Αστρολογία 3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη σεζόν του Υδροχόου 2019

hlios-ydroxoos

Αστρολογία αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν την καλύτερη σεζόν του Υδροχόου 2019 και αυτό γιατί λατρεύουν να σπάνε τους κανόνες

Αχ, Υδροχόοι. Αυτή είναι η εποχή του Υδροχόου, του επαναστάτη του ζωδιακού. Αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν την καλύτερη σεζόν του Υδροχόου 2019, και δεν πρόκειται μόνο για τα ζώδια του αέρα: οι Κριοί, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί.

Προσωπικά, λατρεύω την ενέργεια του Υδροχόου και σίγουρα δεν την λατρεύω μόνο εγώ. Είναι μοναδική, διαφορετική, εκλεκτική και ακέραια.

Αν και, για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, παρά την αγάπη του Υδροχόου για τις κοινωνικές μαζώξεις και τις πνευματικά διεγερτικές συζητήσεις, αυτό το ζώδιο του αέρα είναι επίσης πολύ κυκλοθυμικό και πολύ απόμακρο.

zodia-taro-45

Συχνά ακούω τους άλλους να λένε ότι ο Υδροχόος είναι το καλύτερο ζώδιο που υπάρχει. Και απαντώ: μη μου πεις! Θα μπορούσες να πεις ότι έχω βιώσει από πρώτο χέρι αυτή τη σαρκαστική, σποραδική και αντιδραστική ενέργεια.

Τα ζώδια του αέρα είναι πολύ ενδιαφέροντα, αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε τη διανοητική χάρη τους να μας ξεγελά, έχουν και μια σκοτεινή πλευρά.

Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον άναρχο Ουρανό, τον πλανήτη του χάους, της επανάστασης και της απρόσμενης αλλαγής και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο κυβερνήτης τους μιλά από μόνος του. Ο Υδροχόος είναι επίσης γνωστός για τον φουτουρισμό, την εκκεντρικότητα και την αποφασιστικότητά του να σπάει τους κανόνες.

chartomantia-098

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία 3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη σεζόν του Υδροχόου 2019

Ωστόσο, παρά την προσωπικότητα αυτού του ζωδίου που αγαπά την ελευθερία, είναι επίσης πολύ συντονισμένο σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του και γι’ αυτό συχνά χαρακτηρίζεται ως ο φιλάνθρωπος του ζωδιακού.

Αυτή η ενέργεια ευδοκιμεί σε ομάδες και παρεΐστικα περιβάλλοντα και αυτό γιατί ο Υδροχόος παίρνει αποφάσεις από την συλλεκτική οπτική. Ας το θέσω έτσι: Στα μάτια του, το όλον είναι σημαντικότερο από το άθροισμα των μερών του. Βγάζει νόημα;

Παρ’ όλα αυτά, αυτά έχουν να περιμένουν οι Κριοί, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί αυτή τη σεζόν:

taro-zodia-76

Αστρολογία 3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη σεζόν του Υδροχόου 2019

ζώδια Κριός

Κοινωνικοποιείστε και κάνετε τις σωστές διασυνδέσεις

Κάνετε μεγάλες κινήσεις, Κριοί; Με τον Ήλιο να περνά από τον ενδέκατο Οίκο σας των μελλοντικών στόχων, των ομάδων και του εκτεταμένου δικτύου, λαχταράτε ξαφνικά εκλεκτικά και πνευματικώς διεγερτικά περιβάλλοντα. Νέοι φίλοι; Αυτή η ενέργεια είναι ιδανική για να κάνετε τις σωστές σχέσεις, οι οποίες μπορούν με τη σειρά τους να σας

φέρουν πιο κοντά στις ελπίδες, τις ευχές και τα όνειρά σας. Θα νιώσετε ανανεωμένοι αυτή την αστρολογική σεζόν, καθώς το στοιχείο σας (φωτιά) συνεργάζεται φυσικά καλύτερα με τον αέρα, καθώς είναι και οι δυο αρσενικές ενέργειες (Γιανκγ). Εκμεταλλευτείτε τη στο έπακρο, Κριοί. Ωστόσο, προσέξτε να μην παρασυρθείτε με τα επαναστατικά πράγματα, εντάξει;

zodia-astra-tarot

Αστρολογία 3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη σεζόν του Υδροχόου 2019

ζώδια Δίδυμοι

Νιώθετε περιπετειώδεις και περισσότερο ανοιχτόμυαλοι

Γεια σας, Δίδυμοι. Δεν θα σας πω ψέματα. Όλοι οι Δίδυμοι που γνωρίζω είναι μονίμως πάνω σε ένα αεροπλάνο, αλλά ακόμα και αυτό δεν είναι ποτέ αρκετό. Ένα πραγματικό ζώδιο του αέρα. Σας αρέσει να είστε εκεί πάνω, να ταξιδεύετε και να αλλάζετε περιβάλλον, και μαντέψτε! Είναι η τυχερή εποχή σας! Η σεζόν του Υδροχόου θα είναι καταπληκτική για σχέδια διακοπών, αυθόρμητες περιπέτειες και γενικότερα για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρετε ένα καλό βιβλίο, επίσης, για να το ξεκινήσετε στις 20 Ιανουαρίου, δηλαδή την πρώτη ημέρα της σεζόν του Υδροχόου. Για όλους εσάς που ο μυστικισμός σας κινεί το ενδιαφέρον, αυτή είναι η ευκαιρία σας να τον δοκιμάσετε. Πιστέψτε με, δεν θα το μετανιώσετε. Ευχαριστήστε με μετά, Δίδυμοι.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αστρολογία 3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη σεζόν του Υδροχόου 2019

ζώδια Ζυγός

Είστε έτοιμοι να βγείτε από το καβούκι σας

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποιος είναι ο πιο όμορφος; Γεια σας, Ζυγοί. Είστε έτοιμοι να βάλετε τα καλά σας; Ξέρω ότι τα πράγματα ήταν λίγο περίεργα για σας, αλλά, ευτυχώς, η σεζόν του Υδροχόου έρχεται για να τα φωτίσει.

Είναι η νέα χρονιά και ενώ η σεζόν του Αιγόκερω σας έκανε λίγο εσωστρεφείς, η σεζόν του Υδροχόου θα είναι το εντελώς αντίθετο. Φώτα. Κάμερα. Πάμε. Θα έχετε να διάθεση να βρεθείτε με ανθρώπους, να χορέψετε, να αγαπήσετε και να φλερτάρετε. Τώρα, ξέρετε τι συμβαίνει όταν νιώθετε σέξι, σωστά; Ακριβώς αυτό. Είναι επίσης ιδανική περίοδος για να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και την μοναδική σας έκφραση. Περάστε καλά, Ζυγοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA