Αστρολογία 24/02 – 01/03 Θαυματουργές λύσεις στον ανοιξιάτικο πυρετό

imerisies-provlepseis-kyriaki-4-5

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία  : Μην αναμένετε άλλο για να ελέγξετε τη σημαντική λίστα υποχρεώσεών σας: Το απαιτεί ο Ερμής που κινείται ανάδρομος!

Διασφαλίστε όλα τα ουσιώδη στοιχεία σας, βάλτε πιο ισχυρούς διαδικτυακούς κωδικούς, οργανώστε άμεσα όλη τη χαρτούρα σας.

Ό,τι μπορεί να έχετε χώσει κάτω το χαλί μπορεί να βγει στην επιφάνεια και να σας αναγκάσει να το χειριστείτε!

zodia-taro-45

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, οι ενισχυτικές ακτίνες του Ήλιου θα λάμψουν στην ίδια μοίρα των Ιχθύων με τον ανάδρομο Ερμή. Και θα ρίξουν φως σε όλη τη λασπωμένη ανακατωσούρα αυτής της όψης. Μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η διαδικασία αρχικά… Αλλά όταν θα την διεκπεραιώσετε, θα είναι πραγματική ανακούφιση!

Το να παραμελείτε ένα πρόβλημα ή να το αφήνετε να λιμνάζει, θα καταλήξει ένα επίμονο και ενοχλητικό κέντρισμα στο κεφάλι σας. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε συνολικά ελαφρύτεροι αν ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρά σας… Ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνετε κάποιες προκλητικές ή/και οδυνηρά άβολες συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Παράλληλα, μπορείτε να θεωρήσετε αυτή την Τρίτη ως μια δοκιμασία πίστης. Κάτι που κάνουν ξεκάθαρο ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής στους πνευματιστικούς Ιχθύες, είναι πως «ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει». Αυτό υπογραμμίζει η ουράνια σύμπραξή τους.

Κάντε τα πάντα για να προωθήσετε και να παρουσιάσετε τα εξαιρετικά σας οράματα για το μέλλον, στους ανθρώπους που θα θέλατε συνοδοιπόρους σας. Μετά αλλάξτε εστίαση και παρακολουθήστε τι γίνεται μέσα σας!

Αυτή θα είναι μια συναρπαστική παρατήρηση της ψυχολογίας σας. Πώς χειρίζεστε την αναμονή μιας απάντησης; Είστε νευρικοί; Αρχίζετε να πλάθετε αποθαρρυντικές ιστορίες για το τι σκέφτονται οι άλλοι; Θέλετε να τα παρατήσετε και να κάνετε κάτι άλλο, αντί να αντιμετωπίσετε την πιθανότητα μιας «απόρριψης»

zwdia-tarw-zodia-19

Αφήστε όλα τα συναισθήματα να αναδυθούν, χωρίς καμία επεξεργασία από μέρους σας. Δεν είναι σωστά ή λάθος, απλά «είναι». Και αυτή είναι η ελπιδοφόρα προσδοκία: Ενέχει απτή δύναμη η ικανότητα να αφήνετε χώρο για το άγνωστο. Σε αυτό το μυστικιστικό ενδιάμεσο διάστημα, μπορεί να εντοπίσετε θαυματουργές λύσεις. Φροντίστε να παίρνετε συνειδητά, βαθιές και αργές ανάσες με διάρκεια!

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου ενδέχεται να υπάρξει μια αιχμή στον τομέα των σχέσεων. Η ζωηρή Αφροδίτη από τον Κριό, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον κτητικό Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μπορεί να λυσσομανά ένας ανοιξιάτικος πυρετός… Αλλά διασφαλίστε ότι το αντικείμενο του πόθου σας γνωρίζει ότι κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας!

Ένας φαινομενικά άκακος αστεϊσμός, μπορεί να εγείρει ζήλιες ή μια ορδή αβάσιμων κατηγοριών. Είτε ο ζοφερός Πλούτωνας να βγάλει πιθανές μάσκες από τους εμπλεκόμενους. Αν το αφήγημα κάποιου (ή η παράλειψη λεπτομερειών) σας χτυπήσει προειδοποιητικό καμπανάκι, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ερευνήστε περισσότερο!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G προμηνύει για ερωτικές επιστροφές

dream

Η γνωριμία μέσω διαδικτύου με το ακόμα παντρεμένο άτομο, που «κοιμάται σε χωριστό κρεβάτι» ή «μένει εκεί για τα παιδιά», μπορεί να καταλήξει το ναυάγιο της καρδιάς σας.

Μήπως ένας συνεργάτης αναβάλει συνεχώς μια συνάντηση πλειοδοσίας, μεταθέτει εκείνο το γεύμα για την υπογραφή της συμφωνίας σας;

Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το γίνεστε εμμονικοί, ενώ κάποιοι ανόητοι σας εμπαίζουν… Αλλά γύρω στην Παρασκευή, ας είστε επιπλέον προσεκτικοί να μην πέσετε σε κάποιον λάκκο με φίδια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος