Αστρολογία 27-28/12 Μια καταπληκτική στιγμή που δεν πρέπει να χάσετε

evdomadiaies-5-11-5

Αστρολογία 27 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία (05:41 στον Αιγόκερω)

Αστρολογία  : Η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία, η ηγεσία, το όραμα και η ευημερία χαρακτηρίζουν αυτή την όψη. Η αυτοεκτίμησή σας και η αυτογνωσία σας ανοίγουν τώρα.

Η αίσθηση ότι είστε μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό σας είναι έντονη και φωτεινή. Η ικανότητά σας να εντοπίζετε και να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες γύρω σας μπορεί να γίνει δυνατότερη, γεγονός που θα φέρει προοπτικές τύχης.

Από την άλλη πλευρά, αν δυσκολεύεστε να αγκαλιάσετε τη θετική αίσθηση του εαυτού σας ή αν διστάζετε να πιστέψετε ότι είστε ένα πολύτιμο παιδί του Σύμπαντος, τότε αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει αυτά τα δύσκολα συναισθήματα στην επιφάνεια.

zodia-taro-45

Μπορεί να καταλήξετε να προσπαθείτε να το αντισταθμίσετε αυτό με υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλαζονεία, τυφλή πίστη ή τζογάροντας με ότι έχει φτωχές προοπτικές. Το κόλπο είναι να αξιοποιήσετε το πνεύμα του πραγματικού εαυτού σας. Αφήστε πίσω σας το φταίξιμο και αντ’ αυτού εκτιμήστε με ειλικρίνεια αλλά και συμπόνια.

Αφήστε το πνεύμα σας να λάμψει έξω στον κόσμο, αλλά όχι τόσο έντονα ώστε να τυφλώσει εσάς ή τους άλλους γύρω σας. Συμβουλευτείτε έναν έμπιστο φίλο για σχόλια ή συμβουλές σε περίπτωση αμφιβολίας. Αυτή είναι μια καταπληκτική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αν αυτό γίνει μέσω των ταξιδιών, της μάθησης, της ανταλλαγής γνώσεων με άλλους, ή εξερευνώντας το νόημα της ζωής.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία 27 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία (05:41 στον Αιγόκερω)

Η κορύφωση της συνόδου είναι όταν ο Δίας και ο Ήλιος βρίσκονται εντός 17 λεπτών του τόξου (ή ενός βαθμού). Αυτό διαρκεί για 17 ώρες περίπου. Η περίοδος αυτή ονομάζεται Cazimi, που σημαίνει «στην καρδιά του Ήλιου». Όταν οποιοσδήποτε πλανήτης είναι στο Cazimi, λέγεται ότι είναι ασυνήθιστα ισχυρός. Είναι στο μάτι της καταιγίδας και μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε για σημαντικότερα αποτελέσματα (καλύτερα ή χειρότερα).

Στην περίπτωση του Δία, όλα τα χαρακτηριστικά του επεκτείνονται, ίσως υπερβολικά. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώθετε έντονη αυτοπεποίθηση ή, στο αντίθετο άκρο, ότι είστε πάρα πολύ σημαντικοί. Μπορεί να είστε ανοιχτοί σε μια ευρύτερη οπτική που θα διευρύνει την κατανόησή σας για κάτι ή μπορεί να πιστεύετε ότι ξέρετε περισσότερα απ’ όσα ξέρετε όντως.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο ΙΑΝ΄20

taro-zodia-76

Αστρολογια 28 Δεκεμβρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω (έως τις 16 Ιανουαρίου)

Αστρολογία : Ο χαρούμενος, προσαρμοστικός Ερμής ταξιδεύει μέσα από τον συμβατικό, δομημένο Αιγόκερω και αναδεικνύει την αναλυτική, εστιασμένη πλευρά του. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να σχεδιάσετε τα πρότζεκτ σας και να χαράξετε ένα σχέδιο για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Είναι ίσως καλύτερο να επιλέξετε την πειθαρχία αντί για τους περισπασμούς. Η επικοινωνία, οι ιδέες και η συνειδητοποίηση μπορεί να γίνουν σοβαρές, δομημένες, γειωμένες και να εκδηλωθούν τώρα. Απλά μην τις αφήσετε να υποστούν καταστολή ή λογοκρισία.

Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να κάνετε κάποιο σοβαρό σχεδιασμό και να οργανωθείτε για τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους σας.

μελλοντολόγος

Αστρολογια 28 Δεκεμβρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω (έως τις 16 Ιανουαρίου)

Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναλύσετε και να αξιολογήσετε αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν, το προηγούμενο έτος περίπου. Τι έχετε μάθει; Ποιες πληροφορίες έφτασαν στο δρόμο σας και σας οδήγησαν σε νέες κατευθύνσεις;

Τι στόχους έχετε επιτύχει και τι στόχους θέλετε να ακολουθήσετε τώρα; Ποιο σχέδιο δράσης απαιτείται για να σας πάει από εδώ εκεί; Μπορεί να είναι η στιγμή που να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια σκληρή πραγματικότητα και να μπορείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις καλύτερα από ό,τι συνήθως.

Επειδή ο Ερμής στον Αιγόκερω τείνει να είναι σοβαρός και πραγματικός, μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που να είστε πιο επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την αποθάρρυνση. Θα σας βοηθήσει να προγραμματίζετε τακτικά διαλείμματα από τη ρουτίνα σας και να κάνετε μικρά διαλείμματα και να συνδέετε το μυαλό σας με διαφορετικές οπτικές για λίγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot