Αστρολογία 27-28/10 Μια συνάντηση με τον Αφυπνιστή

astrologia-ioylios-2014

Αστρολογία 27 Οκτωβρίου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο (15:08 στους Ζυγό / Αιγόκερω) .

Αστρολογία : Η παρορμητική ευθεία δράση του Άρη συναντά την σοβαρή δομή του Κρόνου. Η προκύπτουσα τριβή συχνά μπορεί να παράγει σημαντική θερμότητα.

Μπορεί να πάρει τη μορφή της απογοήτευσης, των τσακωμών, των συγκρούσεων και του άγχους αλλά και της παραγωγικότητας και των αποτελεσμάτων για τη σκληρή δουλειά. Οι προσπάθειές σας μπορεί να φαίνεται ότι ανατρέπονται και οι ενέργειές σας να μπλοκάρονται σε κάθε στροφή.

Η ευαισθησία σας στα προβλήματα με τα πρόσωπα αρχής μπορεί να είναι ιδιαίτερα υψηλή. Καθώς Όπως και η ευαισθησία σας στους άλλους που δεν συνεργάζονται καλά με το δικό σας ρόλο ως μορφή εξουσίας.

zodia-taro-45

Το νεανικό, ελεύθερο πνεύμα μέσα σας απαιτείται με κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσει την σοβαρή, υπεύθυνη, προσεκτική πλευρά σας. Μια πάλη για την εξουσία μεταξύ των δύο πηγών ενέργειας μπορεί εύκολα να ακολουθήσει. Αν η μία πλευρά υπερισχύσει της άλλης μπορεί να προκαλέσει είτε κατάθλιψη και ενοχή είτε εξέγερση και εμμονή.

Ωστόσο δεν είστε χωρίς δύναμη ή ικανότητα! Αυτή η τριβή μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί με πολύ παραγωγικούς τρόπους. Η ενέργειά σας, οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας μπορεί να εκδηλωθούν και να στερεοποιηθούν, ακόμη κι αν αναγκαστούν από τις περιστάσεις. Τα εμπόδια μπορούν να μας κάνουν δυνατότερους αν συνεργαστούμε μαζί τους αντί απλά να παλεύουμε εναντίον τους.

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογία 27 Οκτωβρίου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο (15:08 στους Ζυγό / Αιγόκερω) .

Για την ελαχιστοποίηση των διαπροσωπικών προβλημάτων να θυμάστε ότι η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική, αλλά η επιθετικότητα ή η ακαμψία συνήθως το μόνο που θα κάνει είναι να εγείρει τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά του απέναντι σας. Μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να υπερασπιστείτε ή να διεκδικήσετε τα προσωπικά σας όρια.

Ή μπορεί να το βρείτε δύσκολο να συμμορφωθείτε με τα όρια κάποιου άλλου. Αν η ένταση από αυτή τη διέλευση αρχίσει να σας κουράζει υπερβολικά, κάντε ένα διάλειμμα. Βρείτε ένα ασφαλές (ίσως και δημιουργικό) καταφύγιο για να βγάλετε τα συναισθήματά σας και στη συνέχεια βρείτε ένα νέο τρόπο για να προσεγγίσετε το πρόβλημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολογία 28 Οκτωβρίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό (04:36 στους Σκορπιό / Ταύρο)

Αστρολογία : Αυτή η διέλευση φέρνει μια συνάντηση με τον Αφυπνιστή! Αυτός μπορεί να έρθει με τη μορφή ενός άλλου προσώπου ή μιας εξωτερικής κατάστασης που σας εκτοξεύει έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας και σας ωθεί να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση.

Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ απρόβλεπτη αυτή τη στιγμή, θα σας ζητηθεί να είστε αυθόρμητοι, καινοτόμοι ή ανεξάρτητοι στον τρόπο που ανταποκρίνεστε σε αυτή. Αυτό θα μπορούσε να είναι αγχωτικό ή συναρπαστικό!

Σας δείχνει στην πραγματικότητα μια νέα πορεία μέσα στο σκοτάδι, σαν αστραπή μέσα στη νύχτα. Εάν τρομάξετε ή πιαστείτε απροετοίμαστοι ή σε σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια, βρείτε το εσωτερικό σας κέντρο και προσπαθήστε να είστε ανοικτοί σε ότι σας δείχνει η κατάσταση.

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογια 28 Οκτωβρίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό (04:36 στους Σκορπιό / Ταύρο)

Τώρα έχετε την ευκαιρία να πετάξετε μερικές παλιές συνήθειες και τους τρόπους που σας κρατούν πίσω αν μπορέσετε να μείνετε επικεντρωμένοι στη μέση του ανεμοστρόβιλου.

Μπορεί να βιώσετε αποκαλύψεις –αυτό το συναίσθημα «Αχ-χα!!»– οι οποίες θα μπορούσαν να ανοίξουν νέες δυνατότητες και ευκαιρίες.

Ωστόσο, μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να δοκιμάσετε αυτά τα νέα πράγματα (αντί να τα επιλέξετε εσείς ελεύθερα).

Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να αντιδρά στους άλλους με μια ισχυρή ώθηση για να αποτινάξει τα δεσμά του, ό,τι αισθάνεται περιοριστικό και να διεκδικεί εκ νέου την ανεξαρτησία του –αν και αυτό θα μπορούσε επίσης να παρακινείται από τον φόβο της δέσμευσης ή της ευθύνης.

Είναι καλό να ελέγξετε τα κίνητρά σας, τα συναισθήματα και τις υποθέσεις σας πριν αυτόματα απορρίψετε, αρνηθείτε ή επαναστατήσετε ενάντια σε άλλους ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75