Αστρολογία 22-28/10 Επανεκκινήστε την καρδιά σας!

erwtikes-2414

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/10

Επανεκκινήστε την καρδιά σας!

Μαζί της, επανεκκινήστε και κάποια εξίσου ενδιαφέροντα σημεία λίγο πιο νότια…

Από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ξεκινά η εποχή του Σκορπιού, με όλα τα σαγηνευτικά σας παρελκόμενα!

zodia-taro-45

Όλες οι πτυχές της ζωής και της καθημερινότητας θα λάβουν επιπλέον φόρτιση, από τώρα και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Στον Σκορπιό θα βρίσκεται μέχρι τις 8 Νοεμβρίου και ο εξωστρεφής ηγέτης Δίας. Εκεί θα ολοκληρώσει μια περιοδεία του, που ξεκίνησε από τις 10 Οκτωβρίου 2017.

Παράλληλα, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό η Αφροδίτη. Δεν αποκλείεται τώρα να επαναφέρει στη ζωή σας, ανθρώπους που ήταν περίπλοκοι αλλά και ασυγκράτητα σέξι!

Όλα όσα αποπνέουν «σκορπιό», θα αποζητούν κραυγαλέα την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα: Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, η στρατηγική σας απέναντι στις δυναμικές ισχύος, το πώς και ποιον προσκαλείτε στο κρεβάτι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/10

Με την έντονη παρουσία και του Δία επί σκηνής, μπορεί να νιώσετε αυθόρμητα έτοιμοι να θίξετε όλα όσα νιώθετε εκτός λειτουργίας ή δικαίως κακόφημα. Η διπλωματική Αφροδίτη που κινείται με την όπισθεν, είναι αυτή που επικαλείται την προσοχή σας στο αν θα τα βγάλετε όλα στο φως…

Οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιηθούν στρατηγικά σε αυτή τη φάση, προκειμένου να έχετε τις λιγότερες δυνατές παράπλευρες απώλειες. Η στιγμή είναι το παν – γι’ αυτό διασφαλίστε ότι θα δράσετε όσο το σίδερο είναι καυτό. Η προειδοποίηση είναι σαφής: διατηρήστε υπό έλεγχο τις εκδικητικές φαντασιώσεις σας. Καλή είναι η πάλη για το δίκαιο… Αλλά όπως ορθά είχε επισημάνει ο Γκάντι, «η τακτική οφθαλμός αντί οφθαλμού, απλά θα καταστήσει τους πάντες τυφλούς»!

dream

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/10

Τη σημασία που έχει η «παρουσία», θα σας θυμίσει η Πανσέληνος που θα αναδυθεί στον καθησυχαστικό και αισθησιακό Ταύρο. Το παρελθόν έχει περάσει, το μέλλον είναι άγραφο. Κι όμως, συχνά εμμένετε σε αυτά και παραβλέπετε τη δύναμη του τώρα!

Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, για να απολαύσετε τις γήινες και τόσο φυσικές δονήσεις αυτής της Πανσελήνου. Όλα τόσο φρέσκα, τόσο καθαρά, μια γιορτή της πανέμορφης φύσης!

Περιπλανηθείτε στις λαϊκές και τα υπαίθρια παζάρια, για να πάρετε τα καλύτερα υλικά για το φαγητό του σπιτικού σας. Βάλτε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές στη σίγαση όσο είναι δυνατόν, προτιμήστε την παραδοσιακή διαπροσωπική επαφή. Συναντήστε ανθρώπους αντί να τους στείλετε μηνύματα. Μια συνεδρία γιόγκα μπορεί να κάνει θαύματα στην ισορροπία σας, όπως και ένα απόπειρα για χειροτεχνία αν έχετε καλλιτεχνικό οίστρο!

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/10

Οτιδήποτε κάνετε με τα χέρια σας, μπορεί να σας συντονίσει με τον γήινο αισθησιασμό. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του συναισθήματος, για να χαλαρώσετε όλο το νευρικό σας σύστημα. Τολμήστε το άγγιγμα, την αγκαλιά! Ο αισθητικός Ταύρος θα σας θυμίσει επίσης ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν – είτε προσιτά με το μικρότερο κόστος. Αναζητήστε τις σχετικές ευκαιρίες, χωρίς να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας!

Η Παρασκευή 26 Οκτωβρίου είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την αγάπη, καθώς ο Ήλιος θα συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη στην ίδια μοίρα του Σκορπιού. Πρόκειται για μια «σύμπραξη κατωτερότητας» – ένα γεγονός που συμβαίνει κάθε 584 μέρες, στο μέσο κάθε ανάδρομης διαδρομής της θεάς του έρωτα.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/10

Όπως σε μια νέα σελήνη, αυτό το κοσμικό ζευγάρωμα είναι σαν μια αναγέννηση της Αφροδίτης, σαν μια Νέα Αφροδίτη. Είναι η στιγμή που τα πάντα γίνονται σκοτεινά στον ουρανό και δίνεται ένας καθάριος κενός καμβάς για να χαρτογραφήσετε τα όνειρά σας!

Μπορείτε να το κάνετε ακόμα και τελετουργικά αν θέλετε: Στήστε έναν βωμό αγάπης με εικόνες και φωτογραφίες του πιο ρομαντικού σας οράματος, είτε τις πιο αγαπημένες σας στιγμές με το ταίρι σας. Προσθέστε κρυστάλλους, τραβήξτε ένα χαρτί από μια μαντική τράπουλα και αφήστε το στο πιο φωτεινό παράθυρο του σπιτιού σας να λουστεί από τις ακτίνες του ήλιου.

Αν βιώνετε μια τοξική κατάσταση, γράψτε ένα γράμμα προς το άτομο που σας ραγίζει την καρδιά με όλα τα παράπονα και τις πικρίες σας. Μετά κάψτε το τελετουργικά, αντί να του το στείλετε!

zwdia-taro-astra

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/10

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη είναι αόρατη στον ουρανό. Έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της ως Αποσπερίτης, το άστρο που εμφανίζεται κοντά στη δύση του ήλιου. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνει ξανά την εμφάνισή της στον ουρανό ως Αυγερινός, διαχέοντας την λαμπερή της μαγεία λίγο πριν την ανατολή του ήλιου.

Αξιοποιήστε μεταφορικά αυτή την συγκυρία. Τι θα θέλατε να «αποκοιμίσετε» πλέον, όσο αφορά τον έρωτα; Και με ποιον θα θέλατε να ξυπνήσετε μαζί στο κρεβάτι σας; Σκεφτείτε το καλά και καταγράψτε το, πριν την Παρασκευή. Το όνειρό σας για την αγάπη έχει τη δυναμική να πραγματωθεί την επόμενη εβδομάδα, σε όλο του το μεγαλείο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot