Αστρολογία 21/03 – Οι σπινθήρες θα ανάψουν!

sex-afroditi-zodia

Αστρολογία 21/03 Τετράγωνο Αφροδίτη/Άρη

Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Άρη αυτήν την εβδομάδα. Αυτή η διέλευση θα κορυφωθεί ή θα είναι ακριβής στις 21 Μαρτίου.

Το τετράγωνο Αφροδίτης/ Άρη έχει να κάνει με προβλήματα μεταξύ των δύο φύλων. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα τσακωθούν μεταξύ τους, αλλά θα υπάρξει μια ανταγωνιστική ατμόσφαιρα…. και οποιαδήποτε σχέση με αυτούς τους πλανήτες, συνεπάγεται αλληλεπίδραση ανάμεσα στα δύο φύλλα.

Δεν είναι καιρός για αντιμετώπιση ζητημάτων, καθώς αυτή είναι πνευματική ενέργεια και πέφτει πάνω στην Πανσέληνο από το Ζυγό, η οποία θα επικεντρωθεί στις σχέσεις. Αυτό θα συμβεί ιδιαίτερα αν η σχέση σας είναι ασταθής ή περνάει μια προβληματική περίοδο. Το τετράγωνο Αφροδίτης/ Άρη, σχετίζεται με θυμό, έλλειψη αυτοελέγχου και ανυπομονησία. Θα μπορούσε επίσης να έχει σχέση με χρήματα ή κάποιο άλλο κοινωνικό πρόβλημα.

zodia-taro-45

Αν η σχέση σας είναι γενικά ομαλή και δεν υπάρχουν σημαντικά ζητήματα, δεν θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα…. ίσως κάποια νευρικότητα. Σ αυτή την περίπτωση, θα είναι μια ευκαιρία για τα ζευγάρια, να αλληλοεπιδράσουν και να απολαύσουν τη συντροφιά ο ένας του άλλου, ή να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αυτή η διέλευση, μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον σας για σεξ και για συναντήσεις. Αν γνωρίσετε σ’ αυτή τη διέλευση κάποιο καινούργιο άτομο, θα μπορούσε να δημιουργηθεί ανάμεσά σας μια σεξουαλική έλξη, που δεν σημαίνει απαραίτητα συμβατότητα.

Θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για κοινωνικές δραστηριότητες αν καταφέρετε ν’ αποφύγετε τις παγίδες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα διαδραματιστούν παγκοσμίως, γεγονότα που αφορούν οικονομικές ατασθαλίες ή σκάνδαλα.

xartomanteia

Αστρολογία  21 Μαρτίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (23:43 στους Υδροχόο / Τοξότη)

Υπάρχει αφθονία δημιουργικής έμπνευσης, υλικής απόλαυσης και χαράς στην ατμόσφαιρα! Η τύχη σας και οι ευκαιρίες να προσελκύσετε τα χρήματα, την αγάπη, τους πόρους και την εκτίμηση είναι υψηλές τώρα. Μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να προσελκύσετε τους ανθρώπους, τα αγαθά και τις ευκαιρίες που θέλετε ή χρειάζεστε. Θα πρέπει, ωστόσο, και πάλι να προσπαθήσετε για να τα αποκτήστε.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μπαίνετε στον πειρασμό να γοητεύετε, να φλερτάρετε ή μπλοφάρετε για να βγείτε από μια κατάσταση. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια τάση για ανοχή. Αυτά δεν είναι απαραιτήτως αρνητικά. Θα ήταν πιθανώς καλό να μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσετε την κρίση σας και όχι για να την παρακάμψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot