Αστρολογία 30/04 Ενα Δώρο απο το Κάρμα

karma-karmikes-sxeseis

Αστρολογία 30 Απριλίου – Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (20:31 στον Αιγόκερω)

Ο Κρόνος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό και ως εκ τούτου είναι σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό. Υπάρχει κάτι που πρέπει να αφήσετε πίσω. Ίσως κάτι πρέπει να τελειώσει ή μπορεί να πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από κάτι ή κάποιον.

Ο Κρόνος μπορεί να είναι σαν πινακίδα ”stop” που λέει: Δεν μπορείς να φτάσεις εκεί από δω. Μπορεί να σας ωθεί να γυρίσετε πίσω, να ανασυγκροτηθείτε και να κάνετε επανεξέταση.

Ή μπορεί να υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να διδαχτείτε από την αντιμετώπιση ή τη διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης που δεν αφήνει χώρο για συμβιβασμούς. Θα διαπιστώσετε ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να αναδιοργανωθείτε ή να αναδομηθείτε με κάποιον τρόπο.

zodia-taro-45

Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν καλύτερο δρόμο. Ή μπορεί να είναι ώρα να αλλάξετε προτεραιότητα και να βάλετε πιο πίσω την κατάσταση η οποία σας δυσκολεύει. Ο χώρος που θα αφήσει όταν μεταφερθεί στο παρασκήνιο θα φέρει κάτι άλλο στη ζωή σας και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε πιο παραγωγικά τον χρόνο και την ενέργειά σας.

Η όψη αντίθεσης του Κρόνου με τον Βόρειο Δεσμό συνέβη ξανά το 2007 και η επόμενη φορά θα είναι το 2030/31.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία 30 Απριλίου – Ο Κρόνος σταθεροποιείται ανάδρομος (20:31 στον Αιγόκερω, έως τις 18 Σεπτεμβρίου)

Για μια βδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή η σωματική και συναισθηματική σας ενέργεια μπορεί να έχει μια αίσθηση βάρους, σοβαρότητας ή λύπης. Μπορεί να νιώσετε πως σας κρατάνε πίσω οι περιστάσεις ή ότι πιέζεστε από ανθρώπους ή καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τη δομή, τους κανόνες, την εξουσία, τις προσδοκίες και τις ευθύνες.

Για τους επόμενους τέσσερις μήνες περίπου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας μπορούν να επωφεληθούν από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη σε βαθύτερο επίπεδο. Είναι η ιδανική εποχή για να δουλέψετε ξανά και να τελειοποιήσετε τους στόχους σας, έτσι ώστε να καταλάβετε πώς μπορείτε να τους πετύχετε.

xartomanteia

Αστρολογια 30 Απριλίου – Ο Κρόνος σταθεροποιείται ανάδρομος (20:31 στον Αιγόκερω, έως τις 18 Σεπτεμβρίου)

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να εξετάσετε τα κίνητρά σας πίσω από την επιθυμία για την επίτευξη αυτών των στόχων, καθώς και το πόσο εφικτοί είναι πραγματικά. Μπορεί, επομένως, να εξετάσετε το πώς μπορούν να αλλάξουν οι στόχοι ή οι μέθοδοί σας, έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Είναι επίσης μια εποχή που μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο που αντιμετωπίζεται την εξουσία, τις προσδοκίες, τις υποχρεώσεις ή την πειθαρχία γενικότερα. Για τον σκοπό αυτό, η σημερινή στάση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αυτά τα ζητήματα μέσα από καταστάσεις, συγκρούσεις, προκλήσεις ή επιπλέον δουλειά.

dream

Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα ή νιώθατε άβολα σε αυτούς τους τομείς, ιδιαίτερα κατά τους τελευταίους 3 μήνες, αυτή η ανάδρομη περίοδος μπορεί να σας επιτρέψει να οικοδομήσετε σταδιακά ένα νέο τρόπο αντιμετώπισής τους ή να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα αυτών των δυσκολιών.

Όταν ο Κρόνος γυρίσει πάλι στην κανονική του πορεία σε 4 μήνες, θα είστε σε καλύτερη θέση για να εφαρμόσετε ότι έχετε μάθει και έχετε αναπτύξει πληρέστερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia