Αστρολογία 20-21/10 Η εποχή θα διέπεται από έρωτα

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Αστρολογία 20 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (14:45 στους Σκορπιό / Αιγόκερω).

Αστρολογία : Είναι δυνατό να βρεθεί κάποια σταθερότητα στις σχέσεις και τα οικονομικά σας στο πλαίσιο της παρούσας όψης, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να διαπραγματευτείτε δίκαια και ρεαλιστικά.

Η ικανότητά σας να είστε πειθαρχημένοι με τις δαπάνες σας και τον προϋπολογισμό σας αυξάνεται και μπορείτε να επενδύσετε στην σκληρή δουλειά για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Η ικανότητά σας να κατανοείτε τα σταθερά, ρεαλιστικά γεγονότα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε με σύνεση τις επενδύσεις σας, τόσο στα χρήματα όσο και στην αλληλεπίδρασή σας με τους άλλους.

zodia-taro-45

Η δέσμευση και η δομή θα προσεγγίζονται και θα επιτυγχάνονται ευκολότερα τώρα απ’ ότι τα ρίσκα. Η αυτοεκτίμηση σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτή τη διέλευση, γιατί θα είστε λιγότερο διατεθειμένοι να ενδίδετε στις εναλλαγές της διάθεσής σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ίσως πρέπει να προσέξετε να μην γίνετε τόσο γειωμένοι και σταθεροί που χάσετε την επαφή με την αίσθηση της ελπίδας και των δυνατοτήτων σας. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε συγκεκριμένα βήματα προόδου σε θέματα που αφορούν την ομορφιά, την αγάπη, την αρμονία και την ισορροπία. Κρατήστε τις απολαύσεις σας απλές και ταπεινές για το μέγιστο όφελος. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία 21 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (16:17 στους Σκορπιό / Ιχθύες)

Αστρολογία : Αυτή η εποχή θα διέπεται από έρωτα, δημιουργικότητα και αρμονία με τη φυσική ομορφιά όλων όσων υπάρχουν στον κόσμο. Θα νιώθετε ότι οι κοινωνικές όσο και οι προσωπικές επαφές σας θα κυλούν ομαλά ή ακόμα και μαγικά!

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να είστε απόλυτα ειλικρινείς με αυτά που θέλετε πραγματικά. Στον οικονομικό και υλικό τομέα, η όψη αυτή χαρίζει ευμάρεια και αφθονία που μπορεί να φαντάζει ότι προκύπτει από το πουθενά. Προσέξτε μόνο να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες, που θα σας κάνουν στη συνέχεια να αναρωτιέστε πού πήγαν τα χρήματά σας! Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Αστρολογια 21 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (16:17 στους Σκορπιό / Ιχθύες)

Η φυσική ομορφιά και η ζεστασιά θα λάμπουν από μέσα μας. Γι’ αυτό είναι η ιδανική στιγμή να αποβάλλεται όποιο προσωπείο πολυτέλειας ή όποια ψευδαίσθηση σας είχε περιορίσει. Τώρα θα αναδυθούν τα καλύτερα στοιχεία όλων μας. Κάτι που θα βοηθήσει στην απρόσκοπτη ροή κάθε διαπραγμάτευσης και συνδιαλλαγής, επαγγελματικής και προσωπικής.

Ωστόσο αυτή η μαγική ενέργεια έλξης είναι πιθανό να σας κάνει να βλέπετε στους άλλους εξαιρετικά στοιχεία που ίσως και να μην διαθέτουν. Γι’ αυτό φροντίστε να επαληθεύετε σε τακτά χρονικά διαστήματα τη ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων με τη βοήθεια ενός αξιόπιστου ατόμου πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9