Αστρολογία 21/05 – Μια Ξεχωριστή Μέρα

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Αστρολογία 21 Μαΐου – Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους (έως τις 21 Ιουνίου)

Αστρολογία : Ευτυχής ηλιακή επιστροφή σε όλους τους Διδύμους! Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που γιορτάζουν τα κοσμικά δίδυμα. Είναι επίσης η εποχή που όλοι εμείς εξερευνούμε την δυαδική φύση μας και την ευαισθητοποίηση που αναδύεται από αυτή.

Η επικοινωνία και η ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών είναι η ειδικότητα των Διδύμων. Αυτή η περίοδος, λοιπόν, φέρνει αυτούς τους τομείς στο επίκεντρο για όλους.

Αν ψάχνετε για ιδέες για να εξερευνήσετε την Δίδυμη φύση σας, δοκιμάστε να γράψετε τις σκέψεις σας ή να ακούσετε τον ήχο της δραστηριότητας γύρω σας ή να εκφράσετε τις παρατηρήσεις σας τόσο με λεκτικούς όσο και με μη λεκτικούς τρόπους.

zodia-taro-45

Αστρολογια 21 Μαΐου – Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους (έως τις 21 Ιουνίου)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις συζήτησες με τους άλλους και να είστε σε επιφυλακή για νέες πληροφορίες που μπορεί να μάθετε κατά τη διάρκεια. Συνδεθείτε με το εσωτερικό σας δαιμόνιο και επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι παιχνιδιάρης, έξυπνος, ευχάριστος και διασκεδαστικός! Μαθαίνετε μια νέα λέξη κάθε μέρα.

Βρείτε τα ονόματα πραγμάτων που δεν είχατε καν παρατηρήσει πριν. Διαβάζετε την εφημερίδα ή ένα βιβλίο ή τα ενημερωτικά δελτία.. ή γράψτε εσείς ένα! Πηγαίνετε με το λεωφορείο σε μια περιοχή που δεν έχετε ξαναπάει και δείτε τι θα βρείτε. Και να θυμάστε πως σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην αλληλεπίδραση μας με τους άλλους ανθρώπους και με τον άμεσο κόσμο γύρω μας η ανάπτυξη της συνείδησης μας και η πνευματική μας εστίαση.

Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, την ευκαιρία για να εξελίξετε την επίγνωση σας ως προς το άμεσο περιβάλλον σας. Ανταλλάξτε ιδέες και πληροφορίες με άλλους. Χρησιμοποιήστε την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με κάθε τρόπο που μπορείτε να σκεφτείτε. Και αφήστε τον εαυτό σας να είναι περίεργος, έξυπνος και παιχνιδιάρης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία 21 Μαΐου – Ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους (έως τις 4 Ιουνίου)

Αστρολογία : Ο Ερμής είναι ο πλανητικός κυβερνήτης των Διδύμων, έτσι το μυαλό θέλει να πετάξει γρήγορα και με ελευθερία. Η επικοινωνία και οι αντιλήψεις μας μπορεί να έρχονται και να φεύγουν σας γλυκό αεράκι που περνά από το ανοιχτό παράθυρο. Αυτό θα δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία ιδεών αλλά όχι απαραίτητα και την παραγωγική εφαρμογή τους. Θα είναι πιο εύκολο να εκφραστείτε, η συγκέντρωσή σας θα είναι καλύτερη, όπως και η ικανότητα να συγκεντρώνετε και να αναλύετε τις σκέψεις και τις πληροφορίες.

Αυτό θα δώσει φτερά στις ιδέες και την αυτοέκφρασή σας. Πρέπει, ωστόσο, να στηρίξετε τυχόν υποσχέσεις και λόγια πάνω στη βιασύνη σας με δράση και ουσία. Ας είναι αυτή μια εποχή που θα εξερευνήσουμε δυνατότητες και θα απολαύσουμε την κοινωνική αλληλεπίδραση. Αντί να βιαζόμαστε να βγάλουμε τελικά συμπεράσματα. Συλλέγετε τα ανεπεξέργαστα δεδομένα και ανταλλάσσετε, αλλά έχετε υπόψη σας ότι η κατανόηση του ευρύτερου νοήματος πιθανώς θα φτάσει αργότερα.

chartomantia-098

Αστρολογία 21 Μαΐου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (00:12 στους Διδύμους)

Αστρολογία : Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας, μπορεί να συγχωνευτεί με αυτά που πιστεύετε, αντιλαμβάνεστε και λέτε. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να κάνει για την εύκολη ροή των ιδεών και την επικοινωνία μέσα από το μυαλό σας στον εξωτερικό κόσμο.

Μπορεί επίσης να αυξηθεί η αντίληψη και η παρατήρηση του κόσμου γύρω σας, καθώς τα αρχειοθετείτε όλα μέσα στην εσωτερική βάση δεδομένων σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας λίγο σιωπηλό. Μπορεί να σας είναι πιο δύσκολο να διαχωρίσετε την αίσθηση του εαυτού από τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας αρκετά, έτσι ώστε να βρει τις λέξεις για να τις εκφράσετε επαρκώς.

Σε αυτή την περίπτωση, απλά παρατηρήστε και αφεθείτε στη ροή, οι λέξεις θα έρθουν αργότερα. Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που δεν είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί, ειδικά για τον εαυτό σας και το πώς φέρετε τον εαυτό σας στον κόσμο γύρω σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια 21 Μαΐου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (00:12 στους Διδύμους)

Μοιάζει σαν το Είναι σας να εκφράζει αυτόματα και να θέτει σε κίνηση τα πράγματα που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και θέλετε να πείτε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πως η αίσθηση του εαυτού σας λάμπει αβίαστα. Αλλά αν οι σκέψεις σας και οι αντιλήψεις σας είναι σε σύγκρουση με άλλα μέρη σας (π.χ., τα συναισθήματα, τις ανάγκες, την αντικειμενικότητα σας).Τότε μπορεί να είναι μια εποχή που ενεργείτε υπερβολικά γρήγορα με παρωπίδες. Προσπαθήστε για την ισορροπία και την ειλικρίνεια του εαυτού σας πριν ενεργήσετε.

Στην περίπτωση του Ερμή, οι αντιλήψεις σας, η επίγνωση, οι σκέψεις και η ικανότητά σας να εκφράζετε τις σκέψεις σας μπορεί να γίνουν ασυνήθιστα καθαρές και άμεσες. Ακόμα περισσότερο με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων. Πάλι πρέπει να προσέχετε, γιατί η πολύ αιχμηρή εξυπνάδα, κατά λάθος ή μη, μπορεί να φέρει επιπτώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia