Αστρολογία 27-28/09 Το Καρμα Θεραπευει τις Εμμονές

prwin-epanasyndesi

Αστρολογία 27 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (20:38 στους Ζυγό / Αιγόκερω)

Αστρολογία :Έρχεστε τώρα αντιμέτωποι με την πρόκληση να ενδυναμώσετε την επικοινωνία και τις αντιλήψεις σας, αν και αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο.

Θα μπορούσε να περιλαμβάνει το να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες μάλλον δύσκολες αλήθειες που μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικές ή να είναι δύσκολο να τις αποδεχθείτε.

Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση και αποδοχή για τον εαυτό σας, την κατάστασή σας και το ρόλο σας μέσα σε αυτή. Εμμονικές ή επίμονες σκέψεις που είναι νοσηρές ή παρανοϊκές είναι δυνατό να ακολουθήσουν.

zodia-taro-45

Αυτές θα μπορούσατε να τις αποφύγετε βρίσκοντας κάτι πιο θετικό να επικεντρωθείτε ή μια δημιουργική διέξοδο. Η επικοινωνία (από τους άλλους ή από τον εαυτό σας ή και από τους δύο) θα μπορούσε να είναι έντονη, τρομακτική. Ακόμη και εντελώς επιζήμια, καθώς μπορεί να είναι δελεαστικό να μπλεχτείτε σε διαμάχες ισχύος και κυριαρχίας.

Αλλά η επικοινωνία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τώρα για να θεραπεύσει, ξεπερνώντας την υποκρισία και την ανειλικρίνεια. Προκειμένου να βρεθεί μια βαθύτερη αυθεντικότητα και αλήθεια . Οπως το τρύπημα μιας πληγής για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η θεραπεία της.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία 27 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Χείρωνα (03:39 στους Ζυγό / Κριό)

Αστρολογία : Αυτή είναι μια όψη που μπορεί να σας προβληματίσει όσον αφορά τους προσωπικούς σας στόχους έναντι του διαπροσωπικού οράματός σας για τις δυνατότητες που υπάρχουν. Την επιρροή της θα την νιώσετε σε τομείς όπως η πνευματικότητα, η καριέρα σας, η κατεύθυνση της ζωής σας. Στη θεραπεία σε σωματικό ή συναισθηματικό επίπεδο.

Ίσως να συγκρούεστε ανάμεσα σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε σε προσωπικό επίπεδο και στο όραμά σας για όσα είστε ικανοί να κάνετε. Το πρόβλημα είναι ότι για να προσεγγίσετε αυτές τις απώτερες δυνατότητες πρέπει να ξεπεράσετε τη ζώνη άνεσής σας.

Είναι απαραίτητο να πάρετε ρίσκα και να κάνετε θυσίες για να ωριμάσετε. Ίσως να ανησυχείτε ότι μια μετακίνησή σας σε ένα ευρύτερο πλαίσιο θα μειώσει την αυτοεκτίμησή σας, γιατί θα νιώσετε μικροί ή ανεπαρκείς.

xartomanteia

Αστρολογία 27 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Χείρωνα (03:39 στους Ζυγό / Κριό)

Ίσως σας απασχολεί ότι θα πρέπει να απαρνηθείτε τις προσωπικές σας ανταμοιβές προκειμένου να εκπληρώσετε ένα ανώτερο όραμα.

Όπως κι αν εκτυλιχτεί στη ζωή σας αυτός ο αγώνας, το νόημα αυτής της διέλευσης είναι να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που υπάρχουν και σε αυτά που θα μπορούσαν να υπάρχουν.

Θα έρθει η στιγμή που θα κληθείτε να κάνετε επιπλέον βήματα.Ομως τώρα είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη δυναμική της κατάστασης που θα οδηγήσει στις δέουσες αποφάσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογια 28 Σεπτεμβρίου – Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (13:59 στον Αιγόκερο)

Ο Κρόνος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό και ως εκ τούτου είναι σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό. Υπάρχει κάτι που πρέπει να αφήσετε πίσω. Ίσως κάτι πρέπει να τελειώσει ή μπορεί να πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από κάτι ή κάποιον.

Ο Κρόνος μπορεί να είναι η πινακίδα στοπ που λέει: Δεν μπορείς να φτάσεις εκεί από δω. Μπορεί να σας ωθεί να γυρίσετε πίσω, να ανασυγκροτηθείτε και να κάνετε επανεξέταση.

Ή μπορεί να υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να διδαχτείτε από την αντιμετώπιση ή τη διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης που δεν αφήνει χώρο για συμβιβασμούς.

Θα διαπιστώσετε ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να αναδιοργανωθείτε ή να αναδομηθείτε με κάποιον τρόπο.

Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν καλύτερο δρόμο. Ή μπορεί να είναι ώρα να αλλάξετε προτεραιότητα και να βάλετε πιο πίσω την κατάσταση η οποία σας δυσκολεύει.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο χώρος που θα αφήσει όταν μεταφερθεί στο παρασκήνιο θα φέρει κάτι άλλο στη ζωή σας και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε πιο παραγωγικά τον χρόνο και την ενέργειά σας.

Η όψη αντίθεσης του Κρόνου με τον Βόρειο Δεσμό συνέβη ξανά το 2007 και η επόμενη φορά θα είναι το 2030/31.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος