Αστρολογία 22-28/04 Αισθηματικές Σεισμικές Δονήσεις

erwtikes-provlepseis-tetarti-23-4

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Αδημονούσατε για μια στιγμή που θα κάνατε μια σημαντική κίνηση, είτε που θα αφήσετε τους πάντες με ανοικτό το στόμα;

Αυτή η στιγμή έφτασε. Και είναι φωταγωγημένη και υπογραμμισμένη, τη Δευτέρα 22 Απριλίου!

Ο φανταχτερός Ήλιος πραγματοποιεί την ετήσια συνάντησή του με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Είναι μια μέρα που δεν ανέχεται ντροπές και δισταγμούς.

zodia-taro-45

Για τα τελευταία οκτώ χρόνια, αυτός ο περιοδεύων θίασος του σύμπαντος έκλεινε ραντεβού στον ριζοσπάστη Κριό. Αυτό ανέβαζε τον πήχη ακόμα περισσότερο. Αλλά για το 2019, Ήλιος και Ουρανός συμπράττουν στον Ταύρο για πρώτη φορά μετά το 1942. Πατήστε γερά στα πόδια σας!

Είναι γεγονός ότι οι συναντήσεις των δύο πλανητών στον Κριό, συνοδεύονταν από πυροτεχνήματα. Αλλά για τα επόμενα επτά χρόνια, η μετάβαση της τοποθεσίας στον Ταύρο θα ομοιάζει περισσότερο με σεισμική δόνηση! Και αν θεωρούσατε ότι πατάτε σε στιβαρό έδαφος, μπορεί να διαψευστείτε… Οι δομές από τις οποίες εξαρτάστε, μπορεί να μην έχουν πλέον τα πιο ακλόνητα θεμέλια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Ώρα να αλλάξετε σημείο αναφοράς, ακόμα κι αν η ορατότητά σας είναι περιορισμένη. Από τη Δευτέρα, αφήστε τον Ήλιο να ρίξει φως στα επόμενα τολμηρά βήματα που θα κάνετε. Όσο κι αν δεν σας αρέσουν οι ξεσηκωμοί, μην αντισταθείτε σε αυτό το κάλεσμα για αλλαγές!

Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, η ρουτίνα της καθημερινότητας άρχισε να φαντάζει ανιαρή. Η συνεχής επανάληψη έχει ως αποτέλεσμα να χάνετε την ετοιμότητά σας.

Γι’ αυτό οι εξελίξεις της Δευτέρας θα σας ωθήσουν να «γυμνάσετε» διαφορετικές ομάδες μυών. Το αποτέλεσμα θα είναι να γίνετε πιο δυνατοί και πολύ πιο συγκροτημένοι!

chartomantia-098

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Ο Ταύρος κυβερνά όλο τον υλιστικό κόσμο. Γι’ αυτό ενδέχεται να λάβετε κάποιες δυσχερείς ειδήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως ο αγαπημένος σας προϊστάμενος να ανακοινώσει ότι εξαγοράζεστε από τον ανταγωνισμό.

Ίσως να γίνουν οικονομικές περικοπές, που να επηρεάσουν τις συνθήκες εργασίας σας και να αναζητήσετε πρόσθετη πηγή εισοδήματος. Υπάρχουν ρεαλιστικές λύσεις, αν τις αναζητήσετε. Ποια είναι η ευχάριστη πλευρά όλου αυτού; Ότι άπαξ και τις βρείτε, θα αρχίσετε να ευημερείτε σε επίπεδα που είχατε να βιώσετε χρόνια!

Την Τετάρτη 24 Απριλίου, ο μυστηριώδης και μεταφυσικός Πλούτωνας αλλάζει πορεία. Γυρίζει ανάδρομος και θα σας προσκαλέσει στους πιο εσώτερους θαλάμους μυστικών, από τώρα και μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Από το 2008 (και μέχρι το 2024) ο Πλούτωνας αναρριχάται στα όρη του Αιγόκερω: Μεταλλάσσει σπουδαία εγχειρήματα, κυβερνήσεις και την οικονομία. Έχουν υπάρξει τεράστιες ανατροπές ανά το παγκόσμιο σε αυτούς τους τομείς, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο. Ο Πλούτωνας έχει αφήσει σε όλες αγορές το αποτύπωμά του, τύπου «ισοπεδώνω, σαρώνω και ανοικοδομώ»!

Ο Αιγόκερως είναι ο κυβερνήτης της πατριαρχίας. Με τον ενίοτε μοχθηρό Πλούτωνα στα εδάφη του, οι τοξικοί παλικαρισμοί βρέθηκαν σε άνθιση. Ωστόσο, ο Πλούτωνας έχει ξεπεράσει το μέσο της διαδρομής του στον Αιγόκερω, γι’ αυτό αναμένονται ριζοσπαστικές αλλαγές. Το θηλυκό στοιχείο θα αναλάβει τα ηνία, με προθέσεις που δεν ανακόπτονται!

Ο ανάδρομος κύκλος του Πλούτωνα μπορεί να γίνει μια ευπρόσδεκτη ανάπαυλα από την ένταση των αλλαγών. Μια ευκαιρία επανένωσης και ουσιαστικής ενδοσκόπησης των επιλογών σας.

taro-6-9

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε να επαναξιολογήσετε την πραγματική σημασία κάθε «θέσης» σας. Δεν είναι η εμφάνιση, η αγοραστική ικανότητα, η μίμηση ανάξιων προτύπων. Αφορά περισσότερο τις σημαίνουσες επιλογές, που συνάδουν και με τους ρυθμούς του περιβάλλοντος!

Να είστε σε επιφυλακή για μάχες ισχύος και σκιώδεις ανθρώπους, που μπορεί να σας απομακρύνουν από την αίσθηση δικαίου σας τους επόμενους πέντε μήνες. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα μπορεί να αφυπνίσει κοιμώμενες αντιπαλότητες και να στρεβλώσει τη διαίσθησή σας: Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα από την εμφάνιση και να κάνετε ενδελεχείς ελέγχους για το καθετί!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Ο Ποσειδώνας, ο ειδήμων των ψευδαισθήσεων, μπορεί να κάνει το Σάββατό σας κάπως ιδιόρρυθμο: Θα συγκρουστεί σε ένα δόλιο τετράγωνο με τον νευρικό Άρη στους Διδύμους, θολώνοντας κάπως τη σκέψη σας.

Λεπτομέρειες μπορεί να συγκαλυφθούν ή και να απαλειφθούν εσκεμμένα από συζητήσεις. Επιστρατεύστε τον κανόνα «αν κάτι φαντάζει υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό, μάλλον δεν είναι».

Με αυτούς τους δύο πλανήτες σε αναβρασμό, πολλοί μπορεί να πέσετε θύματα σε αυταπάτες μεγαλείου.

tarw-taro-xartomanteia

Αλλά αντί να παρελαύνετε σαν τον γυμνό βασιλιά, είναι πιο πιθανό να θεωρήσετε τον εαυτό σας σωτήρα, λευκό ιππότη, τον μοναδικό που κατανοεί μια βασανισμένη ψυχή. Η ανάγκη να σας χρειάζονται, μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε θυσίες που αργότερα θα μετανιώσετε…

Από εκείνες που δημιουργούν πικρίες ή περιπλοκές αλληλεξάρτησης. Από την άλλη πλευρά, τα τετράγωνα μπορούν να λειτουργήσουν και επουλωτικά. Ίσως το επερχόμενο σαββατοκύριακο να επιστρατεύσετε όλο το θάρρος σας και να μιλήσετε για τους πιο μεγάλους φόβους σας – ή να αποκαλύψετε το κρυμμένο μεγαλείο σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot