Αστρολογία 20/03 – Στην Εποχή της Αναγέννησης

selini-afosiwsi-allagi

Αστρολογία 20/03 Ήλιος στον Κριό .

Αστρολογία 20/03 : Νιώθετε σαν να ξυπνάτε από τις αγκάλες ενός διαρκούς και παράξενου ονείρου… Αλλά ακόμα γύρω σας επικρατεί ψύχρα και σκοτάδι.

Βήμα το βήμα, τα ζοφερά νερά αποτραβιούνται. Στον ορίζοντα αχνοφέγγει το βουνό!

Αρχίστε να το ανεβαίνετε, θα το κάνετε χωρίς κόπο και χωρίς δισταγμό. Τα μάτια σας ανοίγουν διάπλατα, μπρος στον κατακόκκινο ήλιο που ξεπροβάλλει πάνω από τις ανώμαλες κορυφές. Γονατίζετε όταν ακουστεί το γκονγκ, το σώμα δονείται κάτω από τη γη που χωρίζεται… Και πέφτετε μέσα στις φλόγες της!

zodia-taro-45

Καλωσορίσατε στο άλικο οροπέδιο, που πύρινες γλώσσες γλείφουν τα σκαμμένα ενδότερά του. Αν οι Ιχθύες είναι η τελευταία ανάσα, ο Κριός είναι η πρώτη!

Η Εποχή των Ιχθύων απογυμνώνει τα πάντα. Συχνά πρόκειται για μια θολωμένη, αλησμόνητη περίοδο. Στη διάρκειά της σας μαστίζει η αναποφασιστικότητα, υπαρξιακές κρίσεις, φαντασιώσεις ή μια λαχτάρα να είστε αόρατοι!

Η Εποχή του Κριού έρχεται με την Εαρινή Ισημερία. Κατηγορηματικά, πρόκειται για έναν κύκλο που αντιπροσωπεύει τη μεταμόρφωση της γης σε οτιδήποτε καινούργιο, φρέσκο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αστρολογία 20/03 Ήλιος στον Κριό .

Και φτάνετε εδώ, στον πρώτο σταθμό του ζωδιακού κύκλου. Να φλέγεστε οργιαστικά μέσα στη λάγνα κάψα της Άνοιξης. Κάθε αλλαγή και λήξη από την Εποχή των Ιχθύων, αρχίζει να αποκτά νόημα. Το μολύβι ακουμπά στο χαρτί, οι πλανήτες παίρνουν σχήμα… Ελάτε, καιρός να θέσετε τα θεμέλια για μια καινούργια αστρολογική χρονιά!

Ένα πορφυρό πετράδι σιγοκαίει στους λαγόνες σας και διεγείρει τις αισθήσεις. Είναι η αήττητη ζωοδότρια δύναμη του κριαριού. Κάθε δυστυχία καυτηριάζεται και δημιουργεί στήλες φωσφορούχου πορτοκαλί καπνού. Αμφιβολία, ανασφάλεια, φόβος, όλα εξαϋλώνονται. Η φωτιά δεν αντανακλά, απαλλάσσει!

Διαβαστε επισης : Ενεργειακή Κρυσταλλομαντεία – Η Μοίρα της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Χορέψτε, γεμίστε τον σκοτεινό ουρανό με το φως από τις σπίθες. Δείτε τον ήλιο να κυνηγά από πίσω αυτή την ατέλειωτη νύχτα. Οπλισμένοι με δύναμη θέλησης και εστιασμένη ορμή, γλεντήστε τον θρίαμβο των κόπων σας… Κοιτάξτε στον καθρέφτη, φιλήστε τον κατακάθαρο εαυτό σας!

Η Εποχή του Κριού είναι μια εξέταση του εγώ. Αυτό σημαίνει να καθίστε με τον εαυτό σας και να τα βλέπετε όλα να έρχονται: Αυτή την ατέλειωτη παράτα σκέψεων, παρορμήσεων, αποστροφών και προσκολλήσεων… Την παρέλαση του «είμαι» και τι σημαίνει το «είμαι εγώ»!

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογία 20/03 Ήλιος στον Κριό .

Κι εσείς θα μετακινηθείτε, ο Κριός ζει για να μετακινείται. Πρόκειται για ένα αρχέτυπο που ενσωματώνει το τρίτο «νιγιάμα», γνωστό ως «τάπας» ή θέρμη που παράγεται από το σώμα.

Η κυριολεκτική μετάφραση του «τάπας» είναι η ασκητική ή πειθαρχία. Άρα δεν είναι μόνο θέρμη, είναι το κάψιμο των ακαθαρσιών. Το κάψιμο που θα σας αφήσει καθάριους, έτοιμους να αφοσιωθείτε!

Θα νιώθετε ακόμη κάποια επήρεια από την ανάδρομη φάση του Ερμή, όταν ξεκινήσει η Εποχή του Κριού… Αν και επισήμως αυτή η

αναδρομή έληξε με την Πανσέληνο στις 9 Μαρτίου. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί στην Εαρινή Ισημερία. Αλλά παραμένει χρήσιμο να έχετε τη σκέψη, πως ίσως να μην εξελιχθούν όλα όπως ακριβώς θα θέλατε. Όλα θα επιστρέψουν στην απόλυτη ομαλότητα στις 29 Μαρτίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Δύο μέρες μετά την Ισημερία, ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο. Σε αυτό το ζώδιο πατά και ο Άρης στις 30 Μαρτίου. Η Αφροδίτη θα επισκεφθεί ζώδιο του Αέρα επίσης, περνώντας στους Διδύμους στις 3 Απριλίου. Στις 24 Μαρτίου αναδύεται η Νέα Σελήνη στον Κριό, γεγονός που μοιάζει με την πρωτοχρονιά: Είναι μια ολική αφύπνιση, γι’ αυτό ενθουσιαστείτε με την καινούργια ενέργεια και την αναζωογόνηση που σας προσεγγίζει!

Υπάρχει ένα ακόμη σημείο που αξίζει αναφοράς, χωρίς να σχετίζεται με τον Ήλιο στον Κριό. Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 4 Απριλίου. Όλες οι βαθιές διεργασίες που εκτελεί ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω από το 2008, τώρα θα λάβουν μια δόση ευδαιμονίας από τον ευεργέτη Δία. Είναι η στιγμή να συνεργαστείτε για τους στόχους σας, να έρθετε πραγματικά κοντά!

Διαβαστε επισης : Ενεργειακή Κρυσταλλομαντεία – Η Μοίρα της Αγάπης

zwdia-taro-astra

Αστρολογία 20/03 Ήλιος στον Κριό .

Ο Δίας προάγει την πρόοδο και την επέκταση. Μέσα από τον Αιγόκερω, αυτή η πρόοδος είναι επαγγελματική. Όσο κι αν δουλεύετε ομαδικά για έναν καλύτερο κόσμο γενικότερα, το κίνητρο και η ώθησή σας προέρχεται από την προσωπική φιλοδοξία.

Εντούτοις θα έχετε τόση δύναμη και υποστήριξη, που θα μπορείτε να επιστρατεύσετε χωρίς κόπο κι άλλους στον σκοπό σας. Θα επιλύσετε χρόνια προβλήματα, ενώ θα ανακαλύψετε και πηγές που ίσως είχατε παραμελήσει ή ξεχάσει!

Αυτή η σύνοδος έχει τη δυναμική να φέρει κοντά υλικά, ανθρώπους και πεποιθήσεις, προκειμένου να ακονίσουν τα υπάρχοντα συστήματα. Σε αυτά περιλαμβάνεται η οικονομία, η εκπαίδευση, οι περιουσίες, οι φόροι, οι επιχειρήσεις και ο νόμος.

κρυσταλλομαντεία

Αστρολογία 20/03 Ήλιος στον Κριό .

Ετοιμαστείτε να διαθέσετε περισσότερο χρόνο, ενέργεια και χρήματα για τα πιο μεγαλεπήβολα πάθη σας. Επίσης αναμένεται να λάβετε ωθήσεις ή προωθήσεις, από άτομα σε θέσεις εξουσίας. Να θυμάστε ότι η ίδια σύνοδος θα επαναληφθεί στις 29 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου!

Στις 7 Απριλίου θα αναδυθεί η Υπερσελήνη, η μεγαλύτερη της φετινής χρονιάς. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού στις 10 Απριλίου. Ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 14 Απριλίου… Αυτή η όψη συμπίπτει με το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω.

Είναι μια πολύ δραστική μέρα, για να εξερευνήσετε το μαχητικό τετράγωνο ανάμεσα στον Κριό και τον Αιγόκερω! Θα διέπεται από μια αεικίνητη επήρεια, που θα σας κάνει να υπερβάλετε σε πολλά… Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κραιπάλες!

xartomanteia

Τέλος, ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία την επομένη στις 15 Απριλίου. Καλό θα είναι να είστε σε επαγρύπνηση, γιατί η μέρα δεν ενδείκνυται για ταξίδια.

Αυτή την περίοδο να ξυπνάτε από την αυγή, για να κάνετε δυναμικές ασκήσεις αναπνοών. Ορμήστε στη μέρα, χαιρετίστε τον ήλιο, νιώστε μαχητές! Στον διαλογισμό, να ενδυναμώσετε τα τσάκρα του ηλιακού σας πλέγματος. Γιορτάστε την Εαρινή Ισημερία με γιόγκα του Κριού!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot