Αστρολογία 30/09-06/10 Τα Κρυμμένα Συναισθήματα στο Φως

didaskalia-planitwn-afroditi

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/09-06/10.

Αστρολογία : Η έλξη είναι μια μυστηριώδης διεργασία…

Ποιος μπορεί να δώσει εξήγηση, στο γιατί κάποια άτομα σας θέλγουν και άλλα σας απωθούν;

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα, τα άστρα απαιτούν να επιστρατεύσετε τη λογική έναντι του συναισθήματος!

zodia-taro-45

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, να μην δράσετε με βάση το ένστικτό σας! Η Αφροδίτη της αγάπης θα σχηματίσει ένα περίπλοκο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που κυβερνά το υποσυνείδητο. Μπορεί να έχετε ανεξήγητα θέματα με τη μανούλα ή τον μπαμπά… Να ξέρετε ότι οι επιλογές σας θα καθοδηγούνται από τις υφέρπουσες σκέψεις σας!

Ο Πλούτωνας, που λειτουργεί ως μηχανή προβολής, θα κινείται ανάδρομος μέχρι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Γι’ αυτό η επιρροή του μπορεί να σας ωθήσει να αποδίδετε σε ανθρώπους, ποιότητες που δεν υφίστανται!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/09-06/10.

Μπορεί να ερωτευτείτε τις πιθανότητες κάποιου, αντί να βλέπετε την ρεαλιστική του υπόσταση; Με το «φάλτσο» που θα διαγράψει η αιθεροβατούσα Αφροδίτη, όλοι θα είστε επιρρεπείς σε αυτό. Αν νιώσετε τις σπίθες, εννοείται ότι θα τις ερευνήσετε. Αλλά αν ο πειρασμός σας οδηγεί σε διαδρομές ταμπού ή σε ατέρμονες δίνες, κάντε αναστροφή και φύγετε!

Θα ανακτήσετε κάποια από την ρεαλιστική σας διαύγεια, από την Πέμπτη και μετά. Ο αινιγματικός Πλούτωνας αφυπνίζεται από την ετήσια ανάδρομη διαδρομή του, που άρχισε στις 24 Απριλίου.

Ωστόσο, θα πρέπει να «οχυρωθείτε»: Ό,τι είχε κρύψει στα σκοτεινά καταγώγια του ο Πλούτωνας για πέντε μήνες, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σαν καυτή ηφαιστειακή λάβα!

xartomanteia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/09-06/10.

Από φαύλες πρακτικές μέχρι σοκαριστικά μυστικά, δεν θα είναι εύκολο να χειριστείτε όσα θα ανακαλύψετε. Συμφωνείτε ή όχι, υπάρχει η θέση ότι είναι καλύτερα να γνωρίζετε παρά να είστε στο σκοτάδι. Κάντε την έρευνά σας: Τι είναι αληθινό και τι αποτελεί οφθαλμαπάτη; Είναι αξιόπιστοι οι άνθρωποι ή απλά σας χειρίζονται με γοητεία; Αξιοποιήστε το διερευνητικό χάρισμα του Πλούτωνα, για να φτάσετε στη ρίζα του κάθε άλυτου μυστηρίου!

Ο πλανήτης διανύει το τελευταίο τρίτο της διαδρομής του στον Αιγόκερω. Ξεκίνησε το 2008 και θα λήξει το 2024, στο ζώδιο που αφορά τις κυβερνήσεις, τους συνεταιρισμούς και την πατριαρχία. Ο κόσμος έχει βιώσει αρκετές ηφαιστειακές εκρήξεις και σεισμικές δονήσεις τα τελευταία 11 χρόνια. Χρήμα, ισχύ και σεξ αποτελούν τις κυριαρχίες του Πλούτωνα… Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν κάποια σκάνδαλα γίνουν πρωτοσέλιδα πριν λήξει αυτή η εβδομάδα!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/09-06/10

Σε προσωπικό επίπεδο, η ανάδρομη διαδρομή του Πλούτωνα μπορεί να σας άφησε κάποιες θυελλώδεις σκέψεις. Με την επιστροφή του σε ορθόδρομο για τους επόμενους επτά μήνες, θα επιτρέψουν και τα κίνητρα. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να χειριστείτε κάποια αιχμηρά σημεία σας, εθιστικές τάσεις και καταναγκαστικές συμπεριφορές!

Είναι διασκεδαστικό το σεξουαλικό παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Αλλά απαιτείται περισσότερη διαφάνεια, αν θέλετε να κρατήσετε τους δεσμούς σας άρρηκτους. Και αυτό θα αρχίσει να γίνεται πιο εύκολο από αυτή την Πέμπτη. Ο εκφραστικός Ερμής περνά στον μυστηριώδη Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Εδώ χρειάζεται προσοχή και ετοιμότητα: Η εκτεταμένη διαδρομή του αγγελιαφόρου πλανήτη, οφείλεται σε μια ανάδρομη φάση του από 31 Οκτωβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου!

Να θυμάστε ότι οι λέξεις δεν είναι το μόνο μέσο για να περάσετε τα μηνύματά σας… Με τον Ερμή στον Σκορπιό, η γλώσσα του σώματος θα κραυγάζει – και θα εγκυμονεί, θα αστράφτει και θα φλέγεται!

taro-6-9

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/09-06/10

Είστε έτοιμοι να περάσετε τις δοκιμασίες αφοσίωσης; Η εμπιστοσύνη είναι θέσφατο, με τον Ερμή στο ζώδιο της καχυποψίας. Και μην περιμένετε από κανέναν να υιοθετήσει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Όλοι πρέπει να δείξετε, και να αποδείξετε, και να δεσμευτείτε για την πίστη σας – αν θέλετε τα κλειδιά του «βασιλείου»!

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, ο υποκινητής Άρης θα περάσει στον Ζυγό για παραμονή μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Ο πολεμιστής θεός δεν αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα, στα εδάφη του ζωδίου που αντιπαθεί τις διενέξεις… Μάλιστα, αυτή η θέση θεωρείται η παρακμή του, μιας και είναι ακριβώς απέναντι από το ζώδιο του Κριού που κυβερνά ο Άρης. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες, τη μια στιγμή θα είστε έξαλλοι, και την άλλη τρομαγμένοι με την πιθανότητα να κάψατε γέφυρες!

zwdia-fotia

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/09-06/10.

Ωστόσο, οι Άρης και Ζυγός μπορούν να αποτελέσουν ένα ενδιαφέρον υβρίδιο. Ο Άρης έχει κότσια, αλλά μπορεί να γίνει κάπως αυθάδης και κυριαρχικός αν μείνει ανεξέλεγκτος. Ο διπλωματικός Ζυγός κατευνάζει αυτές τις καταστρεπτικές αιχμές του Άρη: Μπορεί να σας βοηθήσει να διαχωρίσετε την αντιδραστικότητα από την επιθετικότητα!

Η υποκίνηση του Άρη μπορεί να τονώσει κάποια στοιχεία του Ζυγού: Την οργάνωση εκδηλώσεων, τα συνεργατικά εγχειρήματα, τις δημιουργικές διεκδικήσεις και τις σχέσεις αφοσίωσης. Παράλληλα, να θυμάστε ότι μπορεί να ανέβουν τα επίπεδα έντασης στις σχέσεις όσο ο Άρης διασχίζει τον Ζυγό. Ό,τι δεν σκοτώνει μια επαφή, την κάνει πιο δυνατή… Και ενίοτε, ένας ειλικρινής διάλογος μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος