Αστρολογία 20-26/01 Οταν το Παράδοξο ειναι Λογικό

zwdia-provlepseis-astrologia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Κάντε μια ευχή, για τον εαυτό σας και τον κόσμο γενικότερα!

Η Εποχή του Υδροχόου κηρύττει την έναρξή της με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας.

Πρόκειται για το ζώδιο που διέπεται από ένα όμορφο παράδοξο: Να προάγει την ατομικότητα, ενώ ταυτόχρονα προωθεί κάθε είδους συνέργειες!

zodia-taro-45

Από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και για τέσσερεις εβδομάδες, θα επενδύετε ταυτόχρονα σε δύο σκεπτικά: Να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από τις «αγέλες», ενώ θα ασχολείστε και με τη δική σας συμβολή σε αυτές. Αν το επεξεργαστείτε λίγο στο μυαλό σας, θα βρείτε τη λογική του. Δεν είναι απαραίτητο να είστε όλοι ίδιοι για να «ανήκετε» κάπου. Και αυτό είναι ένα από τα σπουδαιότερα μαθήματα που θα σας δώσει αυτό το εκκεντρικό ζώδιο του Αέρα!

Ο Υδροχόος αποτελεί και εκπρόσωπο του ανθρωπισμού. Γι’ αυτό η Εποχή του ενδείκνυται για να γίνετε πιο ακτιβιστές, είτε να ανάγετε την διάσπαση σε τέχνη που περνά κάποια μηνύματα στο πνεύμα των καιρών. Αν μπορούσατε να κάνετε τον κόσμο ένα μέρος που να περικλείει τους πάντες, τι θα κάνατε;

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια  20-22/01 Αντιμαχία συντρόφων – Απότομος χωρισμός

chartomantia-098

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αναζητήστε στο όποιο περιβάλλον σας, τρόπους να αξιοποιηθούν τα ταλέντα όλων για στήριξη της ανάπτυξης όλων. Στραφείτε στην οικονομία της συμμετοχής, με ανταλλαγή πηγών ή υπηρεσιών ή επενδύσεων. Αρχίστε τις αλλαγές από τη δική σας βάση, για να αποτελέσουν έρεισμα για προώθηση στη συνέχεια. Και μην ξεχνάτε να γνωστοποιείτε κάθε κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, προκειμένου να επιστρατεύσετε ανθρώπους για έναν κοινό σκοπό!

Άλλο ένα κύμα ιδεαλιστικής ενέργειας θα σαρώσει την ατμόσφαιρα, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου. Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο για το 2020, θα υποστηρίξει κάθε αίτημά σας με όραμα. Αν είστε πολύ καθυποταγμένοι στις προσεγγίσεις σας, αυτό το επαναστατικό φεγγάρι θα ανατρέψει τα δεδομένα σας. Παραμερίστε κάθε είδους δυσπιστία, περάστε στο σκεπτικό του «ανέφικτου»!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Οι ιδέες δεν χρειάζεται να έχουν λογική από τα σπάργανά τους. Η απόλαυσή τους αυξάνεται όσο πειραματίζεστε επί αυτών. Είναι αλήθεια ότι η Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω τον περασμένο μήνα, απαίτησε αποφάσεις και σχεδιασμούς για το μέλλον. Αυτή η Σελήνη έρχεται να δώσει σε όλα τα πλάνα σας δυναμικές ωθήσεις!

Θέλετε να στήσετε μια αυτοκρατορία στο διαδίκτυο; Θέλετε να περάσετε ένα νέο προϊόν στην αγορά; Ο Υδροχόος είναι ο ειδήμων της καινοτομίας, του κοινού στόχευσης και της άνθισης της κοινότητας. Τα κατάλληλα άτομα θα διαμορφώσουν το ιδανικό εγχείρημα ή την εφαρμογή, ώστε αυτό που ξεκίνησε ως αστείο να μετατραπεί σε κάτι κερδοφόρο. Θέστε την 3η Αυγούστου ως πιθανή ημερομηνία εκκίνησης, που η αντίστοιχη Πανσέληνος στον Υδροχόο θα φέρει κέρδη και αφθονία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αυτή η Νέα Σελήνη ταιριάζει άρτια με το σεληνιακό Νέο Έτος, που επίσημα είναι την Κυριακή 25 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει και μια «αλλαγή φρουράς» σε σχέση με το κινέζικο ωροσκόπιο. Τη θέση του υπομονετικού και πιστού Γήινου Χοίρου του 2019, παίρνει ο ευφυής Μεταλλικός Αρουραίος για το 2020… Και ανοίγει έναν καινούργιο και ανανεωτικό 12ετή κύκλο στην ανατολική αστρολογία!

Η ενέργεια του Αρουραίου είναι ευέλικτη, συνεργατική και εξαιρετικά ευαίσθητη. Ό,τι είναι καλό για τον καθένα ατομικά, θα έχει επίδραση και στα υπόλοιπα μέλη της «σπείρας». Θεωρήστε τη ως ένα ακόμη έναυσμα, για να αναλαμβάνετε την ευθύνη για την επίπτωση των πράξεών σας στο ευρύτερο σύνολο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια  20-22/01 Αντιμαχία συντρόφων – Απότομος χωρισμός

zwdia-tarw-zodia-19

Σχέσεις που μπορεί να είχαν εκτροχιαστεί κάπως, μπορούν να λάβουν μια οξεία αφύπνιση την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Γι’ αυτό θα φροντίσει ένα τετράγωνο πρόκλησης ανάμεσα στα ουράνια πιτσουνάκια, την Αφροδίτη και τον Άρη. Η κυρία συνεχίζει τη νωχελική της περιδιάβαση στους ονειρικούς και νοσταλγικούς Ιχθύες. Μπορεί να σας παρέσυρε όλους σε μια ομίχλη φαντασίας, όταν – μπαμ! Ο πολεμιστής Άρης κεντρίζει το άτι του από τον Τοξότη και σκάει την ροζ φούσκα της Αφροδίτης με το βέλος του της αλήθειας!

Τα καβγαδάκια των ζευγαριών μπορεί να φτάσουν από την χλιαρότητα στον βρασμό: Η Αφροδίτη παίζει παιχνίδια άμυνας – επίθεσης, ενώ ο ορμητικός Άρης πυροδοτεί τις συμπεριφορές. Σίγουρα η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να κρύψετε θέματα κάτω από το χαλί. Αλλά και οι ειλικρινείς συζητήσεις περί σχέσεων, θα φουντώνουν πολύ γρήγορα!

Ακόμα κι αν ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αλλά τα προβλήματα δεν είναι απαραίτητο να σημάνουν και το τέλος του παραμυθιού σας. Αρκεί να παραμερίσετε επί του παρόντος τα ευαίσθητα θέματα, έστω με κάποιες επιδέξιες αναβολές. Το σίδερο καίει υπερβολικά για να τα θίξετε αυτό το σαββατοκύριακο!

tarw-taro-xartomanteia

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είστε καθηλωμένοι σε μια φάση αναμονής. Το δυναμικό δίδυμο Άρη – Αφροδίτης, θα παρακινήσει αλλαγές. Μπορεί να είναι απλοϊκές, όπως δύο εισιτήρια για το σινεμά αντί να περάσετε άλλο ένα διήμερο στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση.

Αν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να πιάσετε κουβέντα με ένα ιδιαίτερο άγνωστο άτομο. Με την Αφροδίτη και τον Άρη σε μεταβλητά ζώδια, θα σας ευνοήσει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Και μπορεί αυτοί οι ουράνιοι καταλύτες να κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει πολύ δυνατά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA