Αστρολογία 30-31/07 Οραματιστείτε τις κρυμμένες επιθυμίες σας

agapiste-ton-eayto-sas

Αστρολογία 30-31/07 .

Αστρολογία 30-31/07 : 30 Ιουλίου – Ερμής αντίθεση Δίας – 20,18 μοίρες Καρκίνου / Αιγόκερω).

Οι σκέψεις και τα λόγια σας μπορούν να ενισχυθούν μ’ αυτήν τη διέλευση, η οποία θα φέρει μια αίσθηση αυξημένης περιπέτειας και ιδεών….ή και ανισορροπία λόγω υπερβολών.

Μπορεί να είναι δύσκολο να σταματήσετε να μιλάτε (ή να γράφετε), το κεφάλι σας είναι γεμάτο με τόσες πολλές δυνατότητες! Ωστόσο, η κρίση σας σχετικά με την εγκυρότητα των ιδεών σας, δε θα είναι σωστή… ή μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να μεγαλοποιήσετε τη θέση σας, για να αποφύγετε να παρεξηγηθείτε.

zodia-taro-45

Το φταίξιμο και οι επικρίσεις, θα περιπλανηθούν στις αντιλήψεις που θα έχετε για τους άλλους ή το αντίστροφο. Αυτό μπορεί να προέρχεται από την ανάγκη σας να βρείτε την ουσία ή την αλήθεια στα γεγονότα, έχοντας δυσκολία στο να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ των πληροφοριών που λαμβάνετε και της μεγάλης εικόνας. Το κόλπο είναι να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της απλότητας και της  πολυπλοκότητας.

Η πρόκληση είναι να βρεθούν τρόποι έκφρασης, σκέψης και κατανόησης του τεράστιου εύρους δυνατοτήτων και νοήματος, μέσα από τις αντιλήψεις της καθημερινότητας. Δεν θα επιβιώσουν όλα αυτά από τη μετάφραση, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί μια τεράστια πνευματική δημιουργικότητα, στη διαδικασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

30 Ιουλίου – Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας (20,35 μοίρες Καρκίνου / Ιχθύων)

Το μυαλό σας είναι πολύ ανοιχτό σε όνειρα, φαντασιώσεις…. και συμπόνια, κάτω από αυτήν τη διέλευση. Είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή, γιατί οι ιδέες ρέουν σαν ένα μαγικό ποτάμι. Μπορεί να είναι εύκολο να νιώσετε τη λαχτάρα και να οραματιστείτε τις κρυμμένες επιθυμίες σας, αν και θα μπορέσετε να τις διοχετεύσετε δημιουργικά.

Η διάθεσή σας ν’ ακούτε με συμπάθεια τα προβλήματα των άλλων, θα είναι μεγαλύτερη κι ευκολότερη τώρα και είναι πιθανό να λάβετε παρηγοριά από τους άλλους, για τα δικά σας προβλήματα. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να ορίσετε σαφή και σταθερά όρια με τους άλλους, καθώς είστε πιο ευαίσθητοι, στη συναισθηματική βαρύτητα των άλλων. Είναι τελικά μια στιγμή για να νιώσετε αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα…..αν και είναι σοφό να κρατάτε τουλάχιστον το ένα πόδι στη Γη.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/07 Λόγια αγάπης – Προτάσεις γάμου

chartomantia-098

Αστρολογία 30-31/07 : 31 Ιουλίου – Ήλιος τρίγωνο Χείρωνας (09,15 μοίρες Λέοντα/Ταύρου)

Αυτή είναι μια στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι οι πρόσφατες προσπάθειές σας να επιδιορθώσετε και να θεραπεύσετε τους χρόνιους αγώνες στη ζωή σας αρχίζουν να φέρνουν αποτέλεσμα. Πιθανότατα έχετε την αυτοπεποίθηση τώρα να δοκιμάσετε νέες λύσεις ή τουλάχιστον να προσεγγίσετε προβλήματα από διαφορετική γωνία, που ρίχνουν νέο φως στην κατάσταση.

Μέρος της προόδου, μπορεί να προέλθει από την τόλμη σας, να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι. Η από το θάρρος σας να αντιμετωπίσετε τις κρυφές σας ανησυχίες κι αδυναμίες (το κρυφό όφελος που σας δίνουν αυτές οι ανησυχίες).

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/07 Λόγια αγάπης – Προτάσεις γάμου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μπορεί να υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών αγώνων και πληγών στη ζωή σας που θα ωφεληθούν από αυτό το είδος θεραπείας. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να αφήσετε αυτήν τη διέλευση να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείτε.

Προσπαθείτε να φτάσετε σ’ ένα μεσοδιάστημα μεταξύ του να βυθίσετε το δάχτυλό σας στα προβληματικά νερά και να σκεφτείτε πως είναι αρκετό, έναντι του να κάνετε ένα μεγάλο άλμα και να βυθιστείτε σ’ αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία