Αστρολογία 30/12 – 05/01 Στενές Επαφές Κάθε Τύπου

sxeseis-sagapw

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Έχετε επιβεβαιώσει όσα οργανώσατε για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

Φροντίστε να το κάνετε άμεσα, με το ρεστοράν ή το κλαμπ που έχετε κάνει κρατήσεις…

Δεν θέλετε να μείνετε άναυδοι με κάποια αναποδιά της τελευταίας στιγμής!

zodia-taro-45

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, ο Ερμής συναντά τον χαοτικό Ουρανό σε ένα τρίγωνο αρμονικής ροής. Παρ’ όλα αυτά, καλό είναι να αποφύγετε τα απρόβλεπτα που μπορεί να προκύψουν. Εσείς οφείλετε να διασφαλίσετε ότι θα εφαρμοστούν τα καλοστημένα σας σχέδια!

Παράλληλα, οι Ερμής και Ουρανός αγαπούν τον αυθορμητισμό και την ποικιλία. Μπορεί να έχετε δεσμευτεί για μια σπιτική γιορτή, εδώ και μήνες… Αλλά σας τρέλανε η ευκαιρία που άδραξε η παρέα, για να βρεθεί σε έναν εξωτικό προορισμό. Ο λόγος σας μπορεί να ωχριά, μπροστά στην απόφαση της στιγμής να μετάσχετε κι εσείς!

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έρθετε σε ρήξη με τους ανθρώπους που θα ακυρώσετε. Υπό λογικές συνθήκες, θα κατανοήσουν την περίσταση. Αλλά κι εσείς να συζητήσετε την επιλογή σας μαζί τους δια ζώσης, όχι με ένα μήνυμα στο κινητό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Είναι πιθανό να σας είχαν υπολογίσει για να μοιραστείτε κάποιες διαδρομές. Ακόμα χειρότερα, να είχατε περιληφθεί σε ένα ομαδικό εισιτήριο και να είναι πλέον αργά για εξαργύρωσή του. Φροντίστε να τους αποζημιώσετε, πριν ξεκινήσετε περιχαρείς για το Σχέδιο Β!

Όπου κι αν βρεθείτε τελικά για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, να φοράτε οπωσδήποτε παπούτσια χορού. Με τη Σελήνη και τον Ποσειδώνα στους εσωστρεφείς Ιχθύες, θα έχετε πολλή ενέργεια να διαχειριστείτε…

Και να αποβάλετε, αποχαιρετώντας την δεκαετία που κλείνει! Οι Ιχθύες είναι στην 12η και τελευταία θέση του ζωδιακού κύκλου. Και η παρουσία της Σελήνης εδώ, είναι κάτι περισσότερο από συμβολική. Αποτελεί κάτι σαν συντονιστή, προκειμένου να συνενώσετε όλα όσα έχετε μάθει από το μακρινό 2010 και μετά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγος

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ως ειδήμονες της απόδρασης οι Ιχθύες, διέπονται από απατηλή και απεριόριστη και εσωτερική ενέργεια. Και είναι η ιδανική για να σας συνεπάρουν μουσικές επιλογές ή θεραπείες με ήχους και διαλογισμό. Δεν είναι ιδανική για να χάσετε το μέτρημα στα ποτά που έχετε πιει. Ο Ποσειδώνας σας συνιστά να πίνετε πολύ νερό και να είστε σε συνεχή επαφή με την παρέα σας. Μπορεί να υπάρξει μια τάση προς την απομάκρυνση, ακόμα και την απομόνωση για κάποιους. Προσπαθήστε να μην μείνετε μόνοι, γιατί θα χάσετε τη μαγεία της ανθρώπινης επαφής!

Η Σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθύες και την 1η Ιανουαρίου 2020. Από εκεί θα ανοίξει μια ισχυρή πύλη στη νέα δεκαετία: Θα συναντήσει τον προσγειωμένο Κρόνο, τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα και τον Άρη από τον πνευματικό Σκορπιό. Αυτή η στοχαστική ατμόσφαιρα είναι τέλεια για να επιθεωρήσετε τα όνειρά σας για τη Νέα Χρονιά. Επίσης, σκεφτείτε τους πολλούς τρόπους που μπορείτε να στηρίξετε την βελτίωση του πλανήτη!

zwdia-fotia

Πριν περάσετε στην καταγραφή των υποσχέσεών σας για το 2020, δοκιμάστε τον παλιομοδίτικο οραματισμό. Οι εικόνες που θα σκεφτείτε, θα αποκαλύψουν ακόμα και επιθυμίες σας που έχουν «καταχωνιαστεί» στο υποσυνείδητό σας. Και θα αποκτήσετε βαθύτερη πρόσβαση, αν φτιάξετε τον πίνακα οραμάτων σας με το χέρι αντί με μια ηλεκτρονική εφαρμογή!

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου ο ορμητικός Άρης θα βρίσκεται σε κίνηση. Θα αφήσει τα θερμά εδάφη του Σκορπιού, για να περάσει στον διεθνή Τοξότη του πάθους και της περιπέτειας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Μετά από δύο μήνες πολύ στενών επαφών (κάθε τύπου!), δεν χρειάζεστε καμία απολογία αν θελήσετε να «ξεσαλώσετε»!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Το πρώτο σας ερώτημα θα είναι για το σημείο του πλανήτη που θέλετε να βάλετε την επόμενη πινέζα σας. Με τον παρορμητικό Άρη να καλπάζει στα εδάφη του ζωδιακού ταξιδιώτη, μπορεί να κάνετε αεροπορικές κρατήσεις πριν ελέγξετε καν τα οικονομικά σας δεδομένα…

Και μήπως να επιβεβαιώσετε ότι θα έχετε εκείνες τις μέρες άδεια, πριν κλείσετε προσφορές χωρίς επιστροφή χρημάτων;

Να μην ξεχνάτε ότι ο λάγνος Άρης είναι και πλανήτης του έρωτα. Γι’ αυτό οι αυθόρμητες κινήσεις σας, μπορεί να αφορούν και μια επανάληψη όσων διαμείφθηκαν με την αλλαγή του χρόνου!

Τα επιχειρηματικά πνεύματα θα λάβουν έντονη ώθηση μέσα στις επόμενες επτά εβδομάδες, με τις εξελίξεις να προκύπτουν με ταχύ ρυθμό. Αλλά να προσέξετε να μην σπαταλήσετε όλα τα επενδυτικά σας κεφάλαια μόνο για τα έξοδα εκκίνησης. Με τον Άρη στον ιδιόρρυθμο Τοξότη, ίσως να μην δείτε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα υπολογισμένο ρίσκο και ένα τζογάρισμα!

dream

Θα υπάρξουν αρκετές πιεστικές στιγμές από τώρα και μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, που θα πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία. Ωστόσο, ποτέ δεν είναι συνετό να ορμάτε κάπου αβλεπί. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν κινηθείτε με επιμέλεια, τόσο για τα νούμερα όσο και για την ενδελεχή έρευνα των πάντων!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia