Αστρολογία 26/03-20/04 Αιχμάλωτοι της Αγάπης

zwdio-tayros

Αστρολογία η Αφροδίτη στους Ιχθύες

26 Μαρτίου – 20 Απριλίου, 2019

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες περικλείει τη ψυχή, απαλή και εύκαμπτη, έτοιμη να μεταμορφωθεί σε οποιαδήποτε νέα μορφή αιχμαλωτίζει καλύτερα το φως και την αγάπη. Αν και οι Ιχθύες είναι ντροπαλοί, το φως της τραβά τους ανθρώπους πάνω τους. Όλοι είμαστε πνευματικοί κυνηγοί που λαχταράμε μια κοινότητα. Ως ένα, μαθαίνουμε και εξασκούμαστε. Μαζί ακολουθούμε το μονοπάτι της αυτοβελτίωσης, το μονοπάτι της καρδιάς, το μονοπάτι της συνεργασίας.

Μερικά πράγματα πάνω στα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε: θα αντιμετωπίσουμε τυπικά για τους Ιχθύς μπλόκα, όπως την άρνηση, την απάτη και τον εθισμό. Φέρνει περισσότερη δημιουργική ενέργεια στον κοινωνικό μας κύκλο, ειδικά μέσα από τη μουσική και τον χορό. Κάνει τις πνευματικές πρακτικές πιο κοινοτικές. Συν-δημιουργεί τελετουργικά.

zodia-taro-45

Φροντίζει τον συνάνθρωπο, ακούει, κάνει τα «μικρά πράγματα» για τους άλλους. Είναι η ιδανική εποχή για εθελοντισμό ή για να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κάποιον. Περάστε μια μέρα σιωπηλοί και παρατηρήστε. Πειραματιστείτε, δημιουργείστε τέχνη, πηγαίνετε για μεγάλους περιπάτους. Συζητήστε τα όνειρά σας, κρατήστε ημερολόγιο με αυτά. Μπορούμε να είμαστε πιο συμπονετικοί, υπομονετικοί, ευέλικτοι;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογία η Αφροδίτη στους Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, οι κυρίαρχοι των λεπιών, πτερύγια με τα χρώματα του ουράνιου τόξου που λάμπουν στο φως των αστεριών. Δεν είναι λογικοί, αλλά εύκαμπτοι, αιθέριοι, αλλόκοσμοι.

Οι Ιχθύες κολυμπούν πέρα από το φυσικό επίπεδο, με λέπια που λάμπουν με αγγελική σοφία καθώς κινούνται και διαλύονται και ανθίζουν ξανά. Για πάντα κάνουν κύκλους μέσα από φαντασμαγορικές σειρές αφυπνίσεων στα νερά της αιωνιότητας. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, δεν υπάρχει ανάγκη για λεπτομέρειες, είναι αρκετή η ύπαρξη, η αγάπη χωρίς ερωτήσεις.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία η Αφροδίτη στους Ιχθύες

Περιμένετε την παρέα ανθρώπων που σας αγαπούν και σας κατανοούν πέρα από τις λέξεις. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς μας υπενθυμίζει κάτι που προσπαθούμε να αγνοήσουμε: γυμνοί από τα σώματα και τις ταυτότητές μας, μοιραζόμαστε τον ίδιο τηγμένο πυρήνα από την Πηγή απευθείας.

Ως το τελευταίο ζώδιο, οι Ιχθύες κυβερνούν τον ύπνο, τα όνειρα και όλα τα πράγματα που έρχονται στο τέλος της ημέρας μας. Αν οι Ιχθύες είναι το τέλος, τι έρχεται μετά; Η αρχή! Η αναγέννηση του Κριού! Περιμένετε να σας τυλίξει ακόμα περισσότερο η αρχέγονη φωτιά του, να σας γλύψουν οι φλόγες της ανοιξιάτικης αναγέννησης.

zodia-astra-tarot

Αστρολογία η Αφροδίτη στους Ιχθύες

Εδώ είμαστε ξύπνιοι, ζωντανοί, η σωματική ενέργεια φουντώνει μετά τον μεγάλο χειμώνα. Οι κύκλοι των Ιχθύων μπορεί να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί και να προκαλούν σύγχυση. Καθώς προχωρά ο μήνας του Απριλίου, το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα θα ανανεωθούν. Έχετε υπομονή, φίλοι μου! Λαμβάνετε πολλή αγάπη!

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος για τις πρώτες δύο ημέρες αυτού του κύκλου και έπειτα θα ορθοδρομήσει τις 28 Μαρτίου. Μία από τις καλύτερες ημέρες του κύκλου έρχεται στις 9 Απριλίου, όταν η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σπίτι του στους Ιχθύς.

chartomantia-098

Αστρολογία η Αφροδίτη στους Ιχθύες

Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να χορέψετε, όπως κάνουν οι Ιχθύες καλύτερα απ’ όλους. Οποιοδήποτε δημιουργικό πρότζεκτ ενθαρρύνεται αυτή την ημέρα.

Προσέξτε τις αναταραχές στις 15 Απριλίου, όταν η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία.

Δεν είναι καλή ημέρα για να ξοδέψετε χρήματα ή να κοινωνικοποιηθείτε. Είναι πιθανό να ακυρωθούν τα σχέδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA