε τον θυμό σας και ο τρόπος που το κάνετε ξεκαθαρίζει τα πράγματα ή δημιουργεί περισσότερα προβλήματα; Χρησιμοποιήστε αυτή την εποχή για να εξερευνήσετε αυτούς και σχετικούς τομείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065