Αστρολογία 29/03 Μπερδεματα της Καρδιάς

erwtiki-astrologia

Αστρολογία 29 Μαρτίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό ( στον Κριό)

Αστρολογία Η γλυκιά δεκτικότητα της Αφροδίτης μπορεί να ψυχρανθεί λίγο, να γίνει αποστασιοποιημένη και απρόβλεπτη όταν συνδυάζεται με την ενέργεια του Ουρανού.

Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να ακολουθηθούν λογικές στρατηγικές ή για δικτύωση με γνωστούς και συνεργάτες.

Είναι επίσης μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να απελευθερωθείτε από παλιές σχέσεις.

zodia-taro-45

Για παράδειγμα, να επιλέξετε να δώσετε τέλος σε μια ερωτική σχέση, να απομακρυνθείτε από μια φιλία που έχει πλέον τελειώσει ή να είστε ανοικτοί στον πειραματισμό με νέα είδη σύνδεσης με τους άλλους.

Μπορεί επίσης να είναι περίοδος παρορμητικών εξόδων ή, απ’ την άλλη, να θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τους πόρους σας προς όφελος ενός ανθρωπιστικού σκοπού.

Τα οικονομικά αναμένεται να γίνουν κάπως απρόβλεπτα ή ασταθή –είτε πρόκειται για εισόδημα που δεν περιμένατε είτε για έξοδα που είναι εκτός προϋπολογισμού.

zwdia-fotia

Τώρα μπορείτε να απελευθερώσετε τη δική σας ζωή ή κάποιου άλλου, καθώς η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι στο επίκεντρο αυτή την περίοδο. Ο πειραματισμός φαίνεται επίσης δελεαστικός, και ενώ μπορεί να είναι αναζωογονητικός, μπορεί επίσης να σας αφήσει με επιπτώσεις που δεν είχατε προβλέψει. Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό σας, αλλά μην χωρίσετε με την κρίση σας.

Αστρολογία 29 Μαρτίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο ( στους Κριό / Αιγόκερω)

Αστρολογία  Είναι απαραίτητο να μάθετε να συμφιλιώνεστε με τους περιορισμούς, τα όρια ή τις προσδοκίες των άλλων. Εάν αποφεύγατε κάποια δουλειά ή κάποια υποχρέωση, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει τις συνέπειες αυτής της αποφυγής ή την προειδοποίηση των συνεπειών που θα ακολουθήσουν.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που να απαιτεί από εσάς να δεχτείτε μια ανεπιθύμητη ευθύνη ή να περιορίζει την ελευθερία σας με κάποιον τρόπο.

zodia-098

Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με την ανάγκη να περιορίσετε κάποιο μέρος της ζωής, είτε για να χαλιναγωγήσετε κάτι που έχει βγει εκτός ελέγχου είτε για να δημιουργήσετε χώρο για ανάπτυξη.

Αυτό θα είναι πιθανώς περισσότερο ή λιγότερο αγχωτικό, ανάλογα με το πόσο άνετα χειρίζεστε την ευθύνη, την εξουσία, τα όρια και τη σκληρή δουλειά. Εάν δυσκολεύεστε με θέματα αρχής, μπορεί να βρεθείτε σε σύγκρουση με κάποιο πρόσωπο εξουσίας υπό την παρούσα διέλευση –ίσως εν μέρει επειδή πιέζονται ευαίσθητα νεύρα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

Αστρολογία 29/03 Μπερδεματα της Καρδιάς

Απ’ την άλλη πλευρά, αυτή μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος που προκαλείστε να αναλάβετε δράση ή να πάρετε μια απόφαση η οποία περιλαμβάνει τη λήψη περισσότερης ευθύνης.

Είναι επίσης μια εποχή που μπορεί να χρειαστεί να βρείτε καλύτερους τρόπους για να χειρίζεστε τα προσωπικά όρια –να αποδεχτείτε, δηλαδή, τα όρια των άλλων ή να μάθετε να διεκδικείτε τα δικά σας.

Προσκρούετε πάνω στην πραγματικότητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να συνεργαστείτε εποικοδομητικά με αυτή και να μην βάλετε τον εαυτό σας εναντίον της.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11