Αστρολογία 23-24/02 Ερωτικές και Οικονομικές Υπερβολές

evdomadiaies-5-11-5

Αστρολογία : 23 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία (18:21 στους Κριό / Αιγόκερω)

Αστρολογία : Είναι πιθανό τώρα να καλομάθετε υπερβολικά τον εαυτό σας, ιδίως στους τομείς των σχέσεων, των δαπανών, των επιθυμιών, της ευχαρίστησης και της κοινωνικής επαφής.

Η επιθυμία σας για εκπλήρωση και ικανοποίηση μπορεί να υπερβαίνει τους πόρους σας και μπορεί να μην το καταλάβετε καν, μέχρι να έρθει ο λογαριασμός αργότερα (πιθανότατα υπό τη διέλευση του Κρόνου).

Μπορεί επίσης να βρείτε ότι χρειάζεστε περισσότερη γνώση, κατανόηση, πίστη, ελευθερία ή αισιοδοξία από ότι έχετε στη διάθεσή σας.

zodia-taro-45

Αυτό μπορεί να σας δελεάσει να παραφουσκώσετε αυτό που πραγματικά έχετε για να το αντισταθμίσετε. Για παράδειγμα, μπορεί να καταφύγετε στην κολακεία, τη χειραγώγηση ή την υπερβολική αισιοδοξία σε μια προσπάθεια να καλύψετε την έλλειψη πραγματικής εμπιστοσύνης, σύνδεσης ή προετοιμασίας.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που η δημιουργικότητα σας είναι υψηλή και είστε σε θέση να βγάλετε λαγούς από το καπέλο σας στην στιγμή. Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσατε να απλώσετε υπερβολικά τον εαυτό σας κάνοντας το αυτό.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγος

Αστρολογια 24 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη (05:55 στους Ιχθύς / Ταύρο)

Αστρολογία : Έχετε δύναμη, ενέργεια, κίνητρα και ενθουσιασμό για να τροφοδοτήσετε τις φιλοδοξίες σας τώρα! Η παγίδα είναι ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε για αυτά, δεν θα έρθουν από μόνα τους.

Στραφείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος σας και έπειτα προς τα εμπρός, στο όραμά σας για αυτό που θέλετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε τις ενέργειές σας και να εστιάσετε τη δυναμική σας προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σημειώσετε πρόοδο σε έναν στόχο. Ή, ίσως να θέλετε να λάβετε μέτρα για να αφήσετε πίσω τις αναστολές που σας κρατούν πίσω.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 23-25/02 Το Ριζικό της Αγάπης

zodia-astra-tarot

Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να σας κάνει πιο ικανούς στο να αναλαμβάνετε ρίσκα και να βρίσκετε το θάρρος να κάνετε πράγματα που διαφορετικά δεν θα τα κάνατε.

Η ανοχή σας στα εμπόδια μπορεί να μειωθεί και θα είναι εύκολο να υποθέσετε ότι ο μόνος τρόπος για να τα ξεπεράσετε είναι με τη χρήση άμεσης βίας.

Αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό, αλλά μπορεί και όχι, ανάλογα με το πόσο στα άκρα θα το φτάσετε. Οπότε χρησιμοποιήστε τη κρίση σας και μην πετάτε στα σκουπίδια τη διπλωματία σας.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-098