Αστρολογία 21-22/09 Σε Σύγκρουση με την Πραγματικότητα

imerisies-21214

Αστρολογία  21 Σεπτεμβρίου – Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (16:59 στους Τοξότη / Ιχθύς)

Αστρολογία : Αυτή την εποχή μπορεί να χρειαστεί να αμφισβητήσετε το σύστημα αξιών σας και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή.

Βρίσκεστε μπροστά στην πρόκληση να εξετάσετε τους τρόπους που χρησιμοποιείτε τη θεωρία σας, τις υποθέσεις σας. Τους πόθους σας και την τυφλή πίστη για να δικαιολογήσετε τις απόψεις σας και την πίστη σας.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις αρχές, τις απόψεις, τη στάση και την πνευματική οπτική που έχουμε μέσα στην καρδιά μας. Εναντι του προσωπικού, μοναδικού τρόπου που βιώνουμε το άπειρο Σύμπαν που σχηματίζει και γεννά την πίστη μας.

zodia-taro-45

Αυτή η διέλευση (η οποία συμβαίνει μόνο μια φορά ανά περίπου 6 χρόνια) μπορεί να σας δείξει ότι οι πεποιθήσεις σας, οι απόψεις και η στάση σας έχουν σχηματιστεί από παραπληροφόρηση. Λάθος καθοδήγηση ή πως δεν ικανοποιούν πλέον τις πνευματικές ανάγκες σας.

Μπορεί να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με παρανοήσεις που είχατε και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πλέον ξεπεράσει παλιές οπτικές σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε παραπλανηθεί από κάτι ή κάποιον στον οποίο πιστεύατε.

Αν και αυτό μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση, μπορεί επίσης να καθαρίσει το δρόμο και να σας αφήσει να δείτε την ανώτερη, καθαρή αλήθεια. Η πίστη που βασίζεται μόνο στους ευσεβείς πόθους ή στην υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να σας κάνει πιο ευάλωτους στην απάτη και στην κακή κρίση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογία  21 Σεπτεμβρίου – Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (16:59 στους Τοξότη / Ιχθύς)

Είναι καλό, λοιπόν, να δείτε την πραγματικότητα όταν έχετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις συμβουλευόμενοι έναν καλό φίλο, έναν μέντορα ή ειδικό.

Είναι επίσης μια εποχή που μπορεί να χρειαστεί να επεκτείνετε την αίσθηση της πνευματικότητάς σας.Να βάλετε περισσότερη προσωπική εμπειρία στο νόημα και την κατανόησή σας για τη ζωή.Αντί να στηρίζεστε στη συμβατική γνώση, τα δόγματα ή την εικόνα που σχηματίζετε.

Αν έχετε απομακρυνθεί από μια ζωή που στηρίζεται στην ηθική και τις αρχές σας, αυτή την εποχή μπορεί να νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να ευθυγραμμίσετε τις επιλογές και τις πράξεις σας με αυτή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία 22 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (13:55 στους Ζυγό / Αιγόκερω)

Οι σκέψεις σας, οι ιδέες και η επικοινωνία σας πρέπει να γίνουν δομημένες, ορθολογικές και διακριτικές, αν και αυτό μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο να γίνει. Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε ακόμη πιο σκληρά για να περάσετε το μήνυμά σας τώρα.

Οι άλλοι μπορεί να είναι επιφυλακτικοί στις ιδέες σας ή μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με τις βασικές έννοιες. Είναι μια εποχή που πρέπει να είστε σαφείς, αντικειμενικοί και ρεαλιστικοί στην επικοινωνία και τη σκέψη σας. Είναι εξίσου σημαντικό, ωστόσο, να το κάνετε αυτό χωρίς να υπερβάλετε και να γίνεστε άκαμπτοι, αυταρχικοί ή υπερβολικά επιφυλακτικοί.

zwdia-3-zodia

Αστρολογια 22 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (13:55 στους Ζυγό / Αιγόκερω)

Αν διαπιστώσετε ότι κολλάτε σε μια απαισιόδοξη στάση και βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, μπορεί να λυγίζετε υπό το βάρος της μελαγχολίας… Ή μπορεί αυτό να σημαίνει ότι χωνεύετε ορισμένες σκληρές πραγματικότητες και αποφάσεις και ότι νιώθετε τη σοβαρότητα των επιπτώσεων.

Αλλά επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε τον εαυτό σας και την κατάστασή σας πολύ στα σοβαρά. Αν κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, αυτή αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική εποχή.Ειδικά σε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, τη γραφή, την οργάνωση ή τη λογική.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra