Αστρολογία 24/11 Συναισθήματα που είναι κρυμμένα

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογία 24 Νοεμβρίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία (28:11 στον Τοξότη) .

Αστρολογία : Ο ρομαντισμός βρίσκεται στον αέρα, η αρμονία αντικατοπτρίζεται παντού γύρω σας και η αγάπη και η ομορφιά υπάρχουν σε αφθονία!

Αυτή είναι μια περίοδος ελέους, απόλαυσης και ειρήνης, τόσο προσωπικά όσο και στις σχέσεις.

Είναι επίσης περίοδος που αποκτάτε ιδιαίτερα ισχυρή ικανότητα να προσελκύετε λεφτά, πόρους και αντάμειβες στη ζωή σας. Σκεφτείτε να αγοράσετε λαχείο!

zodia-taro-45

Ή μπορεί να χαρίσετε στον εαυτό σας μερικές απολαύσεις, όπως ένα μασάζ ή ένα διπλό κέικ σοκολάτας ή οτιδήποτε κάνει τις ενδορφίνες σας να ρέουν! Δυστυχώς, είναι παράλληλα και περίοδος που είστε επιρρεπείς στις υπερβολές των απολαύσεων ή στην εκτίμηση των πόρων σας.

Απολαύστε οπωσδήποτε αυτή τη θετική ενέργεια, αλλά έχετε κατά νου να κρατάτε υπό έλεγχο τους εθισμούς σας. Μην καταστρέψετε τελείως τη διατροφή σας, τον προϋπολογισμό σας ή τον ρεαλισμό σας στις σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Αστρολογία 24 Νοεμβρίου – Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό (03:32 στους Σκορπιό / Ταύρο)

Αστρολογία : Η ενέργειά σας θα είναι απρόβλεπτη, ασταθής ή απλά τρελή υπό αυτή τη διέλευση. Οι διαθέσεις σας θα αλλάζουν κατεύθυνση ανάλογα με τις συνθήκες που επηρεάζουν τα συναισθήματα που είναι κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια.

Συγκεκριμένα, ο θυμός, η αυτοπεποίθηση και οι παρορμητικές επιθυμίες θα εμφανίζονται και θα εξαφανίζονται ξαφνικά χωρίς προφανή λόγο. Αν νιώθετε ότι χάνετε την ελευθερία σας ή ότι η ατομικότητά σας χάνετε στο συλλογικό, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πιέσετε όποιον νιώθετε ότι σας εμποδίζει.

Αυτό μπορεί να φανεί σας αυθαίρετη αντίδραση και μπορεί να μην είναι εύκολο για σας ή τους άλλους να καταλάβουν από πού προκύπτει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας –  Προβλέψεις 3ο δεκαήμερο ΝOV’19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογια 24 Νοεμβρίου – Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό (03:32 στους Σκορπιό / Ταύρο)

Είναι καλό να επικεντρωθείτε μέσα σας και να βρείτε τι συμβαίνει πραγματικά κάτω από την επιφάνεια, ειδικά αν αυτές οι αντιδράσεις φεύγουν εκτός ελέγχου. Απ’ την άλλη, δεν είναι απαραίτητα μια αρνητική ενέργεια. Μπορεί να νιώθετε πιο αυθόρμητοι και να θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Είναι ώρα να ανακαλύψετε το θάρρος να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

Μικροί τσακωμοί μπορούν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να αφήσουν χώρος για μια νέα αρχή. Αυτή η διέλευση στην ουσία της τείνει να είναι σαν τραίνο στο λούνα παρκ. Τη μια στιγμή θα ουρλιάζετε από τον θυμό και την επόμενη από τον ενθουσιασμό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος