Αστρολογία 22-23/01 Μια ματιά στο εσωτερικό των κρυφών σας ανησυχιών

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογία 22 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Χείρωνα (02:10 στους Υδροχόο / Κριό)

Αστρολογία : Αυτή είναι μια στιγμή που έχετε την ευκαιρία να επιδιορθώσετε και να θεραπεύσετε τους χρόνιους αγώνες στη ζωή σας.

Μπορεί να βρείτε νέα έμπνευση, κίνητρα ή την αυτοπεποίθηση που μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τον μειωμένο ενθουσιασμό. Να συμβιβάσει επίμονα προβλήματα, αν και θα πρέπει και πάλι να εφαρμόσετε κάποια προσπάθεια για να το καταφέρετε αυτό.

Μπορεί να βρείτε την ευκαιρία να αποδείξετε την ικανότητά σας να βαδίσετε στο δικό σας μονοπάτι με έναν νέο τρόπο.

zodia-taro-45

Ή μπορεί να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό των κρυφών σας ανησυχιών και της αποθάρρυνσης. Δίνοντάς σας μια νέα εικόνα για το πώς μπορεί ασυνείδητα να σαμποτάρετε τις συνειδητές προσπάθειες σας. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον φόβο σας για αποτυχία ή την χαμηλή σας αυτοεκτίμηση. Για να μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτά τα συναισθήματα και να αξιοποιήσετε τα οφέλη αυτής της διέλευσης .

Οχι επειδή αποτυγχάνετε, αλλά επειδή αυτές οι ανησυχίες μπορεί να προκύψουν μπροστά στην αντιμετώπιση ενός νέου δυναμικού που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Με την αξιοποίηση αυτού του δυναμικού για τη δημιουργική επίλυση των προβλημάτων, μπορείτε να φέρετε κάποια επούλωση σε οποιαδήποτε κι είναι η κατάστασή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 23-25/01 Τυχαίες συναντήσεις – Λόγια αγάπης

chartomantia-098

Αστρολογία 23 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (02:42 στους Υδροχόο / Ταύρο)

Αστρολογία : Ο κόσμος σας μπορεί να βιώσει ένα ταρακούνημα τώρα, καθώς το Σύμπαν αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα. Αυτή είναι μια αφύπνιση που έχει σχεδιαστεί για να σας ξεσηκώσει από τους τρόπους που έχουν γίνει πολύ ρουτίνα, έχουν κολλήσει ή έχουν καθυστερήσει.

Το «ριζοσπαστικό κάθαρμα» μέσα σας μπορεί να τρώγεται για να βγει και να προκαλέσει προβλήματα. Τα οποία από τη μία πλευρά μπορεί να είναι αναγκαία, αλλά από την άλλη να προκαλέσουν πολλή αναστάτωση και ενδεχομένως ακόμη και καταστροφή.

Να είστε σε επιφυλακή για νέες ιδέες και ευκαιρίες συγκαλυμμένες ως ατυχήματα ή κρίσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η συνηθισμένη σας έννοια του εαυτού και του σκοπού μπορεί να γίνει κάπως άστατη τώρα, αλλά πιθανότατα δημιουργείτε χώρος για νέα ανάπτυξη και για περισσότερες δυνατότητες. Αν προσπαθείτε να κόψετε παλιές συνήθειες ή να απαλλαγείτε από παλιούς περιορισμούς, αυτή μπορεί να είναι η ώρα. Αλλά μπορεί αυτό να δημιουργήσει ένα χάος που θα πρέπει να καθαρίσετε αργότερα.

Αντισταθείτε στον πειρασμό να επαναστατήσετε μόνο και μόνο για να κάνετε κάτι διαφορετικό. Να έχετε αντ’ αυτού ως στόχο να απελευθερωθείτε από παλιές μορφές αυτοέκφρασης και ιδανικών που δεν λειτουργούν πια για σας. Περιμένετε το απροσδόκητο και έπειτα σερφάρετε στα κρουστικά κύματα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 23-25/01 Τυχαίες συναντήσεις – Λόγια αγάπης

zodia-astra-tarot

Αστρολογια 23 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (11:48 στους Ιχθύς / Αιγόκερω)

Αστρολογία : Υπάρχει αφθονία δημιουργικής έμπνευσης, υλικής απόλαυσης και χαράς στην ατμόσφαιρα! Η τύχη σας και οι ευκαιρίες να προσελκύσετε τα χρήματα, την αγάπη, τους πόρους και την εκτίμηση είναι υψηλές τώρα.

Μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να προσελκύσετε τους ανθρώπους, τα αγαθά και τις ευκαιρίες που θέλετε ή χρειάζεστε, αλλά θα πρέπει και πάλι να προσπαθήσετε για να τα αποκτήστε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να γοητεύσετε, να φλερτάρετε ή μπλοφάρετε για να βγείτε από μια κατάσταση περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια τάση για ανοχή. Αυτά δεν είναι απαραιτήτως κακά, αλλά είναι πιθανώς σοφό να μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσετε την κρίση σας και όχι για να την παρακάμψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος