Αστρολογία 30/11-02/12 Ολα τα φανάρια μπροστά σας είναι πράσινα

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Αστρολογία  30 Νοεμβρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (17:54 στους Σκορπιό / Αιγόκερω).

Αστρολογία  : Μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρείτε μια λογική, πρακτική προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων και την λήψη αποφάσεων τώρα.

Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από το «εδώ» στο «εκεί» στην επιδίωξη των φιλοδοξιών σας.

Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι καιρός να κλείσετε το κεφάλαιο των ολοκληρωμένων στόχων σας. Να διυλίσετε και να συστηματοποιήσετε αυτά που έχετε μάθει τους περασμένους μήνες.

zodia-taro-45

Αυτό θα θέλει πιθανώς προσπάθεια από την πλευρά σας, αλλά η ευκαιρία είναι εκεί, αν επιλέξετε να την αδράξετε. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει ψυχική σταθερότητα και ικανότητα να εφαρμόσετε την ψυχική εστίαση σας με έναν πρακτικό και γειωμένο τρόπο.

Μπορεί να είναι ευκολότερο να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Η δημιουργική ενέργεια μπορεί να γίνει παραγωγική και αποδοτική, αν τη χρησιμοποιήσετε μεθοδικά ή λογικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογια 02 Δεκεμβρίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (08:42 στους Σκορπιό / Καρκίνο)

Αστρολογία  : Σήμερα και μέχρι και λίγες ημέρες πριν και μετά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι όλα τα φανάρια μπροστά σας είναι πράσινα για να προχωρήσετε μπροστά και να αναλάβετε δράση. Αυτό μπορεί να είναι μια αυθόρμητη παρόρμηση να αδράξετε την ευκαιρία, ή θα μπορούσε να είναι το να κάνετε το επόμενο βήμα σε ένα έργο ή μια διαδικασία που προγραμματίζατε και εξετάζατε προσεκτικά.

Θα μπορούσε επίσης να είναι μια εποχή που κατά την οποία τα συναισθήματα σας εκφράζονται πιο εύκολα. Μπορεί να υπάρχει κάποιος που σας προτρέπει, σας εμπνέει ή σας παρακινεί να κάνετε κάτι. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν αυτό θα ήταν έξυπνο και αν είναι προς το συμφέρον σας, και αν ναι, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76