Αστρολογία 23-29/12 Τολμηρό άλμα ή σοβαρή πρόταση

astro-live συναστρίες

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Ακούτε όλοι το ίδιο; Αυτή την Παραμονή Χριστουγέννων, η απάντηση πιθανότατα είναι «όχι»!

Γι’ αυτό να έχετε τα αφτιά σας τεντωμένα: Για κάθε καινοτόμα ιδέα, δημιουργικό εγχείρημα και άλλες προτάσεις των άτακτων ξωτικών… Για να κάνετε αυτή τη νύχτα πολύ πιο φανταχτερή!

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, ο αυθόρμητος Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο. Από εκεί θα σχηματίσει ένα χαρωπό τρίγωνο με τον εκθαμβωτικό Ήλιο. Και μαζί θα ανατρέψουν τα πράγματα, προς τις πιο αντισυμβατικές κατευθύνσεις. Οι παραδοσιακοί τύποι μπορούν να χαλαρώσουν και να παρακολουθούν!

zodia-taro-45

Με αυτούς τους δύο πλανήτες σε ζώδια της Γης, κανείς δεν θα παρεκκλίνει απόλυτα από το πρόγραμμα που έχει θέσει. Από την άλλη πλευρά, δεν θα εντάξει και κάτι που δεν θα είναι λαμπερό σαν παγιέτα. Μπορεί να μην θέλετε να αράξετε μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

Γιατί να μην παραγγείλετε κινέζικο; Είτε να πάτε σινεμά, μετά για «βρώμικο» και ποτά ή για χορό σε ένα λάτιν μπαρ. Ο κοινωνικός Ουρανός ανεβάζει στο ζενίθ τις δονήσεις της αρχής «Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά»!

Τι θέλετε για τη συνέχεια; Όχι απλά τη συνέχεια στο φαγητό ή την έξοδό σας. Τι θέλετε στη συνέχεια της ζωής σας; Φυσικά μπορείτε να απαντήσετε – αλλά μην το κάνετε, γιατί δεν ξέρετε. Γι’ αυτό διατηρήστε πεντακάθαρα τα κανάλια σας λήψης: Αναμένονται κάποιες σπουδαίες αποστολές εκ μέρους του σύμπαντος, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία 23-29/12

Η τελευταία Νέα Σελήνη του 2019 αναδύεται στον φιλόδοξο Αιγόκερω. Αυτή στήνει το σκηνικό για τους επόμενους έξι μήνες, που θα διέπονται από ισχυρότατες εκλάμψεις. Αν νιώθετε κολλημένοι, αυτές οι σαρωτικές ακτίνες μπορούν να δώσουν ώθηση σε καθετί βαλτωμένο!

Η ενέργεια αυτού του γήινου ζωδίου υποστηρίζει την εξέλιξή σας, δημιουργώντας τις κατάλληλες δομές και λειτουργίες. Αν αποτύχετε στον σχεδιασμό, έχετε σχεδιάσει να αποτύχετε. Δεν προσπαθεί κανείς να γεμίσει με άγχος τις γιορτινές μέρες σας… Αλλά κάντε την επιπλέον προσπάθεια να εστιάσετε περισσότερο αυτή τη μέρα: Θα αντλήσετε όλη τη σύντομη αλλά δυνατή ώθηση που εμπεριέχουν οι εκλείψεις!

μελλοντολόγος

Αστρολογία 23-29/12

Το κλειδί είναι να στραφείτε σε σημεία που δεν συνηθίζετε, μιας και οι εκλείψεις αποκαλύπτουν τις πιο σκιερές γωνιές. Στις δύο εβδομάδες που έπονται αυτής της «τούρμπο» Νέας Σελήνης, μπορεί να αναμένουν ανέλπιστες τροπές την πλοκή σας. Να αναβαθμιστείτε κατακόρυφα και να βρείτε απρόβλεπτες λύσεις για τα πάντα!

Είναι γεγονός ότι ο Αιγόκερως έχει την άκαμπτη πλευρά του. Αλλά εσείς να παραμείνετε ευέλικτοι, γιατί μπορεί να χρειαστεί να μεταπηδήσετε σε ένα ακόμη καλύτερο Σχέδιο Β ανά πάσα στιγμή!

Λένε ότι οι σκέψεις μας είναι αυτές που διαμορφώνουν τη ρεαλιστική ζωή μας. Αυτό θα σας αποδείξει η δύναμη της αίσιας σκέψης, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου. Ο ζωοδότης Ήλιος θα συναντήσει τον Δία της εύνοιας στην ίδια μοίρα του Αιγόκερω – και όλα παίρνουν θετική χροιά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογια 23-29/12

Είναι η πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, που γίνεται από η συνάντηση στα εδάφη αυτού του σταθεροποιητικού ζωδίου. Το όνομα του παιχνιδιού: Στρατηγική διεύρυνση!

Αν έχετε στοχεύσει ένα συγκεκριμένο «έπαθλο», η Παρασκευή είναι η μέρα που πρέπει να κάνετε το τολμηρό άλμα ή την σοβαρή πρόταση. Ακόμα κι αν ενθαρρύνετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη για ένα τέταρτο, πριν περάσετε στην πράξη!

Από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, ο συνετός Ερμής θα συντροφεύει τον Ήλιο στον Αιγόκερω. Θα παραμείνει σε αυτά τα φιλόδοξα εδάφη μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Φροντίστε να μην αρκεστείτε στα βασικά, όσον αφορά τους στόχους σας για το 2020. Παράλληλα, μην τους θέσετε τόσο ψηλά που να μην τους φτάνετε!

zodia-astra-tarot

Μπορείτε να κάνετε φιλτραρισμένες «διερευνητικές» συζητήσεις, όπου βρεθείτε για να γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά. Να περιφέρεστε στους κύκλους των ειδικών περί μόδας ή τέχνης, με την ακριβή σαμπάνια σας στο χέρι… Και βρείτε επιδέξιους τρόπους να θέσετε το ερώτημα που θα σκέφτονται όλοι: Αλήθεια, εσείς τι επαγγέλλεστε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia