Αστρολογία 24/01 Ερμής στον Υδροχόο – Οι Απρόσμενες Κινήσεις Φέρνουν Αποτελέσματα

ζωδια-αστρολογια-2

Αστρολογία  Ο Ερμής στον Υδροχόο

24 Ιανουαρίου – 10 Φεβρουαρίου, 2019

Ερμής: ο προστάτης των ταξιδιών, της επικοινωνίας και του ανθρώπινου μυαλού. Μάντης, ποιητής, προφήτης, τυχερό αστέρι και οδηγός του κάτω κόσμου.

Με ένα μαγικό κηρύκειο στο χέρι του, ο Ερμής οδηγεί τις ψυχές από τους κατώτερους στους ανώτερους κόσμους. Θεωρώ την ενέργειά του ανδρόγυνη. Μην ξεχνάτε τους Διδύμους (που κυβερνιούνται από τον Ερμή) και τη δυαδικότητα τους.

zodia-taro-45

Όταν ο Ερμής βρίσκεται με τον Ήλιο στον ίδιο αστερισμό, το μυαλό (Ερμής) συντονίζεται με την εξωτερική εκδήλωση (Ήλιος). Ευτυχώς για μας, η διέλευση αυτή συμβαίνει σχεδόν όλη μέσα στον κύκλο του Ήλιου στον Υδροχόο.

Τι συμβαίνει όταν ο Ερμής πετάει μαζί με τον Υδροχόο; Ο Ερμής και ο Υδροχόος συνεργάζονται καταπληκτικά, καθώς και οι δύο ενσωματώνουν το στοιχείο του αέρα. Υπάρχει κάτι αδιαμφισβήτητα μαγικό και συναρπαστικό στον Υδροχόο. Ο κομιστής του νερού είναι πολύ περίεργο, κοινωνικό πλάσμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία  Ο Ερμής στον Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι σαν θυελλώδης άνεμος, πρόθυμος να ανατρέψει το κατεστημένο. Είναι προοδευτικός, σπρώχνει τα όρια του κοινωνικού βαθμού αποδοχής. Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει μερικά ισχυρά παράδοξα.

Είναι παράλληλα συντηρητικός και ριψοκίνδυνος. Είναι εξαιρετικά ανεκτικός και ανοιχτόμυαλος αλλά και πεισματάρης. Στηρίζεται στην επιστήμη, την ανάλυση και είναι εφευρετικός αλλά και ανυπόμονος και επικριτικός.

Αυτή είναι σεζόν πολιτικού ακτιβισμού. Γράψτε όλα τα παγκόσμια ιδανικά σας. Φτιάξτε έναν τρελό πίνακα. Χορέψτε σαν παιδιά. Βγείτε έξω και παρελάστε. Ο Ερμής στον Υδροχόο παίρνει τις διανοητικές πλευρές του Ερμή και τις μεταμορφώνει σε σχέδια για το μέλλον της ανθρωπότητας.

chartomantia-098

Αστρολογία  Ο Ερμής στον Υδροχόο

Είναι καιρός να παλέψουμε για τα δικαιώματά μας: πυροδοτήστε την επανάσταση, ουρλιάξτε την αλήθεια στην εξουσία. Νιώστε το αιώνιο πάθος του Υδροχόου για την κοινωνική δικαιοσύνη να περνά μέσα από τις φλέβες σας.

Τον Υδροχόο δεν τον ενδιαφέρουν διόλου οι άνθρωποι που έχουν θέσεις εξουσίας. Η ρίζα της αδιαφορίας του –ή του μίσους, μερικές φορές– είναι μια αλήθεια πολύ μοναδική για τον ίδιο. Είναι, επίσης, πολύ σημαντική και πρέπει να την ξέρουμε: καμία φιγούρα εξουσίας δεν θα αλλάξει τον κόσμο για καλό. Μόνο εμείς.

Και αυτή η αλλαγή ξεκινά στο πιο ταπεινό επίπεδο: μέσα στο μυαλό μας, στον κήπο των σκέψεων μας. Ο Ερμής στον Υδροχόο ενθαρρύνει ριζοσπαστικές και πειραματικές σκέψεις. Mας βοηθάει να αποσαφηνίσουμε τη σχέση μας με έννοιες όπως η ελευθερία και η αυθεντικότητα.

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογία  Ο Ερμής στον Υδροχόο

Ποιοι είστε μέσα στην κοινότητά σας; Νιώθετε άνετα με τη διαφορετικότητά σας; Είστε αρκετά θαρραλέοι για να ακολουθήσετε τον Υδροχόο σε αυτό το μικρό μονοπάτι, τόσο μακριά από τον κεντρικό δρόμο; Σε αυτό το μονοπάτι, μπορείτε να υπακούσετε λιγότερους νόμους και να δείτε πόσο βαθιά κίνητρα θα σας δώσει αυτό.

Ο Ερμής στον Υδροχόο ρίχνει το φως στην εσωτερική δημιουργική ικανότητά μας. Αυτή η διέλευση βελτιώνει επίσης τη δημοτικότητά σας, αλλά όχι με ζεστό τρόπο. Αυτό που κάνει τον Υδροχόο τόσο ξεχωριστό, είναι ότι μπορεί να σχετιστεί με τους πάντες. Είναι διαφορετικός απ’ όλους τους άλλους αλλά και μέρος του συνόλου. Αυτό τον κάνει τον καλύτερο φίλο σας και τον καλύτερο γείτονα. Οι Υδροχόοι είναι διασκεδαστικοί, ομιλητικοί, γεμάτοι ιδέες, πρόθυμοι να μοιραστούν τις μοναδικές προφητείες τους –αλλά αυστηρά απαθής. Καθώς βρίσκεται συχνά κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Υδροχόος νιώθει ότι πρέπει να διατηρήσει μια επαγγελματική σχέση με όλους μέσα στην κοινότητα.

taro-6-9

Αστρολογία  Ο Ερμής στον Υδροχόο

Στην ινδιάνικη αστρολογία, ο Υδροχόος σχετίζεται με την ενυδρίδα, την ιτιά τη τρέμουσα και το πολύτιμο μέταλλο άργυρο. Αν νιώθετε ότι έχετε κολλήσει, σκεφτείτε την παιχνιδιάρα ενυδρίδα.

Σκεφτείτε τη γυαλάδα των φύλων της ιτιάς, ακούστε τα να θροΐζουν στον χειμωνιάτικο αέρα. Δείτε σύννεφα υδραργύρου να τρέχουν με ταχύτητα φωτός κατά μήκος του ουρανού. Βγείτε έξω, κάτω από τον θόλο των άστρων και αφήστε τον ψυχρό αέρα της Γης να γεμίσει τους πνεύμονές σας.

Κάθε αστερισμός είναι η προετοιμασία για τον επόμενο. Τα μαθήματα του Υδροχόου μάς προετοιμάζουν για τους Ιχθύες. Οι άνεμοι του Υδροχόου δημιουργούν άδειο χώρο για τον απύθμενο ωκεανό των Ιχθύων.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αστρολογία  Ο Ερμής στον Υδροχόο

Σας προτείνω τα μελλοντικά σας σχέδια να περιλαμβάνουν την τεχνολογία. Για παράδειγμα, μπορεί να ξεκινήσετε ένα μπλογκ ή να κρυφτείτε πίσω από μια φωτογραφική. Σύντομα η διανοητικότητα του αριστερού μέρους του εγκέφαλου θα δώσει τη θέση της στον μαγικό, νεφελώδη στρόβιλο του δεξιού με την πνευματικότητα και τη δημιουργία.

Η πρώτη ημέρα του Ερμή στον Υδροχόο  μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Δεν θα είναι η ιδανική ημέρα για ταξίδια ή για σημαντικές συζητήσεις, τουλάχιστον όχι το πρωί. Μία από τις καλύτερες μέρες του κύκλου θα έρθει στις 29 Ιανουαρίου, όταν ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν σε μια σύνοδο. Περιμέντε μια ημέρα γεμάτη παραγωγικότητα και καινοτομία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA