Αστρολογία 21-27/10 Μια μουντή πτυχή της ζωής θα γίνει λαμπερό χρυσάφι

zwdio-astrologia-planitis-erwta

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Τα διακριτικά μηνύματα μπορούν να τα πουν όλα!

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη της αγάπης βρίσκεται στον Σκορπιό.

Από εκεί θα σχηματίσει μια όψη ροής, με τον μαγευτικό Ποσειδώνα από τους Ιχθύες… Μια όψη, αίσιος χορός!

zodia-taro-45

Αυτή η δυναμική συνεύρεση προκύπτει συνήθως δύο φορές κάθε χρόνο. Οι σαγηνευτικές και υπόγεια κινούμενες δονήσεις της, θα διέπουν κάθε δραστηριότητά σας τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Αγκαλιάστε και αξιοποιήστε όλη αυτή την ενέργεια, που θα βρίθει από μη λεκτικές νύξεις!

Επιλέξτε ένα γαργαλιστικό άρωμα, που θα συνοδεύει κάθε κίνησή σας. Αφήστε να αχνοφαίνεται αθώα ένα δαντελένιο εσώρουχο μέσα από την μπλούζα σας. Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε όλων των ειδών τις σχέσεις, με θεαματικά αποτελέσματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολογία : Σε επαγγελματικό επίπεδο, να υιοθετήσετε μια αισθητικά λιτή γραμμή στις παρουσιάσεις σας… Αλλά εντάξτε κάπου μια απρόβλεπτη χρωματική λεπτομέρεια. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, μην βιαστείτε να απαντήσετε στα ηλεκτρονικά σας μηνύματα. Είναι βέβαιο ότι η αναμονή και η αβεβαιότητα αυξάνουν την προσμονή – αλλά και την έλξη!

Ελλοχεύει μόνο μια παγίδα, σε αυτό το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα: Μπορεί να θολώσει λίγο τα όρια και το μέτρο. Γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την αίσθηση της ευπρέπειας αυτή τη Δευτέρα. Υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και ο κατάλληλος τόπος για όλα!

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, κάτι έντονο θα σας κεντρίσει στην καρδιά… Και ίσως και λίγο πιο κάτω. Κηρύσσεται η έναρξη της Εποχής του Σκορπιού, με όλη την ερωτική κουστωδία της. Κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας μπορεί να αποκτήσει περισσότερη ένταση, από τώρα και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου!

Διαβάστε επίσης : Τράπουλα Κατίνας – 3ο Δεκαήμερο Οκτωβρίου

tarw-wroskopio-4

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Καθετί που αφορά την ιδιοσυγκρασία του Σκορπιού, θα κραυγάζει για να τραβήξει την προσοχή σας. Για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες δώστε σημασία: Στο πώς διαχειρίζεστε και επενδύετε τα χρήματά σας, ποιος επισκέπτεται το κρεβάτι σας, πώς χειρίζεστε τις δυναμικές ισχύος!

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα ενεργοποιήσει περισσότερο όλη αυτή την αλχημεία. Θέλετε να μετατρέψετε μια «μουντή» πτυχή της ζωής σας σε λαμπερό χρυσάφι; Βάλτε όλες τις δυνάμεις σας σε αυτή την μεταμορφωτική προσπάθεια. Οι ουσιαστικές αλλαγές χρειάζονται κόπο, δεν προκύπτουν εν μία νυκτί!

Αλλά εδώ πρόκειται και για μια Νέα Σελήνη. Άρα καλείστε να πάρετε θέση στη γραμμή της εκκίνησης. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 7 Μαΐου 2020, ημερομηνία της αντίστοιχης Πανσελήνου στον Σκορπιό. Μέχρι τότε μπορείτε να απελευθερωθείτε από περιοριστικές συνήθειές σας, να τις αντικαταστήσετε με πρακτικές που επιβεβαιώνουν τη ζωή!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επίσης, μην αποστρέψετε τώρα το βλέμμα από οτιδήποτε σας φανεί ακραίο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό λατρεύει κάθε εγχείρημα με αδρεναλίνη και ρίσκο!

Παράλληλα, την Κυριακή μπορεί να νιώσετε σαν να έχετε ένα πόδι στο γκάζι και ένα στο φρένο. Γι’ αυτό θα ευθύνεται ένα τετράγωνο έντασης, ανάμεσα στον διεκδικητικό Άρη από τον Ζυγό και τον συνετό Κρόνο από τον Αιγόκερω. Οι δύο πλανήτες – τόσο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας – σχηματίζουν αυτή την προκλητική γωνία κάθε δεύτερο χρόνο. Και δεν αποκλείεται να δείτε θέματά σας που κινούνται με ταχύτητα, να μειώνουν έξαφνα ρυθμό ή να ακινητοποιούνται!

Όσο ενοχλητικό κι αν είναι κάτι τέτοιο, αντιμετωπίστε το ως έναν συντονισμό και επιθεώρηση ανά διετία. Με τον Κρόνο παρόντα, θα αναγκαστείτε να ανοίξετε το «καπό» και να εξετάσετε όλη τη μηχανή σας… Και ίσως να διαπιστώσετε ότι κάτι ή κάποιος, δεν αποδίδει τα αναμενόμενα!

Διαβάστε επίσης : Τράπουλα Κατίνας – 3ο Δεκαήμερο Οκτωβρίου

zwdia-taro-astra

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Μπορεί αυτή η συγκυρία να μην έχει προκαλέσει ακόμη κάποια βλάβη. Όμως αν δεν την φροντίσετε, θα φτάσει στο αναπόφευκτο. Γι’ αυτό αξιοποιήστε το θαρραλέο πνεύμα του Άρη το σαββατοκύριακο και ασχοληθείτε άμεσα.

Αν κάποια άτομα πρέπει να απομακρυνθούν ή να αποχωρήσουν με δική τους βούληση, μην προσκολλάστε. Σπάνια οι αλλαγές είναι εύκολες… Αλλά η παραμονή στην αδράνεια, είναι πολύ χειρότερη για την ψυχή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia