Αστρολογία 23/10-22/11 Στην Αγκαλιά της Εμμονής

miniaies-erwtikes-skorpios

Αστρολογία ο Ήλιος στον Σκορπιό 23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου 2019 .

Αστρολογία : Μην ξεχνάτε: ο Ήλιος είναι μόνο ένας από τους πλανήτες μέσα στη σούπα των άστρων σας.

Χρόνια πολλά, Σκορπιοί! Το Χάλογουιν είναι γιορτή σας –μια βραδιά μακάβριου παιχνιδιού και φρίκης.

Είμαστε πολύ βαθιά μέσα στο αστρολογικό έτος τώρα και περνάμε στο στοιχειωμένο σπίτι του Σκορπιού. Ο Σκορπιός είναι η μαύρη χήρα, η μάγισσα, μια νύχτα χωρίς φεγγάρι, ένας σαμάνος, ένα μυστικό, ένας λύκος που αλυχτά στο κρύο, ένα κρυφό λημέρι.

zodia-taro-45

Οι μυθολογικοί του ομόλογοι είναι η Κάλι και η Λίλιθ. Ξεγλιστρά μέσα στο σκοτάδι, καίει από επιθυμία. Ο Σκορπιός είναι διανοητικός και έντονος, αναζητά τη γνώση, ψυχαναλύει όσους περνάνε από το μονοπάτι του. Είναι διψασμένος για τη ψυχή των άλλων, αλλά προστατεύει επιθετικά τη δική του.

Η άφθονη ενέργεια του Τοξότη, τον επόμενο αστερισμό από τον Σκορπιό, πρέπει να προέλθει από κάπου. Ξεκινάει στον Σκορπιό. Ο Σκορπιός δεν είναι μόνο ένα μονόπλευρο σαμαράκι μέσα στη νύχτα, αλλά ένας σκοτεινός άγγελος που μας προετοιμάζει για τη χαρά και το φως. Χρειαζόμαστε τις μαύρες σκιές και την διαπεραστική εξέταση του Σκορπιού πριν μπορέσουμε να ανυψωθούμε στους ουρανούς του κενταύρου. Χωρίς αυτήν τη συναισθηματική / ψυχολογική εκτίμηση, η μετάβαση είναι αδύνατη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία ο Ήλιος στον Σκορπιό 23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου 2019 .

Η ειδικότητα του Σκορπιού είναι η απομάκρυνση των σεξουαλικών τραυμάτων. Ναι, είναι μια σοβαρή υπέρβαση. Και αν όλα πάνε καλά, αν είμαστε ειλικρινείς και ατρόμητοι, τότε θα θεραπευτούμε. Μεταστοιχείωση του σκοταδιού σε φως.

Η βασική πρακτική που διευκολύνει τον μετασχηματισμό αυτόν είναι η αποστασιοποίηση. Πώς να αποστασιοποιηθείτε; Πολλοί τρόπο θα σας πάνε εκεί, αλλά κάνεις τόσο γρήγορος όσο η επίγνωση των μοτίβων που οδηγούν ξανά και ξανά στο ίδιο μέρος. Και πώς να καλλιεργήσετε την επίγνωση; Διαλογισμός.

Ο διαλογισμός είναι μια λέξη που ακούγεται πολύ αυτές τις μέρες. Όλα τα κλισέ για τον διαλογισμό ισχύουν: καθαρίζει το μυαλό και βοηθά στη λήψη αποφάσεων, μας δίνει ενέργεια, μας κάνει να νιώθουμε ξεκούραστοι, σαν να έχουμε κάνει μασάζ, και φέρνει διακριτικά συναισθήματα χαρά και αρμονίας.

taro-zodia-098

Αστρολογία ο Ήλιος στον Σκορπιό 23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου 2019 .

Άλλη μια αλήθεια για τον διαλογισμό είναι ότι πονάει –θέλει πολλή δύναμη για να κρατήσει κανείς την πλάτη του ίσια για πάνω από 5 λεπτά. Και πονάει και εσωτερικά, με την έννοια ότι βγαίνουν στην επιφάνεια ξανά και ξανά δυσάρεστες σκέψεις, συμπεριλαμβανομένης της σκέψης «πονάει η πλάτη μου». Σε μαθήματα γιόγκα ακούμε συχνά τη φράση δεχτείτε τον πόνο.

Είναι μια καταπληκτική συμβουλή. Δεχτείτε τον πόνο. Ναι, πονάει η πλάτη σου. Ναι, πρέπει να σηκωθείς σύντομα και να κάνεις κάτι άλλο. Αλλά δεν είναι συναρπαστικό το πόσες φορές επιστρέφει ο εγκέφαλος μας στις ίδιες σκέψεις; Σκεφτείτε το γεγονός ότι αυτός ο κύκλος συμβαίνει συνεχώς μέσα στην ημέρα. Τα μυαλά μας είναι πιο διάσπαρτα από ποτέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογια ο Ήλιος στον Σκορπιό 23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου 2019 .

Ο διαλογισμός είναι πολύ βασικός κατά τη σεζόν του Σκορπιού, γιατί όλα τα άσχημα θα γίνουν πραγματικότητα και δεν έχετε τη δύναμη ή την αυτοπειθαρχία να τα αντέξετε και να τα σκεφτείτε βαθιά, τότε θα βγείτε μόνο με νύχια και με δόντια. Υπάρχει κάτι απίστευτα ισχυρό στον Σκορπιό. Έχετε νιώσει ποτέ το ρίγος της εμμονής;

Ή τη συγκίνηση μιας τεράστιας, καθαρτικής απελευθέρωσης; Ή έχετε συναντήσει κάποιον που αγαπάτε και μισείτε και φοβάστε ταυτόχρονα; Αυτού του είδους οι σκέψεις και τα συναισθήματα θα παρουσιαστούν χωρίς έλεος, είτε είναι νέα είτε παλιά. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο πώς καταναλώνετε και τη σεξουαλική σας ενέργεια. Ο Σκορπιός αποτελεί παράδειγμα για τη σωστή χρήση της ενέργειας. Πού ακριβώς διασπείρετε τη ζωοποιό σας δύναμη; Φανταστείτε ότι συνδέετε ένα μετρητή –παρατηρήστε.

Ο Σκορπιός κυβερνά τα γεννητικά όργανα και την κύστη στο σώμα. Πηγάζει από το ιερό τσάκρα, επικεντρωθείτε εκεί στον διαλογισμό.

tarw-taro-xartomanteia

Στις 28 Οκτωβρίου (μια μέρα μετά τη νέα Σελήνη), ο Ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Μην περιμένετε να δουλέψει τίποτα σύμφωνα με τις προσδοκίες ή τις υποθέσεις σας –έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο για το εφεδρικό σας σχέδιο. Ξεκινά ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή το Χάλογουιν!

Στις 8 Νοεμβρίου, χρυσή μέρα, ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ετοιμαστείτε για μακάριο έρωτα και στη συνέχεια μακάριο ύπνο. Σημειώστε την 11η Νοεμβρίου στο ημερολόγιό σας, είναι η καλύτερη και η μοναδική ημέρα κατά τον ανάδρομο κύκλο του Ερμή που μπορείτε να ταξιδέψετε, να υπογράψετε συμβόλαια κ.λπ. Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή τελειώνει στις 20 Νοεμβρίου, δυο μέρες μετά την έναρξη της σεζόν του Τοξότη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9