Αστρολογία 24/03- 04/04 Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα : Το ψυχικό καλειδοσκόπιο

test-prwtogoni-fantasia

Αστρολογία 24/03 Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα

Καθώς μπήκαμε στην εποχή του Κριού, θα βιώσουμε μια μεγάλη δόση Ποσειδώνιας ενέργειας, αφού ο ανάδρομος Ερμής (ο οποίος κυβερνά τη σκέψη μας) συναντά τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ψευδαίσθησης, της σύγχυσης και της αυταπάτης.

Ο ανάδρομος Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα… και αυτή η διέλευση είναι ακριβής στις 24 Μαρτίου. Όμως η ενέργεια αυτής της διέλευσης, θα μας επηρεάζει, μέχρι τις 4 Απριλίου.

Ο Ερμής, βρίσκεται σε αδυναμία στους Ιχθύες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ασθενής, αλλά περισσότερο δραστήριος, κατά την ανάδρομη κίνησή του.

zodia-taro-45

Αυτή η διέλευση, θα είναι πολύ ισχυρή. Ειδικά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου. Ο Ερμής, θα γυρίσει σε ορθή πορεία, στις 28 Μαρτίου . Αυτό θα επηρεάσει όσους έχουν μεταβλητούς πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη τους (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) στις 15-17 μοίρες.

Με αυτήν την ενέργεια, θα βιώσουμε σύγχυση, έλλειψη σαφήνειας, νοητική ομιλία, κακή πληροφόρηση ή ψέματα, και θα είναι δύσκολο να φτάσουμε στην αλήθεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Αστρολογία 24/03 Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα

Είναι σημαντικό να μην δραστηριοποιηθείτε σε σημαντικές καταστάσεις, να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή ακόμα και να μην αντιδράσετε σε πληροφορίες που ενδέχεται να λάβετε, καθώς δεν θα είναι πιθανόν σωστές.

Η σαφήνεια, θα είναι μια πολύ αναγκαία ποιότητα. Θα μπορούσατε να νιώσετε κουρασμένοι και στραγγισμένοι από ενέργεια. Τα όνειρα, ενδέχεται να είναι ζωντανά, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ή να προκαλέσει παράνοια και φόβο, που μπορεί να βασίζεται στην πραγματικότητα…..μπορεί και όχι.

taro-6-9

Αστρολογία 24/03 Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα

Πολλά πράγματα μπορεί να αποκαλυφθούν μ’ αυτή τη διέλευση, που μπορεί να είναι αλήθεια ή όχι. Είναι σημαντικό να προσέχετε όταν οδηγείτε, καθώς ο Ερμής, κυβερνάει τα ταξίδια και τους νέους ανθρώπους.

Θα είναι επομένως, πολύ εύκολο για τους οδηγούς, να μην προσέχουν και να παρασυρθούν. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, θα μπορούσαν να είναι μεγάλο πρόβλημα, για όσους έχουν τάσεις, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι διαισθητικές ικανότητες, η δημιουργικότητα και η συμπόνια για τους άλλους μπορεί να είναι υψηλές, αυτή τη στιγμή.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αστρολογία 24/03 Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα

Μπορεί να είναι μια εποχή που προσφέρεται, για πνευματικό διαλογισμό και προβληματισμό. Θα μπορούσε να υπάρξει ενδιαφέρον για μεταφυσικές σπουδές, για μυστικά και μυστικιστικά θέματα.

Να περιμένετε να διαδραματιστούν σε όλο τον κόσμο γεγονότα, αναφορικά με καιρικές συνθήκες που σχετίζονται με το νερό ή τις πυρκαγιές / εκρήξεις αερίων.

Θα υπάρχει επίσης σύγχυση, ιστορίες που περιλαμβάνουν σκάνδαλα, ψέματα και προπαγάνδα. Η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα, κυβερνάει τις εικόνες και τα βίντεο, όπως επίσης τις μυστικές υποθέσεις.

zwdia-3-zodia

Μπορεί ν ακούσουμε ειδήσεις για θρησκευτικές οργανώσεις και για παιδιά. Αυτή η διέλευση, ρυθμίζει επίσης τα δηλητήρια και όλων των ειδών, τις ύπουλες τεχνικές.

Θα μπορούσαμε να ακούσουμε για μυστηριώδεις θανάτους ή θανάτους που σχετίζονται με ναρκωτικά…ή άλλες καταστάσεις, που αφορούν τα ναρκωτικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA