Αστρολογία 26-29/02 Η σκοτεινή πλευρά των επιθυμιών σας στην Επιφάνεια

zwdio-tayros

Αστρολογία 26 Φεβρουαρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη .

Αστρολογία : Αυτό είναι το δεύτερο από τα τρία περάσματα αυτής της διέλευσης.

Η οποία γενικά υποστηρίζει την ειλικρινή επικοινωνία και την εύρεση της διεκδικητικής φωνή σας, αν θέλετε να την καλλιεργήσετε.

Μέχρι τώρα είχατε την ευκαιρία να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε συνήθως, και μπορεί να διαπιστώσατε ότι μπορεί να χωράει βελτίωση.

zodia-taro-45

Ή μπορεί να δοκιμάσατε κάποιες νέες μορφές επικοινωνίας ή το να είστε πιο επικοινωνιακοί. Μπορεί να λαμβάνετε τα σχόλια και τις αντιδράσεις των άλλων πάνω σε αυτό. Ίσως είναι καλή ιδέα να μαλακώσετε τις λέξεις που είναι λίγο σκληρές.

Ή να διαπιστώσετε ότι με το να περνάτε στον συνομιλητή σας πιο έντονα και πιο συγκεκριμένα το στόχο σας, σας βοηθά να φτάσετε στην καρδιά του θέματος και να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. Αυτή είναι η ιδανική εποχή για να δοκιμάσετε διαφορετικές δημιουργικές ιδέες. Να δείτε ποιες από αυτές φέρνουν τα αποτελέσματα που επιδιώκετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Αστρολογια 26 Φεβρουαρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (06:14 στους Ιχθύς / Καρκίνο)

Αστρολογία : Σήμερα και μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά τη διέλευση αυτή τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν σαν να αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Αυτά που διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να φαίνονται πιο ξεκάθαρα. Η ικανότητά σας να τα εκφράσετε με λέξεις θα ρέει πιο εύκολα.

Μπορεί να εντοπίσετε και να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία, τις δεξιότητες, τα ικανότητες και τις ιδέες που μπορούν να σας προωθήσουν πιο κάτω στη διαδρομή σας, προς όποιον προορισμό κι αν έχετε επιλέξει να πάρετε. Ωστόσο, ένας έλεγχος της πραγματικότητας για το αν θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αυτές τις ιδέες θα ήταν συνετός. Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για να τις σκεφτείτε αργότερα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 26 -28/02 δολοπλοκίες – συναισθηματικές εξελίξεις

zodia-astra-tarot

Αστρολογία 29 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (24:13 στους Κριό / Αιγόκερω)

Αστρολογία : Οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις σας είναι πιθανό να βαθύνουν, να γίνουν έντονες και μετασχηματιστικές υπό αυτή την όψη. Το ίδιο ισχύει και για την αίσθηση της ομορφιάς, όπως και των υλικών και οικονομικών συναλλαγών που μπορεί να έχετε.

Αυτές μπορεί να απαιτήσουν να ψάξετε πολύ βαθύτερα απ’ ό,τι συνήθως για να ανακαλύψετε την αλήθεια κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

Μπορεί να αντιμετωπίσετε τη σκοτεινή πλευρά των επιθυμιών σας –τα σκοτεινά μυστικά σας ή την ασυνείδητη πείνα που κρύβετε κάτω από το πολιτικά ορθό προσωπείο που δείχνετε στον κόσμο (και στον εαυτό σας).

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 26 -28/02 δολοπλοκίες – συναισθηματικές εξελίξεις

μελλοντολόγος

Αυτή είναι μια πρόκληση που θα πρέπει να λυθεί με κάποιον τρόπο. Μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συγκρούσεις που έχουν ως ρίζες τους το φθόνο ή τη ζήλια, αν κάποιος έχει κάτι (ή κάποιον) που αισθάνεστε πως είναι δικό σας. Ή μπορεί να σας ζητήσει να φτάσετε πολύ βαθιά μέσα στη ψυχή σας για να βρείτε την εσωτερική ομορφιά και αξία σας.

Μπορεί να βρεθείτε μπροστά στην πρόκληση να φερθείτε με συμπόνια ή να υποστηρίξετε κάτι που αρχικά σαν φαινόταν ανεπιθύμητο, ασυγχώρητο ή τρομακτικό. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας δείξει τους προβληματικούς τομείς που πρέπει να μεταμορφωθούν και να θεραπευθούν. Και βλέποντας τους πιο καθαρά, μπορείτε να φτάσετε σε μια κάθαρση που βάζει σε κίνηση μια μεταμορφωτική θεραπεία .

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA