Αστρολογία 29/09-01/10 Τα σκοτεινά μυστικά στην Επιφάνεια

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Αστρολογία  29 Σεπτεμβρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (17:54 στους Ζυγό / Τοξότη)

Αστρολογία : Υπάρχει αφθονία δημιουργικής έμπνευσης, υλικής απόλαυσης και χαράς στην ατμόσφαιρα!

Η τύχη σας και οι ευκαιρίες να προσελκύσετε τα χρήματα, την αγάπη, τους πόρους και την εκτίμηση είναι υψηλές τώρα.

Μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να προσελκύσετε τους ανθρώπους, τα αγαθά. Τις ευκαιρίες που θέλετε ή χρειάζεστε, αλλά θα πρέπει και πάλι να προσπαθήσετε για να τα αποκτήστε.

zodia-taro-45

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να γοητεύσετε, να φλερτάρετε ή μπλοφάρετε για να βγείτε από μια κατάσταση περισσότερο από το συνηθισμένο.

Μπορεί επίσης να υπάρχει μια τάση για ανοχή. Αυτά δεν είναι απαραιτήτως κακά, αλλά είναι πιθανώς σοφό να μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσετε την κρίση σας και όχι για να την παρακάμψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογια 01 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (20:38 στους Ζυγό / Αιγόκερω)

Αστρολογία : Οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις σας είναι πιθανό να βαθύνουν, να γίνουν έντονες και μετασχηματιστικές υπό αυτή την όψη. Το ίδιο ισχύει και για την αίσθηση της ομορφιάς, όπως και των υλικών και οικονομικών συναλλαγών που μπορεί να έχετε.

Αυτές μπορεί να απαιτήσουν να ψάξετε πολύ βαθύτερα απ’ ό,τι συνήθως για να ανακαλύψετε την αλήθεια κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Μπορεί να αντιμετωπίσετε τη σκοτεινή πλευρά των επιθυμιών σας –τα σκοτεινά μυστικά σας. Την ασυνείδητη πείνα που κρύβετε κάτω από το πολιτικά ορθό προσωπείο που δείχνετε στον κόσμο (και στον εαυτό σας).

tarw-taro-xartomanteia

Αυτή είναι μια πρόκληση που θα πρέπει να λυθεί με κάποιον τρόπο. Μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συγκρούσεις που έχουν ως ρίζες τους το φθόνο ή τη ζήλια, αν κάποιος έχει κάτι (ή κάποιον) που αισθάνεστε πως είναι δικό σας. Ή μπορεί να σας ζητήσει να φτάσετε πολύ βαθιά μέσα στη ψυχή σας για να βρείτε την εσωτερική ομορφιά και αξία σας.

Μπορεί να βρεθείτε μπροστά στην πρόκληση να φερθείτε με συμπόνια ή να υποστηρίξετε κάτι που αρχικά σαν φαινόταν ανεπιθύμητο, ασυγχώρητο ή τρομακτικό. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας δείξει τους προβληματικούς τομείς που πρέπει να μεταμορφωθούν και να θεραπευθούν. Και βλέποντας τους πιο καθαρά, μπορείτε να φτάσετε σε μια κάθαρση που βάζει σε κίνηση μια μεταμορφωτική θεραπεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot